Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lamelo Bols Minesotā aizvadījis pirmo individuālo treniņu pirms NBA drafta

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lamelo Bols Minesotā aizvadījis pirmo individuālo treniņu pirms NBA drafta
Lamelo Bols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Minesotas "Timberwolves", kurai pieder pirmā izvēle 2020. gada jauno spēlētāju draftā, aizvadījusi privāto treniņu ar vienu no galvenajiem drafta favorītiem Lamelo Bolu. NBA drafts notiks šā gada 18. novembrī.

Bols tiek minēts kā galvenais favorīts uz pirmo izvēli. Šī izvēle pieder "Timberwolves". Bols aizvadījis privāto treniņu, un komanda, kurai viņš atrādījās bija tieši Minesota. Iepriekš viņam bija individuālas sarunas arī ar Goldensteitas "Warriors", Šarlotes "Hornets" un Čikāgas "Bulls", kurām arī pieder augstas izvēles tiesības.

Šo treniņu vēroja "Timberwolves" basketbola operāciju prezidents un viņa vietnieks, kā arī komandas galvenais treneris Raiens Sanderss. Treniņā akcents tika likts uz Bola metienu un bumbas kontroli. Tiek ziņots, ka Bolam veicās labi un treniņš problēmas nesagādāja.

Lonzo Bola brālis Lamelo ir viens no galvenajiem favorītiem uz "Timberwolves" pirmo izvēli. Tāpat tiek runāts, ka Minesota varētu izvēlēties Džeimsu Vaismenu vai Entoniju Edvardsu. Iepriekš arī Edvardsam bija individuāls treniņš ar "Timberwolves", bet komanda neesot bijusi pilnībā apmierināta. Tāpat ESPN ir informācija, ka Vaismens vairāk vēlas nonākt "Warriors" vai "Hornets", jo tur saskata labāku iespēju savai izaugsmei. Pastāv arī iespēja, ka "Timberwolves" varētu izskatīt maiņas piedāvājumus, jo vairākas komandas ir ieinteresētas iegūt drafta pirmo izvēles tiesību.

Lamelo 19 gadu vecumā ir paspējis uzspēlēt divās profesionāļu komandās. 2018. gadā amerikānis spēlēja Lietuvas klubā "Prienai", bet no 2019. – 2020. gadam spēlēja Austrālijas profesionālās basketbola līgas komandā "Hawks". Austrālijā viņš nospēlēja 12 augstākās līgas spēles, kuru laikā guva 17 punktus, savāca 7,4 atlēkušās bumbas un atdeva 6,8 rezultatīvās piespēles. Bols tika atzīts par līgas labāko debitantu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...