Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs: "Šogad spēlē pavisam cita "Warriors" komanda"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Karijs: "Šogad spēlē pavisam cita "Warriors" komanda"
Deivids Lī
Foto: AP/Scanpix

"Atcerētos pagājušo sezonu, varu teikt , ka nebūtu uzvarējuši tādā spēlē, kāda bija šodien. Šī ir pavisam cita "Warriors" komanda," pēc uzvaras Ņujorkā pret "Knicks" teica Goldensteitas "Warriors" aizsargs Stefens Karijs.

6-2 starts Goldensteitai ir labākais pēdējos 16 gados. Klāt četrām uzvarām savā laukumā nākuši divi panākumi pēc kārtas viesos. Uzvarai Toronto (109:102) pievienota uzvara Ņujorkā – 122:117. Atgriežoties Ņujorkā nu jau "Warriors" formā, sezonas rezultatīvāko maču aizvadīja Deivids Lī, gūstot 28 punktus, Stefenam Karijam 25, Montam Elisam 22, bet Andrim Biedriņam pietrūka vienas bumbas līdz double double - 10+9.

Vietējā publika silti uzņēma bijušo favorītu Lī, par ko basketbolists bija sajūsmā: "Tas patiešām nozīmēja ļoti daudz, sajūtas bija lieliskas. Kā jau teicu, mūsu pūles būtu bijušas veltīgas, ja nespētu noturēt uzvaru pēc tam, kad bijām vadībā ar +19. Esmu laimīgs, ka mums izdevās pabeigt iesākto."

"Atcerētos pagājušo sezonu, varu teikt , ka nebūtu uzvarējuši tādā spēlē, kāda bija šodien, vēl jo vairāk – redzot, kādā uzbrukuma noskaņojumā visu laiku bija Amarī Stademairs. Smagi cīnījāmies, spītējot savainojumiem, lai izcīnītu uzvaru izbraukumā. Šī ir pavisam cita "Warriors" komanda," teica Karijs.

"Knicks" galvenais treneris Maiks D'Antoni sūkstījās par to, ka viņa komandai nesekmējās uzbrukumā: "Tālie metieni mums nekrīt. Pretinieks izdarīja lielu spiedienu aizsardzībā. Mums noteikti vēl ļoti daudz jāstrādā. Vienīgais, par ko varu savējos šodien paslavēt, ir tas, ka viņi nepadevās un spēja mača gaitā atspēlēties, taču beigās tomēr līdz uzvarai netika."

Nākamo maču "Warriors" aizvadīs jau šonakt, plkst. 3:00 (pēc Latvijas laika) tiekoties ar Deriku Rouzu un Čikāgas "Bulls" (3-3).

Izmantotie resursi:
AP

Slēpts komentārs: VIPmember

  +5 [+] [-]

, 2010-11-11 10:01, pirms 13 gadiem
VIPmember rakstīja: nevuutu slikti naturalizēt 2 spēlētajus no warriors -> D.Lee un Kariju -> regulāri tiktu Pasaules finālturnīros
Karijs jau šovasar spēlēja Turcijā, PČ, tā kā viņš ir garām. Par Lee neko nemācēšu teikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-11-11 10:13, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Karijs jau šovasar spēlēja Turcijā, PČ, tā kā viņš ir garām. Par Lee neko nemācēšu teikt.
Li ari butu spelejis, ja ne trauma, manuprat pirksta trauma isi pirms parbaudes spelem

  -2 [+] [-]

, 2010-11-11 10:14, pirms 13 gadiem
"Pretinieks izdarīja lielu spiedienu aizsardzībā" ?!?!?!?!!?

Kur var būt aizsardzība, ielaižot 117 punktus?!? Pašiem ar aizsardzību viss nav kārtībā....

     [+] [-]

, 2010-11-11 10:48, pirms 13 gadiem
Bulleeni shonakt jau nu toc iepeers shamos,tur vismaz buus aizsardzibaa ar jaarukaa

  +1 [+] [-]

, 2010-11-11 13:17, pirms 13 gadiem
karstgalvis rakstīja: Vel Lebronu, Kobi, Howardu un starting5 gatavs
Nevaru beigt smieties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja