Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis un Lenards tiksies Vankūverā, Kurucam un Lebronam divi randiņi Ķīnā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Porziņģis un Lenards tiksies Vankūverā, Kurucam un Lebronam divi randiņi Ķīnā
Kristaps Porziņģis uzrunā "Basketball without borders" astoņpadsmitās Eiropas nometnes dalībniekus. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

NBA klubi sākuši izziņot pirmssezonas pārbaudes spēļu kalendārus. Kristaps Porziņģis un "Dallas Mavericks" 17. oktobrī "Canada Series" ietvaros Vankūverā tiksies ar līgas čempiona Kavai Lenarda pārstāvēto "Los Angeles Clippers" vienību.

“NBA Canada Series” pārbaudes spēles oficiāli sākās 2012. gadā. “New York Knicks” 19. oktobrī Monreālā tikās ar “Toronto Raptors”, savukārt “Detroit Pistons” un “Minnesota Timberwolves” duelis 24. oktobrī risinājās Vinipegā.

Nākamajos gados sērijas spēles notika arī Vankūverā, Otavā un Kalgari. Šoruden NBA komandu viesizrādes Kļavas lapas zemē – ārpus Toronto – notiks jau septīto reizi (2017. gadā spēles nenotika agrā sezonas sākuma dēļ).

Dalasas “Mavericks” vēl nav izziņojusi pārbaudes spēļu sarakstu, taču otrdien kļuva zināms, ka “rikšotāji un vienradzis” 17. oktobrī viesosies Rietumkrasta lielākajā pilsētā Vankūverā. “Kanādas Holivudā” viņu pretinieki būs “Los Angeles Clippers” basketbolisti.

Spēle notiks “Rogers Arena”, biļetes pārdošanā nonāks 25. jūlijā. “Clippers” parūpējās par starpsezonas skaļāko darījumu, piesaistot NBA čempionu Kavai Lenardu. Īsi pēc tam viņam Eņģeļu pilsētā pievienojās arī Pols Džordžs.

Rodiona Kuruca pārstāvētā “Brooklyn Nets” trešdien paziņoja par četrām pārbaudes spēlēm. Divas no tām notiks dzimtajā Longailendas salā, vēl divas Ķīnā – 10. oktobrī Šanhajā un 12. oktobrī Šenženā komanda tiksies ar Lebrona Džeimsa pārstāvēto Losandželosas “Lakers”.

Pirmā pārbaude paredzēta 4. oktobrī “Barclays Center” – bruklinieši mājas arēnā uzņems Brazīlijas komandu "Sesi/Franca". Pēc atgriešanās no Ķīnas gaidāma pārbaudes spēle pret NBA čempioniem – “Nets” un “Raptors” tikšanās notiks 18. oktobrī “Nassau Coliseum”.

“Indiana Pacers” un “Sacramento Kings” 4. un 5. oktobrī aizvadīs divas pārbaudes spēles Indijas lielpilsētā Mumbajā. “Toronto Raptors” un “Houston Rockets” 8. un 10. oktobrī tiksies Japānas galvaspilsētā Tokijā.

Visbeidzot, “Golden State Warriors” 5. oktobrī aizvadīs pirmo spēli Sanfrancisko centrā uzceltajā “Chase Arena”, uzņemot “Los Angeles Lakers”.

NBA klubi uz ārzemēm dosies arī sezonas gaitā. “Hornets” un “Bucks” 2020. gada 24. janvārī spēlēs “AccorHotels” arēnā Parīzē, bet “Mavericks” un “Pistons” 2019. gada 12. decembrī samēros spēkus Meksikas galvaspilsētā Mehiko.

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/mavericks-will...

     [+] [-]

, 2019-07-10 22:08, pirms 5 gadiem
Labais virsraksts. Jālasa raksts, lai sapratu, ka viņi netiksies, lai pavadītu vakaru divatā un pabučotos, bet gan komandām pārbaudes spēles.

A virsrakstā minēts, ka Lebrons ar Kurucu pat 2x tiksies un bučosies.

  -2 [+] [-]

, 2019-07-10 22:35, pirms 5 gadiem
Cerams pēc 20 gadi KP nopirks Mavs kontrolpaku, piestāvētu viņam

     [+] [-]

, 2019-07-10 23:02, pirms 5 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Cerams pēc 20 gadi KP nopirks Mavs kontrolpaku, piestāvētu viņam
Domā ka turpmāko karjeru vinsh pelnīs ap 100m sezonā?😄😄😄

  -1 [+] [-]

, 2019-07-10 23:32, pirms 5 gadiem
"Los Angeles Clippers", “Toronto Raptors”, “Detroit Pistons”... Ceru, ka inteliģences kalngals Noviks rakstīs arī "Moscow CSKA", "Vilniaus Rytas", utt

     [+] [-]

, 2019-07-11 00:29, pirms 5 gadiem
"... zināms, ka “rikšotāji un vienradzis” 17. oktobrī viesosies Rietumkrasta lielākajā pilsētā Vankūverā. “ Iznākums būs tāds, ka "rikšotāji" uzdursies uz "vienradža" raga.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-11 09:11, pirms 5 gadiem
Novik, tik daudz nevajadzīgas un grūti uztveramas informācijas, tas nav forši. Es zinu, tev pašama šķiet, ka ir ok, bet šim ir jābūt precīzam topikam par izziņotajām pārbaudes spēlēm nevis kkādam grūti sagremojamam savārstījumam.