Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" ģenerālmenedžera amatā vēlas Grifinu, uzsāks sarunas par līgumu

Andrejs Siliņš

"Knicks" ģenerālmenedžera amatā vēlas Grifinu, uzsāks sarunas par līgumu
Deivids Grifins
Foto: AP / Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" vadība izvēlējusies Deividu Grifinu kā nākamo ģenerālmenedžera funkciju veicēju un jau tuvāko dienu laikā abas puses uzsāks sarunas par līguma parakstīšanu.

Pēc Fila Džeksona aiziešanas vakanta kļuvusi "Knicks" prezidenta pozīcija, tiesa, klubs lūkojās pēc jauna ģenerālmenedžera. Līdzšinējais šī amata ieņēmējs Stīvs Milzs, visticamāk, tiks paaugstināts par prezidentu, bet Deividam Grifinam tiks piedāvāts ģenerālmenedžera amats. Ja Grifins kļūs par ģenerālmenedžeri, viņa pārziņā būs galvenās basketbola lietas.

Šajā nedēļā Grifins jau esot ticies ar Milzu, lai pārrunātu potenciālo sadarbību un abas puses esot ieinteresētas panākt vienošanos. Līdz ar to tuvāko dienu laikā Grifins atkal dosies uz Ņujorku, lai tiktos ar kluba īpašnieku Džeimsu Doulenu un pārrunātu jau detalizētāk iespējamās sadarbības formu.

44 gadus vecais Grifins NBA ienāca 1993. gadā un pirmās 17 sezonas pavadīja Fīniksas "Suns" organizācijā. Sācis savas gaitas kā praktikants, pēdējos trīs gadus Grifins jau pavadīja viceprezidenta amatā. 2010. gadā Grifins kļuva par Klīvlendas "Cavaliers" viceprezidentu, bet četrus gadus vēlāk - par ģenerālmenedžeri.

Šovasar "Cavaliers" un Grifins nespēja vienoties par jauna līguma noslēgšanu, līdz ar to puses šķīrās.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2017-07-09 11:14, pirms 7 gadiem
Kaut fedju petjkinu , ka tik nav trijstūris..

  -1 [+] [-]

, 2017-07-09 11:20, pirms 7 gadiem
A jēga no tā GM tagad?Sastāvs jau pilns.Tims parakstīts būs,un Grifinam atliks meklēt pāris veterānus..Melo,lai aizmainītu viņu īsti ar nevajag

Vajadzēja Filam mēnesi ātrāk runāt ar KP treidu,tad varētu pirms drafta dabut jaunu prezidentu,vai GM.

     [+] [-]

, 2017-07-09 11:33, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: A jēga no tā GM tagad?Sastāvs jau pilns.Tims parakstīts būs,un Grifinam atliks meklēt pāris veterānus..Melo,lai aizmainītu viņu īsti ar nevajag

Vajadzēja Filam mēnesi ātrāk runāt ar KP treidu,tad varētu pirms drafta dabut jaunu prezidentu,vai GM.
Tas noteikti ka ir ar skatu nākotnē vairāk ne uz šo sezonu! Gan jau ka tas ir vecis kas var piesaistīt Ņujorkai kādu augstākās klases spēlētāju. citādi visas līgas zvaigznes iet ar līkumu Knicks organizācijai un tie kas gribētu sadarboties tos atkal klubs nez kāpēc ignorē!

     [+] [-]

, 2017-07-09 12:07, pirms 7 gadiem
Pastāvot arī variants mainīt Melo uz Klīvlendu pret Šumpertu

     [+] [-]

, 2017-07-09 14:35, pirms 7 gadiem
oxa rakstīja: Pastāvot arī variants mainīt Melo uz Klīvlendu pret Šumpertu
Vai tad Cavs to var finansiāli atļauties? Un kāda jēga Ņujorkai vākt atpakaļ sev spēlētājus, no kuriem paši atkratījās? Nedomāju, ka viņi būs baigi ieinteresēti kārtīgi cīnīties.

     [+] [-]

, 2017-07-09 15:49, pirms 7 gadiem
raiversons rakstīja: Vai tad Cavs to var finansiāli atļauties? Un kāda jēga Ņujorkai vākt atpakaļ sev spēlētājus, no kuriem paši atkratījās? Nedomāju, ka viņi būs baigi ieinteresēti kārtīgi cīnīties.
Atkratíjās tikai Fils, tagad viņam par spīti! Un - savs ir savs; labak savs vecais speletajs neka jauns no citas sitēmas;

     [+] [-]

, 2017-07-09 17:52, pirms 7 gadiem
Kniks visus vienmēr vēlas :d
Cik dabūn, un ko?
Bet ja Grifins - tad Melo paliek un nākamgad LBJ ar Veidu uz Kniks
LBJ pa maksimālo, Noa izmaksā, Veidu Buls paraksta un maina pret Hardoveju