Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" interesējas par Vestbruka maiņu, tomēr izredzes neesot lielas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rockets" interesējas par Vestbruka maiņu, tomēr izredzes neesot lielas
Rasels Vestbruks un Džeimss Hārdens. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Hjūstonas "Rockets" ir viena no vienībām, kas ieinteresēta saspēles vadītāja Rasela Vestbruka piesaistīšanā, tomēr izredzes tiek vērtētas kā nelielas.

Pēc tam, kad Oklahomsitijas "Thunder" aizmainīja Polu Džordžu uz Losandželosas "Clippers", pretī saņemot piecas drafta pirmās kārtas izvēles un citas detaļas, Vestbruks un viņa aģents Tads Foučers iesaistījās sarunās ar "Thunder" ģenerālmenedžeri Semu Presti, lai apspriestu tālākos plānus, tostarp iespēju, ka Vestbruks līdz nākamās sezonas sākumam varētu tikt aizmainīts.

Viena no komandām, kas ir ieinteresēta Vestbruka pakalpojumos, ir "Rockets", kuru pārstāv saspēles vadītāja bijušais komandas biedrs Džeimss Hārdens. Tomēr izredzes pašlaik neesot pārāk lielas, jo viens no izaicinājumiem ir atrast atlīdzību, kas apmierinātu "Thunder" vēlmes, bet otrs – darījumā būtu jāiesaista vēl citas komandas.

Vestbruks pagājušajā sezonā vidēji spēlē iemeta 22,9 punktus, izcīnīja 11,1 atlēkušo bumbu un atdeva 10,9 rezultatīvas piespēles, trešo sezonu pēc kārtas pabeidzot ar triple-double vidējos rādītājos. Tiek vēstīts, ka par viņa piesaistīšanu interesējušās arī Maiami "Heat" un Detroitas "Pistons". Viņš visu karjeru pavadījis "Thunder" rindās, bet vienība tagad domā par pārbūves veikšanu, ņemot vērā atlīdzību no "Clippers".

"Rockets" ģenerālmenedžeris Derils Morejs jau iepriekš centies komandai piesaistīt zvaigžņotus spēlētājus. Pirms diviem gadiem viņam izdevās vienoties ar Krisu Polu, kamēr šajā vasarā notika mēģinājums piesaistīt Džimiju Batleru, kurš beigās nonāca "Heat" rindās. Tāpat 2017. gada vasarā tika strādāts pie Džordža un Karmelo Entonija iegūšanas, bet abi nokļuva "Thunder". Tiesa, vēlāk "Rockets" parakstīja līgumu ar Entoniju par veterāna minimumu.

Komandai tuvu stāvošs avots paudis, ka situācījā, lai Vestbruks nonāktu Hjūstonā, darījumam nebūtu obligāti jāiekļauj Polu, lai gan viņa 38,5 miljonu alga atbilst Vestbruka atalgojumam. Pola līgumā palikuši trīs gadi un 125 miljoni, bet Vestbrukam ir četri gadi un 171 miljons, tiesa, pēdējā sezona ir spēlētāja izvēles ziņā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-07-08 09:03, pirms 5 gadiem
Detroita nebūtu slikts variants abiem.Dramonds vēl jauns un Džeksona līgums pēc nākamās sezonas beidzās.labs variants pārbūvei.RW ar Grifinu kopā arī būtu interesanti pavērot 🙂

     [+] [-]

, 2019-07-08 09:36, pirms 5 gadiem
Pilnīgi lieki Thunder aizmainīja Džordžu. 100 gadi,kad atkal varēs savākt tādus spēlētājus. Būtu labāk gājuši sezonā uz all in, mēģinot iemainīt vēl kādu spēku.
Kā tieši RW varētu iekļauties vienā komandā ar CP3 un Hārdenu laikam ir tikai Morejam skaidrs..

     [+] [-]

, 2019-07-08 09:38, pirms 5 gadiem
Es OKC vietā baigi negaidītu un izvēlētos maiņas partnerus. Diezgan līdzīgus piedāvājumus visas (Heat, Pistons, Rockets) var dot, bet domāju jāskatās, kurām ir vērtīgāki piki vai kuriem vērtīgāki spēlētāji (Piemēram Dramonds, Takers, Gordons), kurus tālāk pret citiem pikiem var samainīt.

     [+] [-]

, 2019-07-08 09:42, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Pilnīgi lieki Thunder aizmainīja Džordžu. 100 gadi,kad atkal varēs savākt tādus spēlētājus. Būtu labāk gājuši sezonā uz all in, mēģinot iemainīt vēl kādu spēku.
Kā tieši RW varētu iekļauties vienā komandā ar CP3 un Hārdenu laikam ir tikai Morejam skaidrs..
Viņi neko vairs tam sastāvam nevarēja pievienot, viņi bija tālu virs algu griestiem. OKC sastāvs jau pagājušogad pierādīja, ka nespēj cīnīties par augstu rezultātu. Pareizi dara ka spridzina gaisā. Džordža maiņa bija vienkārši lieliska. Tik daudz asetu un vēl SGA. Wesbriks arī tikai novecos un paliks kaitinošāks (tāpat ka Karmelo).

  +1 [+] [-]

, 2019-07-08 10:47, pirms 5 gadiem
Šobrīd NBA nestrādā nekādas pārbūves, ko veic salīdzinoši mazo pilsētu komandas. Ja ir kāda zvaigzne, tad jāmēģina iet uz visu banku.
Labs negatīvais piemērs ir Minesota, iemainija Bostonai Garnetu, dabūja daudzus perspektīvus jauniešus, Bostona atdeva visu, kas bija, bet rezultātā Minesota pārbūvi veic joprojām, bet Bostona ar nelieliem kritumiem vienalga ir top komanda.
Tā pat Atlanta, Fīniksa, Menfisa un vel daudzas citas komandas pārbūvējas jau entos gadus, bet rezultāta nekāda.

     [+] [-]

, 2019-07-08 11:02, pirms 5 gadiem
Grūti iedomāties, ka Hārdens varētu briesmīgi sapņot par atkalapvienošanos ar Vestbruku. Rasels, galu galā, aizbaidīja ne tikai Hārdenu un Džordžu, bet arī Durentu, turklāt Džordža demaršs liecina, ka Vestbruks vecumdienā patiešām nekļūst patīkamāks komandas biedrs...

     [+] [-]

, 2019-07-08 11:19, pirms 5 gadiem
timurietis rakstīja: Šobrīd NBA nestrādā nekādas pārbūves, ko veic salīdzinoši mazo pilsētu komandas. Ja ir kāda zvaigzne, tad jāmēģina iet uz visu banku.
Labs negatīvais piemērs ir Minesota, iemainija Bostonai Garnetu, dabūja daudzus perspektīvus jauniešus, Bostona atdeva visu, kas bija, bet rezultātā Minesota pārbūvi veic joprojām, bet Bostona ar nelieliem kritumiem vienalga ir top komanda.
Tā pat Atlanta, Fīniksa, Menfisa un vel daudzas citas komandas pārbūvējas jau entos gadus, bet rezultāta nekāda.
Memfisa un Atlanta 3-4 gadi atpakaļ bija stabilas PO komandas.Par Fīniksu vispār nav jēgas runāt.Īpašnieks ir Dolana reāls radinieks prāta ziņā,un visi pieņemtie prezidenti/GM ir bijuši vienmēr pārsteidzoši zema līmeņa.Kaut vai paskatāmies cik pickus pēdējos 10 gados ir izniekojuši Suns tas ir pilnīgs vājprāts.Ar visiem Leniem un Benderiem priekšgalā.

     [+] [-]

, 2019-07-08 12:19, pirms 5 gadiem
Patīk, ka blīčerā komentos raksta, ka, ja mainītu CP3 pret RWB, tad HOU būtu jāpiemet vismaz 3, ja ne pat 4 pirmās izvēles. Tie tur tiešām laikam saspiedušies. Domāju HOU labāk ir klibs CP3 nevis RWB ar vēl lielāku līgumu.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-08 14:21, pirms 5 gadiem
Patiešām gribētos redzēt RW kādā komandā, kur visi komandas biedri nestrādā uz to, lai viņš savāktu visas vieglās atlēkušās bumbas.

     [+] [-]

, 2019-07-08 14:55, pirms 5 gadiem
Niks mierīgi varētu atdot Smitu, Noksu un kādu no Elfrīdiem vai Tādžiem, kas tur tagad vairumā ar smukām algām + pikus.