Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oldridžam veikta pleca operācija, šosezon vairs nespēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oldridžam veikta pleca operācija, šosezon vairs nespēlēs
Deandrē Eitons un Lamarkuss Oldridžs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Sanantonio "Spurs" garā gala līderiem Lamarkusam Oldridžam veikta operācija, un tas nozīmē, ka šajā sezonā viņš laukumā vairs nedosies.

34 gadus vecajam Lamarkusam Oldridžam veikta labā pleca operācija, kuras dēļ viņam sezona ir beigusies. Sanantonio "Spurs" ieņem Rietumu konferences 12. vietu un piedalīsies sezonas turpinājumā, kas jūlijā būs Disnejlendā, Orlando. "Spurs" izredzes kvalificēties play-off vērtējamas kā minimālas, tāpēc pieņemts lēmums operāciju veikt tagad, nevis atlikt uz vēlāku laiku.

Šajā sezonā Oldridžs laukumā devies 53 spēlēs, visas sākot starta pieciniekā. Viņš vidēji izcēlās ar 18,9 punktiem, 7,4 atlēkušajām bumbām un 2,4 rezultatīvām piespēlēm. Spēka uzbrucējs "Spurs" rindās spēlē kopš 2015. gada, bet par zvaigzni viņš kļuva jau laikā, kad pārstāvēja Portlendas "Trail Blazers".

     [+] [-]

, 2020-06-09 09:03, pirms 4 gadiem
Pareizs lēmums, play-offā tik un tā netikt. Lai Spurs beidzot iespēlē jaunos. Citādi visu laiku ar pensionāriem spēlē. Dod tik visādiem penšiem lielos līgumus. Sākumā Gazolam kkur 16 milj., kgan viņš knapi kustējās un katrā otrajā spēlē bija savainots. Tagad Aldridžam 34 gadi un saņem 26 milj., nākamgad 35 gadi un būs 24 milj. Tad vēl nevienam nesaprotamu iemeslu dēļ parakstīja Kerolu, tas ir vēl 7 milj. Un vēl Gejs, kuram 15 milj. ir par daudz. Visi šitie penši bezjēdzīgi savākti un pārmaksāti. Un vēl aizmainīts Bertāns pretī nesaņemot neko. Tas GM jau sen bija jāpadzen, ļoti, ļoti slikti strādā.

     [+] [-]

, 2020-06-09 09:42, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Pareizs lēmums, play-offā tik un tā netikt. Lai Spurs beidzot iespēlē jaunos. Citādi visu laiku ar pensionāriem spēlē. Dod tik visādiem penšiem lielos līgumus. Sākumā Gazolam kkur 16 milj., kgan viņš knapi kustējās un katrā otrajā spēlē bija savainots. Tagad Aldridžam 34 gadi un saņem 26 milj., nākamgad 35 gadi un būs 24 milj. Tad vēl nevienam nesaprotamu iemeslu dēļ parakstīja Kerolu, tas ir vēl 7 milj. Un vēl Gejs, kuram 15 milj. ir par daudz. Visi šitie penši bezjēdzīgi savākti un pārmaksāti. Un vēl aizmainīts Bertāns pretī nesaņemot neko. Tas GM jau sen bija jāpadzen, ļoti, ļoti slikti strādā.
Viņš strādā tieši tik slikti, ka komandai pa ļoti ilgiem gadiem būs pirmā reize bez play off. Ar mūsdienu medicīnu, 34 gadi galīgi nenozīmē uzreiz pensionāru, jā ir karjeras noriets, bet ar labu fizisko formu un pieredzi var paveikt ļoti daudz.

     [+] [-]

, 2020-06-09 10:16, pirms 4 gadiem
Operācija veikta pirms pusotra mēneša nevis kaut kad tagad

     [+] [-]

, 2020-06-09 10:50, pirms 4 gadiem
Robis rakstīja: Viņš strādā tieši tik slikti, ka komandai pa ļoti ilgiem gadiem būs pirmā reize bez play off. Ar mūsdienu medicīnu, 34 gadi galīgi nenozīmē uzreiz pensionāru, jā ir karjeras noriets, bet ar labu fizisko formu un pieredzi var paveikt ļoti daudz.
Labs piemērs ir teiksim Lebrons un Krištiāno, liekas ka ar laiku paliek tikai labāki...