Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruks atstājis aptuveni 8000 dolāru dzeramnaudu ''burbuļa'' viesnīcas istabenēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vestbruks atstājis aptuveni 8000 dolāru dzeramnaudu ''burbuļa'' viesnīcas istabenēm
Rasels Vestbruks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas ''Rockets'' viens no līderiem Rasels Vestbruks pirms NBA ''burbuļa'' pamešanas atstājis aptuveni 8000 dolāru dzeramnaudu viesnīcas istabenēm kā pateicību par viņu darbu divu mēnešu laikā, kamēr Vestbruks atradās ''Grand Floridian'' viesnīcā.

NBA komanda Hjūstonas ''Rockets'' izstājās no cīņas par čempiontitulu Rietumu konferences pusfinālā, ar 1:4 sērijā līdz četrām uzvarām zaudējot Losandželosas ''Lakers''. Īsi pēc izstāšanās no komandas galvenā trenera amata aizgāja Maiks D'Antoni.

Tiek ziņots, ka ''Rockets'' zvaigzne Rasels Vestbruks pirms ''Grand Floridian'' viesnīcas pamešanas savā istabā atstājis aptuveni 8000 dolāru jeb 6750 eiro lielu dzeramnaudu viesnīcas istabenēm kā pateicību par viņu darbu, kamēr ''Rockets'' uzturējās NBA burbulī. Basketbolists to ir arī apstiprinājis: ''Viņi par mums ļoti labi parūpējās. Veltīja savu laiku un enerģiju, lai izdarītu savu darbu visaugstākajā līmenī. Tā bija pareiza rīcība no manas puses un man patīk šādi rīkoties.'' Vestbruks gan neatklāja precīzu summu, ko atstājis. ''Rockets'' bija pēdējā komanda, kas pameta ''Grand Floridian'' viesnīcu, uzturoties tur aptuveni divus mēnešus.

Rasels Vestbruks ir zināms ar savu palīdzību apkārtējai sabiedrībai ārpus basketbola laukuma un ziedošanu, līdz ar to šis netiek uzskatīts kā pārsteigums.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-10-07 11:01, pirms 4 gadiem
Nez, tas ir kkas ievērojams? Viņi tak tur katrs četrciparu skaitli atstāj, šaubu nav.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-07 11:01, pirms 4 gadiem
Pateicībā par viņu ''darbu'' Paldies meitenēm!

  +1 [+] [-]

, 2020-10-07 14:20, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: Pateicībā par viņu ''darbu'' Paldies meitenēm!
Vienmeer jau vajag kaut kaadu dranjkjiibu pateikt, ne? Ja buutu taa, kaa tu tagad saki, tad vinjsh nebuutu centies atstaat istabu ideaalaa kaartiibaa.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-07 15:18, pirms 4 gadiem
Russ ārpus baketbola laukuma esot super cilvēks, tā kā nav pārsteigums

     [+] [-]

, 2020-10-08 07:52, pirms 4 gadiem
Te tev nu bija sliktie melnie..Vestbruks krietni labāks cilvēks par kaut kādu Kiviču