Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vēlreiz pagarinājums, šoreiz uzvar "Raptors"

Andrejs Siliņš

Vēlreiz pagarinājums, šoreiz uzvar "Raptors"
Jons Valančūns
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz piektdienu Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrās kārtas otrajā spēlē Toronto "Raptors" pagarinājumā ar rezultātu 96:92 apspēlēja Maiami "Heat", sērijā panākot līdzsvaru (1-1).

Arī pirmā sērijas spēle noslēdzās pagarinājumā, kad ar 102:96 pārāki izrādījās "Heat" basketbolisti. Arī otrajā mačā Maiami komanda nebija tālu no panākuma. Pēdējās ceturtdaļas vidū "Heat" atradās vadībā ar 77:70, bet galveno lomu mājinieku pakaļdzīšanās akcijā nospēlēja Jons Valančūns. Lietuviešu centrs tobrīd guva četrus punktus pēc kārtas, bet kopumā pēc klusām pirmajām trim ceturtdaļām pēdējā no tām un pagarinājumā sameta 11 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Maču Valančūns pabeidza ar 15 punktiem un 12 bumbām pie groziem, bet "Raptors" pagarinājumā svinēja uzvaru ar 96:92. Demarī Kerols uzvarētāju labā guva 20 punktus, par vienu mazāk pievienoja Demārs Derouzens, kuram arī astoņas bumbas, savukārt Kailam Lourijam 18 punkti un sešas rezultatīvas piespēles.

"Heat" komandā slovēņu aizsargs Gorans Dragičs sameta 20 punktus, bet pa 17 pievienoja Džo Džonsons un Dveins Veids, kuram arī sešas bumbas. Hasans Vaitsaids ar 13 punktiem un 13 bumbām sakrāja "double-double".

Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts (1-1), bet turpinājumā sērija pārcelsies uz allaž saulaino Floridu, un trešais mačs paredzēts naktī uz pirmdienu.

NBA izslēgšanas spēles, 6. maija rezultāti

SpēleRezultātsRezultatīvākie
Raptors - Heat96:92 PDragičs 20 - Kerols 21

Konferenču pusfināli

Austrumi

Duelis1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēleSērijā
Cavaliers(1)-Hawks(4)104:93123:982:0
Raptors(2)-Heat (3)96:102 P96:92 P1:1

  +1 [+] [-]

, 2016-05-06 08:17, pirms 8 gadiem
Valanchuuns reabiliteejaas par iepriekshejo zaudejumu. Raptors fani jau saaka kost pirkstos par to, ka spiitiigais leitis katru vasaru brauc uz izlasi, nevis nostiprina kjermeni. Ja taa dariitu, vinjam buutu 20+20 videeji, kaa arii Raptors visu laiku speletu Austrumu finaalaa. Lietuvai paveicaas, ka Kanada nav ASV. Jenkji aatri vien noliktu pie vietas leishu basket prasiigos fanus. Sagribeejusi te redzeet savu NBA zvaigzni, kaa tad, padod cuukai apelsiinus.

  +8 [+] [-]

, 2016-05-06 08:19, pirms 8 gadiem
Andree rakstīja: Valanchuuns reabiliteejaas par iepriekshejo zaudejumu. Raptors fani jau saaka kost pirkstos par to, ka spiitiigais leitis katru vasaru brauc uz izlasi, nevis nostiprina kjermeni. Ja taa dariitu, vinjam buutu 20+20 videeji, kaa arii Raptors visu laiku speletu Austrumu finaalaa. Lietuvai paveicaas, ka Kanada nav ASV. Jenkji aatri vien noliktu pie vietas leishu basket prasiigos fanus. Sagribeejusi te redzeet savu NBA zvaigzni, kaa tad, padod cuukai apelsiinus.
Bļe nevaru saprast sarkasms vai nē

     [+] [-]

, 2016-05-06 08:25, pirms 8 gadiem
Briesmīga playoff spēle... Knapi noskatijos... Mocijās vairāk nekā spēlēja.... Piespēļu maz, skatāmība nekāda. Truļi pa abām komandām 8 tik...

     [+] [-]

, 2016-05-06 09:37, pirms 8 gadiem
JV jau ir kārtīgs kuilis, tā kā ir paspējis uzkačāties arī ar spēlēšanu izlasē. Viņš gan ik pa laikam mēdz satraumēties un nav viņš progresējis tik strauji, cik no viņa to gaidīja, kas varētu būt rezultāts tam, ka vasarās ručī izlasē. Toties šajos playofos viņš pat ir komandas vilcējs savā ziņā.

     [+] [-]

, 2016-05-06 10:03, pirms 8 gadiem
Autor maza piezīme - vajag pierakstīt kas par bumbām. Jo ir gan atlēkušās bumbas, gan pārtvertas bumbas. No raksta to nevar izsecināt

     [+] [-]

, 2016-05-06 10:03, pirms 8 gadiem
Spraigi, spraigi... Redzēs kā ies Miami.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-06 10:26, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: JV jau ir kārtīgs kuilis, tā kā ir paspējis uzkačāties arī ar spēlēšanu izlasē. Viņš gan ik pa laikam mēdz satraumēties un nav viņš progresējis tik strauji, cik no viņa to gaidīja, kas varētu būt rezultāts tam, ka vasarās ručī izlasē. Toties šajos playofos viņš pat ir komandas vilcējs savā ziņā.
Viņš vairāk ir apkopējs aiz Derozana un Lowrija ķieģelīšiem!

  +1 [+] [-]

, 2016-05-06 10:28, pirms 8 gadiem
Bulls pret celtics bija tie 6 OT pirms gadiem 7 vai 8 play off? Īsti neatceros, Rouzs bija vēl vesels un celtics bija BIG3! Tā tik bija sērija, varbūt šī arī būs līdzīga?

     [+] [-]

, 2016-05-06 10:44, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Viņš vairāk ir apkopējs aiz Derozana un Lowrija ķieģelīšiem!
Tiesa, bet tagad viņam ir arī vairāk iso, jo vecis ir noķēris spēles garšu + viņa agresīvais spēles stils playofos labāk iet caur tiesnešu filtru + Vaitsaids nav nekāds krutais 1v1 aizsardzībā (kā to pierādīja arī Džefersons iepriekšējā kārtā).

     [+] [-]

, 2016-05-06 11:07, pirms 8 gadiem
Valančūns ir kuilis no bērnības kā mūsu Biedriņš...atceros, kad Andris četru gadu vecumā ar onkuli bija kafejnīcà un ēda saldējumu, ēda kà jau četrgadnieks - šmucīgi ...bet apkārtējā publika šausminājās - kā tik liels bērns un nemāk kārtīgi ēst!...jo visi domāja, ka viņš jau vismaz otrās klases skolnieks..
Valančūns un Andris nevar iemest trīspunktniekus, jo vienmēr spēlējuši tikai zem groza - lielie kuiļi...nafig tur Valančūnam pa vasaru kačāties?
Kristaps ir niedre, kurš basketbolu sāka kà 1.nr., bet izauga un šķiet vēl aug...es vairāk uztrauktos vai nav kāda ģenētiska vaina un viņš nesabrūk...Porziņģim ir obligāti jāstrādā pie sava ķermeņa, jo kas nav no dabas dots kā Valančūnam, to var labot svaru zālē !

     [+] [-]

, 2016-05-06 11:08, pirms 8 gadiem
JV labi beigas nospēlēja, būtība viņa izvilkta uzvara. Prieks par braļuku.

Labākais aizsargu pāris NBA turpina savā stilā Šoreiz pat sodiņus labi salādēja

     [+] [-]

, 2016-05-06 11:30, pirms 8 gadiem
dakots rakstīja: Valančūns ir kuilis no bērnības kā mūsu Biedriņš...atceros, kad Andris četru gadu vecumā ar onkuli bija kafejnīcà un ēda saldējumu, ēda kà jau četrgadnieks - šmucīgi ...bet apkārtējā publika šausminājās - kā tik liels bērns un nemāk kārtīgi ēst!...jo visi domāja, ka viņš jau vismaz otrās klases skolnieks..
Valančūns un Andris nevar iemest trīspunktniekus, jo vienmēr spēlējuši tikai zem groza - lielie kuiļi...nafig tur Valančūnam pa vasaru kačāties?
Kristaps ir niedre, kurš basketbolu sāka kà 1.nr., bet izauga un šķiet vēl aug...es vairāk uztrauktos vai nav kāda ģenētiska vaina un viņš nesabrūk...Porziņģim ir obligāti jāstrādā pie sava ķermeņa, jo kas nav no dabas dots kā Valančūnam, to var labot svaru zālē !
Tak pameklē bildes kāds tas pats Pau un Gārnets izskatijas pirmajā sezonā

  +1 [+] [-]

, 2016-05-06 11:39, pirms 8 gadiem
JV savā pirmajā NBA sezonā arī nebija nekāds kuilis vēl, visi runāja, ka viņam kārtīgi jāpieliek pie masas. Un pielika, jo ķermeņa uzbūve to atļauj! Tagad izskatās kā diena pret nakti ar to, cik kalsns bija kā rūkijs. Bet nu pareizi jau saka, KP savā spageti makaronīgumā ir ārpus konkurences, ne par velti Fils viņu salīdzināja ar Šonu Bredliju. Tāpēc viņam ķermeņa nostiprināšana ir svarīgāka, kā 99% pārējo spēlētāju.

     [+] [-]

, 2016-05-06 11:58, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: JV savā pirmajā NBA sezonā arī nebija nekāds kuilis vēl, visi runāja, ka viņam kārtīgi jāpieliek pie masas. Un pielika, jo ķermeņa uzbūve to atļauj! Tagad izskatās kā diena pret nakti ar to, cik kalsns bija kā rūkijs. Bet nu pareizi jau saka, KP savā spageti makaronīgumā ir ārpus konkurences, ne par velti Fils viņu salīdzināja ar Šonu Bredliju. Tāpēc viņam ķermeņa nostiprināšana ir svarīgāka, kā 99% pārējo spēlētāju.
Bredlijs ir ārpus konkurences savā uzbūvē.Pēc entajām sezonām viņš joprojām bija vnk kauli un āda.
šogad uz draftu ar iet divi riktīgi kaulu kambari garie ar miesas uzbūvi pilnīgi nekādu.Protams Benders un Thon Maker.
Ksatoties uz Maker man vispār rodas sajūta,ka pie viena kontakta viņam kauli salūzīs Bet ja viņš dabus normālu muskuļu masu tad bus mežonis

     [+] [-]

, 2016-05-06 14:14, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tak pameklē bildes kāds tas pats Pau un Gārnets izskatijas pirmajā sezonā
Man pie tā komentāra vairāk jālieto tavs teksts- nevar saprast vai sarkasms vai nopietni

     [+] [-]

, 2016-05-06 14:15, pirms 8 gadiem
Nu jūs par tiem muskuļiem.... Kad Dirks ir izcēlies ar baigo kuilismu? Un, ja KP mēģina viņam pielīdzināt nākotnē, tad nafig arī vajag.

     [+] [-]

, 2016-05-06 14:23, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu jūs par tiem muskuļiem.... Kad Dirks ir izcēlies ar baigo kuilismu? Un, ja KP mēģina viņam pielīdzināt nākotnē, tad nafig arī vajag.
Tieši tā, kļūstot vecākam tik un tā paliks mazliet spēcīgāks un tad jau to masu tik ļoti nevajag kačāt! Augums ir liels, un nevajag kā Hibertam uzlikt virsū masu un čalis no all star ir pārvērties par rezervistu!

     [+] [-]

, 2016-05-06 15:42, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu jūs par tiem muskuļiem.... Kad Dirks ir izcēlies ar baigo kuilismu? Un, ja KP mēģina viņam pielīdzināt nākotnē, tad nafig arī vajag.
Manuprāt vieglāk būs uzkačat masu lai verētu iepostot arī kadu kas nav saspēles vadītājs, nekā uzkačāt metienu kaut tuvu dirka līmenim.
Kp metiens priekš garā protams ir zolīds, bet līdz dirkam tur vēl kā dramondam līdz 60% sodiņos

     [+] [-]

, 2016-05-06 19:09, pirms 8 gadiem
enzo360 rakstīja: Manuprāt vieglāk būs uzkačat masu lai verētu iepostot arī kadu kas nav saspēles vadītājs, nekā uzkačāt metienu kaut tuvu dirka līmenim.
Kp metiens priekš garā protams ir zolīds, bet līdz dirkam tur vēl kā dramondam līdz 60% sodiņos
Nop... viņam nekas nav jāposto.

Nauda ir un būs, tad lai arī paņem to pašu Dirka treneri. Viņš jau gan pavecs, bet lietu rubī. (ar šo teikumu domāju, ka tad labāk piestrādāt pie metiena nevis visu spiest uz masu).