Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Heat" simbols Dveins Veids spēlēs dzimtajā Čikāgā

Rolands Eliņš

"Heat" simbols Dveins Veids spēlēs dzimtajā Čikāgā
Dveins Veids
Foto: AP/Scanpix

NBA superzvaigzne Dveins Veids paziņojis, ka pēc apspriedēm ar vairākām komandām izvēlējies atstāt „Heat” un pievienoties Čikāgas „Bulls”.

34 gadus vecais Dveins Veids visu savu NBA karjeru – 13 sezonas - pārstāvēja „Heat”, palīdzot komandai iegūt trīs NBA čempionu titulus. Neskaitot debijas sezonu, viņš katrā gadā izcēlās ar vismaz 19 vidēji spēlē gūtiem punktiem un nopelnīja neskaitāmas atzinības ar 2006. gada finālsērijas MVP balvu priekšgalā.

Arī iepriekš tika runāts par Veida iespējamu pāriešanu uz citu komandu, taču vienmēr „Heat” un Veidam izdevās vienoties par jaunas sadarbības noslēgšanu. Visspilgtāk tas izpaudās 2010. gada vasarā, kad Maiami rindās Veidam pievienojās Lebrons Džeimss un Kriss Bošs, sarūpējot komandai četrus ceļojumus uz NBA finālu pēc kārtas. Nu no lielā trijnieka palicis tikai Bošs.

„Šis nebija viegls lēmums, bet jūtos tā, it kā būtu izvēlējies pareizi,” ziņu aģentūrai AP norādīja Veids, kurš ar atvadu vēstuli jau nodevis laba vēlējumus un pateicību visiem "Heat" līdzjutējiem. „Čikāgas „Bulls” spēļu vērošana bērnībā iedvesmoja mani piepildīt savu sapni un kļūt par basketbola spēlētāju. Esmu dzimis Čikāgā un nekad neaizmirsīšu savu bērnību. Esmu pateicīgs par iespēju spēlēt komandā, kura deva man iedvesmu iemīlēt šo spēli.”

Sagaidāms, ka Veids ar „Bulls” noslēgs divu gadu līgumu par 47 miljoniem ASV dolāru. „Nuggets” viņam esot piedāvājusi pat 52 miljonus, spēcīga interese bija arī „Bucks”, kas tik lielu algu nepiedāvāja, taču esot atstājusi uz Veidu labāku iespaidu. Savukārt „Heat” bija gatava parakstīt līgumu par 40 miljoniem, taču, kā ziņo ESPN, abu pušu pārrunas jau no brīvo aģentu tirgus sākuma brīža bija saspringtas.

"Heat" ir salīdzinoši jauna komanda, kas NBA ienāca 1988. gadā. Veids "Heat" pārstāvējis gandrīz pusē no komandas sezonām NBA un ir kluba rekordists aizvadīto spēļu skaita ziņā, kā arī gūtajos punktos, izdarītajās piespēlēs, pārtvertajās bumbās un vēl daudzos citos rādītājos.

Veids kļuvis par otro vienas komandas ilggadējo zvaigzni, kas šovasar mainīs basketbola krekla krāsas. To pašu paveicis arī Kevins Durents, atstājot „Thunder” un pievienojoties „Warriors”. Ja vēl ņem vērā Kobes Braienta karjeras beigas un potenciālo Tima Dankana aiziešanu no NBA, nākamā sezona patiešām iezīmē jauna laika sākumu.

„Bulls” šovasar piedzīvojusi krietnas pārmaiņas sastāvā – uz „Knicks” aizmainīts Deriks Rouzs, praktiski droša ir Pau Gazola aiziešana uz „Spurs”, bet ieradies Reižons Rondo, Hosē Kalderons un Robins Lopess. Lai nokārtotu Veida piesaisti, Kalderonu bija nepieciešams aizmainīt, un tika piesaukti „Nets” un „Lakers” vārdi, bet ESPN informē, ka Kalderona aģenti informēti par darījumu ar Losandželosu. Tāpat arī Čikāga piekritusi aizmainīt uz „Cavaliers” Maiku Danlīviju, kas ļaus izbrīvēt nepieciešamos līdzekļus, lai noslēgtu līgumu ar Veidu.

„Cavaliers” tikmēr vienojusies ar Ričardu Džefersonu par divu gadu līgumu. Pieredzējušais uzbrucējs uzreiz pēc sava pirmā čempionu titula izcīnīšanas jūnija vidū izteicās, ka gatavs beigt karjeru, taču vēlāk pamazām mainīja domas un nu gatavs piedalīties savā 16. un 17. NBA sezonā. Džefersons aizvadītajā sezonā „Cavs” rindās nespēlēja daudz un vidēji spēlē komandai palīdzēja ar 5.5 punktiem.

Divu gadu līgums arī citam NBA finālistam Leandru Barbozam, kurš kā brīvais aģents atstājis „Warriors” un noslēdzis divu gadu līgumu ar savu bijušo komandu „Suns”. Tieši Fīniksā brazīliešu žiglais aizsargs parādīja savu labāko sniegumu, bet nu 33 gadu vecumā atgriezies ar līgumu astoņo miljonu vērtībā. Barboza Fīniksā savulaik izcēlās pat ar sezonu, kas noslēgta ar 18.1 punktu spēlē, bet pēdējos gados „Warriors”, „Celtics”, „Raptors” un „Pacers” rindās pieredzējušais aizsargs ieņēmis rezervista lomu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
Dwyane Wade writes letter to Miami after...

1 2 3 75 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2016-07-07 09:17, pirms 8 gadiem
Skumji....
Bet prieks, ka beidzot nopelnīs naudu, tuvu tam ko pelnījis...
Lai arī skumji, ka Heat nākas atstāt...
Tiešām skumji... Atstāt koamandā ar 24 M Bošu, kurš vispār nez vai var spēlēt, bet neatrast naudu kluba sejai, simbolam....
Skaidrs, ka Veidam tur 20 vai 23 M sezonā nav tik būtiski, bet vairāk tur princips nospēlēja, visticamāk.

A vispār, kā tad tagad ar Batleru laukumu sadalīs? abit tak SG

  +4 [+] [-]

, 2016-07-07 09:19, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: A vispār, kā tad tagad ar Batleru laukumu sadalīs? abit tak SG
Batlers var kapāt arī kā SF, tā ka nekādu problēmu

  -1 [+] [-]

, 2016-07-07 09:23, pirms 8 gadiem
Šaubos vai Bulls būs spēcīgi. Miami arī bez Wade būs spēcīgāki, protams ja Bošs būs ierindā

     [+] [-]

, 2016-07-07 09:24, pirms 8 gadiem
Malacis Railijs aizspēlējās
Ārēja līnija Čikāgai bez 3pt šūteriem

  +5 [+] [-]

, 2016-07-07 09:47, pirms 8 gadiem
Skatos, ka visas komandas grib, lai Knicks tiek playoff! Malači, ko lai saka!

     [+] [-]

, 2016-07-07 09:51, pirms 8 gadiem
Būtu uz CLE gājis pēc gredzena domaju ka tas butu bijis labāk ja jau nauda nav galvena!

  +4 [+] [-]

, 2016-07-07 09:54, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Skatos, ka visas komandas grib, lai Knicks tiek playoff! Malači, ko lai saka!
Apskatnieki pirms Weida pievienošanās Bulls ierindoja Knicks top4 austrumos..Reāli?Protams ja nav major traumas. Top3-6 jau vajadzētu būt

  +2 [+] [-]

, 2016-07-07 10:02, pirms 8 gadiem
AIR23 rakstīja: Būtu uz CLE gājis pēc gredzena domaju ka tas butu bijis labāk ja jau nauda nav galvena!
Acīmredzot gribēja uz dzimteni, mājām.

     [+] [-]

, 2016-07-07 10:03, pirms 8 gadiem
Nabaga Heat, ja būs vēl sliktas ziņas ar Boša veselību, tad tā komanda ir cepta. Playofos gan jau tiks, bet ar to arī visas ambīcijas beigsies.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-07 10:11, pirms 8 gadiem
Ceru, ka Petu Railiju Heat fani apēdīs bez sāls. Mēsla biznesmenis...

  +3 [+] [-]

, 2016-07-07 10:15, pirms 8 gadiem
It kā runāja, ka Veids grib lielāku algu, bet salīdzinot "Buls" un "Heat" piedāvājumus, tur atšķirība uz sezonu sanāk kā 3,5 miljoni un šķiet, ka Maiami nodokļu politika ir izdevīgāka, tā kā izskatās, ka, iespējams kādas citas problēmas ar "Heat" organizāciju bijušas.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-07 10:15, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Nabaga Heat, ja būs vēl sliktas ziņas ar Boša veselību, tad tā komanda ir cepta. Playofos gan jau tiks, bet ar to arī visas ambīcijas beigsies.
Ja Bošs nespēlēs, pleiofos tiks? Nu, domājams, ka iespēja ir 1 no 100.

     [+] [-]

, 2016-07-07 10:16, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Nabaga Heat, ja būs vēl sliktas ziņas ar Boša veselību, tad tā komanda ir cepta. Playofos gan jau tiks, bet ar to arī visas ambīcijas beigsies.
Manuprāt, netiks PO, jo Veids, JJ, Dengs ir aizgājuši. Bosh vēl aiz vien cīnās, bet Hassans un Dragic jaunais Richardsons ir par īsu PO, soliņš nekāds u.t.t Toties Bulls gan PO varētu tikt, tomēr Rondo,Veids,Batlers, ir augstas klases spēlētāji un divi pat čempioni. Lopezs centrā un Gibsons ar Portisu būs 4.nr+ soliņš ar Mccdermontu ir tīri ok.

     [+] [-]

, 2016-07-07 10:19, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Manuprāt, netiks PO, jo Veids, JJ, Dengs ir aizgājuši. Bosh vēl aiz vien cīnās, bet Hassans un Dragic jaunais Richardsons ir par īsu PO, soliņš nekāds u.t.t Toties Bulls gan PO varētu tikt, tomēr Rondo,Veids,Batlers, ir augstas klases spēlētāji un divi pat čempioni. Lopezs centrā un Gibsons ar Portisu būs 4.nr+ soliņš ar Mccdermontu ir tīri ok.
Rondo nu gan augstākā klase

  +2 [+] [-]

, 2016-07-07 10:25, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Rondo nu gan augstākā klase
Vairāk titulu un ast nekā CP3!

     [+] [-]

, 2016-07-07 10:33, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Vairāk titulu un ast nekā CP3!
Bija un izbija. Man pat kā ilggadējam Celtics fanam ir nepatīkami skatīties uz Rondo šodien. Ķēms pat nesen intervijā atzinās, ka aizsardzību jau nespēlē pēdējos 2 gadus. Tas ko viņš iekš Mavericks izdarīja vispār bija apkaunojums. Ņēma un tā vienkārši uzmeta Dirku un pārējos komandas biedrus playoff laikā.
Kings nespēja vien sagaidīt, kad tiks vaļā no Rondo.
Treneros neklausās, saspēli vada pēc saviem principiem. Es tev saku, ka tas Bulls aizies pa pieskari ātri.
Redzot cik Hoibergam grūti gāja ar Butleru+Rose, tad Rondo viņam vispār liks uz galvas.

     [+] [-]

, 2016-07-07 10:39, pirms 8 gadiem
Interesants fakts, ja Bulls starta piecinieks būs Rondo/Wade/Butler/Gibson/Lopez tad ir tā, ka pagājušajā sezonā viņi pa visiem kopā sameta mazāk troikas nekā tas pats Bredlijs iekš Bostonas viens pats

Uzvārdi skaļi, bet sastāva konstrukcija drausmīga un nesabalansēta. Nekas tur nebūs. 3 spēlētāji, kuriem vajag bumbu rokās, lai būtu maksimāli efektīvi, neviens nav diez ko labs shooters. Skatītājiem interese būs, bet es tur nekādu potenciālu rezultātu neredzu. Austrumi ir palikuši vēl spēcīgāki kopumā. Domāju, ka Bulls pat netiks playoff.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-07 10:42, pirms 8 gadiem
Ja kādam šķiet, ka Wade ir kaut ko baigi uzupurējis, tad infomrācijai, Wade: 11-12 sezonā saņēma 15,5M; 12-13 sezonā saņēma 18,5M; 13-14 sezonā saņēma 18,5M; 14-15 sezonā saņēma 15M; 15-16 sezonā saņēma 20M.
Tas, ka viņš atteicās no 1-3 M sezonā, lai būtu cap space Bošam un Džeimsam bija viņa paša lēmums, kas viņam atnesa čempiona titulu un viņš pats bija tajā ieinteresēts.
Smieklīgi, ka viņam tagad šķita nepietiekami ar 20M sezonā (nav viņš pirmās raudzes superzvaigzne). Nekas, gan jau max pēc diviem trīs gadiem būs lokauts par visām uzpūstajām Bijambo, Howarda, Dadlija summām..

     [+] [-]

, 2016-07-07 10:45, pirms 8 gadiem
GreenUprise rakstīja: Interesants fakts, ja Bulls starta piecinieks būs Rondo/Wade/Butler/Gibson/Lopez tad ir tā, ka pagājušajā sezonā viņi pa visiem kopā sameta mazāk troikas nekā tas pats Bredlijs iekš Bostonas viens pats

Uzvārdi skaļi, bet sastāva konstrukcija drausmīga un nesabalansēta. Nekas tur nebūs. 3 spēlētāji, kuriem vajag bumbu rokās, lai būtu maksimāli efektīvi, neviens nav diez ko labs shooters. Skatītājiem interese būs, bet es tur nekādu potenciālu rezultātu neredzu. Austrumi ir palikuši vēl spēcīgāki kopumā. Domāju, ka Bulls pat netiks playoff.
Uz papīra viņi ir PO komanda, tāpēc es prognozēju, ka tomēr tiks.

     [+] [-]

, 2016-07-07 10:51, pirms 8 gadiem
GreenUprise rakstīja: Bija un izbija. Man pat kā ilggadējam Celtics fanam ir nepatīkami skatīties uz Rondo šodien. Ķēms pat nesen intervijā atzinās, ka aizsardzību jau nespēlē pēdējos 2 gadus. Tas ko viņš iekš Mavericks izdarīja vispār bija apkaunojums. Ņēma un tā vienkārši uzmeta Dirku un pārējos komandas biedrus playoff laikā.
Kings nespēja vien sagaidīt, kad tiks vaļā no Rondo.
Treneros neklausās, saspēli vada pēc saviem principiem. Es tev saku, ka tas Bulls aizies pa pieskari ātri.
Redzot cik Hoibergam grūti gāja ar Butleru+Rose, tad Rondo viņam vispār liks uz galvas.
Nu tur jau pietiks ar veidu un Batleru, lai pasaules sadalītu, kur nu vēl Rondo... Pie pirmajām neveiksmēm tur sāksies liela jautrība, bet gan jau tiks kaut kādā skaidrībā, tāpat tas sastāvs ir uz gadu tikai, neticu, ka tāds ilgi paliks.
Bet visvairāk būtu jāsatraucās par nespēju mest 3pt. Tas nozīmē vairāk fiziskas cīņas, mazāk ātros punktus, vairāk traumas

     [+] [-]

, 2016-07-07 10:57, pirms 8 gadiem
DainisU rakstīja: Ja kādam šķiet, ka Wade ir kaut ko baigi uzupurējis, tad infomrācijai, Wade: 11-12 sezonā saņēma 15,5M; 12-13 sezonā saņēma 18,5M; 13-14 sezonā saņēma 18,5M; 14-15 sezonā saņēma 15M; 15-16 sezonā saņēma 20M.
Tas, ka viņš atteicās no 1-3 M sezonā, lai būtu cap space Bošam un Džeimsam bija viņa paša lēmums, kas viņam atnesa čempiona titulu un viņš pats bija tajā ieinteresēts.
Smieklīgi, ka viņam tagad šķita nepietiekami ar 20M sezonā (nav viņš pirmās raudzes superzvaigzne). Nekas, gan jau max pēc diviem trīs gadiem būs lokauts par visām uzpūstajām Bijambo, Howarda, Dadlija summām..
Un kapēc komnadas frančīzes spēlētājam ir jāsaņem mazķa kā Bošam un LBJ?
Kad LBJ aizgāja, komandai primārais bija noturēt Bošu, iedodt viņam max lielu un garu līgumu... Veidam žmiedzās un pilnu līgumu neiedeva pat pēc tam, kad uzzināja, ka LBJ iet uz Cavs. pagājušo gad pēc LBJ aiziešanas Veidam bija jādod lielais līgums, bet ne, neiedeva max.
Šogad, kad Veids ir aizvadījis vienu no labākajām sezonām pēdējo gadu laikā, atkal nfrančīzes spēlētājs ir kaut kāds 3. rindā pēc prioritātes..
Normāli?

Un tomēr jau ir strapība, tu pelni 18 vai 25 M sezonā, ne? Te jau ir runa par komandas (Railija) atieksmi, no visime trim stāriem, Veidam bija vismazākā alga, un LBJ ir prom, atkal uz viņu grib iegūt...
It īpaši, ja Veids Heat sastāvā ir spēlētājs, kura algu neskaita Cap-space, ja nu sanāk to pārsniegt.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-07 10:57, pirms 8 gadiem
Straka rakstīja: Ja Bošs nespēlēs, pleiofos tiks? Nu, domājams, ka iespēja ir 1 no 100.
Šobrīd uz papīra ir čābīgi ir, jā, bet es tomēr ticu Vaitsaidam un Dragičam + neticu, ka Heat tagad nepastiprinās sastāvu pēc Veida uzmetiena. Grūti iztēloties playofus bez Heat.

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:02, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Šobrīd uz papīra ir čābīgi ir, jā, bet es tomēr ticu Vaitsaidam un Dragičam + neticu, ka Heat tagad nepastiprinās sastāvu pēc Veida uzmetiena. Grūti iztēloties playofus bez Heat.
Ko tur vairs pastiprināt, ja līgumi jau ir sarunāti?
Nav vairs tirgū spēlētāji ar ko pastiprināt komandu!

  +2 [+] [-]

, 2016-07-07 11:05, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Ko tur vairs pastiprināt, ja līgumi jau ir sarunāti?
Nav vairs tirgū spēlētāji ar ko pastiprināt komandu!
Tu gribi teikt, ka vairs absolūti neko nevar darīt??? Sliktākajā gadījumā paņems Kauču no Valmieras, lai viņš savus NBA fadeawayus var mest tam attiecīgajā vidē.

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:07, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Šobrīd uz papīra ir čābīgi ir, jā, bet es tomēr ticu Vaitsaidam un Dragičam + neticu, ka Heat tagad nepastiprinās sastāvu pēc Veida uzmetiena. Grūti iztēloties playofus bez Heat.
pastiprinās sastāvu - ar ko? visas lielās un vidējās zivis jau ir atradušas sev vietu! un nemaz tik grūti jau nav iztēloties PO bez heat - pirmājā sezonā bez LBJ netika PO un neviens pat nepārdzīvoja Heat bez LBJ (pat ar visu Wade ierindā) ir vidējas raudzes komanda. Vai kāds viņiem reālistiski dod šances kaut ko lielu uzvarēt...common!

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:09, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu tur jau pietiks ar veidu un Batleru, lai pasaules sadalītu, kur nu vēl Rondo... Pie pirmajām neveiksmēm tur sāksies liela jautrība, bet gan jau tiks kaut kādā skaidrībā, tāpat tas sastāvs ir uz gadu tikai, neticu, ka tāds ilgi paliks.
Bet visvairāk būtu jāsatraucās par nespēju mest 3pt. Tas nozīmē vairāk fiziskas cīņas, mazāk ātros punktus, vairāk traumas
Batlers jau pagājušajā sezonā izteica netiešu kritiku Rouza virzienā, par to ka viņš pārāk daudz ar bumbu spēlējot utt. Tā teikt Batlers bija neapmierināts ar savu lomu. Tad arī negatīvi izteicās par Hoibergu, un tad jau sākās iekšējas nesaskaņas starp spēlētājiem. Man vismaz liekas, ka Batlera dēļ Rouzs un Noā arī tika aizmainīti, jo viņiem nepatika Batlera attieksme.
Tagad Rouza vietā viņam būs 2 spēlētāji ar milzīgiem EGO.
Pie tam nepieredzējis NBA treneris, kam jau pirmajā sezonā bija problēmas ar komandas saliedēšanu tagad būs jātiek galā ar Rondo, Veidu un Batleru... Varētu būt laba izrāde, jo īpaši, ja spēle neies no rokas.

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:09, pirms 8 gadiem
kaaja rakstīja: pastiprinās sastāvu - ar ko? visas lielās un vidējās zivis jau ir atradušas sev vietu! un nemaz tik grūti jau nav iztēloties PO bez heat - pirmājā sezonā bez LBJ netika PO un neviens pat nepārdzīvoja Heat bez LBJ (pat ar visu Wade ierindā) ir vidējas reaudzes komanda. Vai kāds viņiem reālistiski dod šances kaut ko lielu uzvarēt...common!
''Vidējas raudzes'' komanda bez Vaitsaida un Vinslovu centrā bija 1 uzvaras attālumā līdz konfas finālam. Te tiešām ir come on!

Ja mēs runājam par Rietumiem, tad 2 domu nav - Heat nebūtu playofos. Bet Austrumos viss ir iespējams.

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:11, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Tu gribi teikt, ka vairs absolūti neko nevar darīt??? Sliktākajā gadījumā paņems Kauču no Valmieras, lai viņš savus NBA fadeawayus var mest tam attiecīgajā vidē.
Gāja runa par pastiprināšanu! Šobrīd tirgū ir palikuši spēlētāji, kas labākajā gadījumā var spēlēt NBA līmenī, bet nav playoff līmenis!

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:13, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Gāja runa par pastiprināšanu! Šobrīd tirgū ir palikuši spēlētāji, kas labākajā gadījumā var spēlēt NBA līmenī, bet nav playoff līmenis!
Redzi, šeit mēs nonākam pie tā, ka nepiekrītam viens otram, es saku, ka Heat daudz nevajag, bet tu saki, ka vajag. Par to, kuram taisnība, varēsim spriest tikai pēc daudziem mēnešiem.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-07 11:19, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Redzi, šeit mēs nonākam pie tā, ka nepiekrītam viens otram, es saku, ka Heat daudz nevajag, bet tu saki, ka vajag. Par to, kuram taisnība, varēsim spriest tikai pēc daudziem mēnešiem.
Vispār seko līdzi,kas notiek NBA? Vispār zini, ka NBA galvenais ir uzbrukums?

Veids(1 uzbrukuma opcija), abi Džonsoni, Dengs(5-7 uzbrukuma opcija ir prom)!

Paliek garie, bet bez normāliem punktu guvējiem(aizsargiem)- playoff nav ko darīt!

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:25, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Redzi, šeit mēs nonākam pie tā, ka nepiekrītam viens otram, es saku, ka Heat daudz nevajag, bet tu saki, ka vajag. Par to, kuram taisnība, varēsim spriest tikai pēc daudziem mēnešiem.
PM: Par Porziņģi sacēla ažiotāžu, nevis, ka viņš var spēlēt vai māk visu darīt, bet gan tāpēc, ka viņš jau pirmajā sezonā- varēja regulāri vilkt komandu un tas ir rets gadījums!

Kuri ir tie spēlētāji, kas Heat sastāvā- regulāri sametīs tos 100p?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-07 11:26, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: Vispār seko līdzi,kas notiek NBA? Vispār zini, ka NBA galvenais ir uzbrukums?

Veids(1 uzbrukuma opcija), abi Džonsoni, Dengs(5-7 uzbrukuma opcija ir prom)!

Paliek garie, bet bez normāliem punktu guvējiem(aizsargiem)- playoff nav ko darīt!
Atslābsti Memfisa ar savu ''veselīgo'' un ''lielisko'' uzbrukuma sastāvu tika playofos krietni spēcīgākā konfā, varbūt tev derētu piesekot ciešāk Labāk pasēdi savās mitrajās bikšelēs un pagaidi playofus, tad varēsim turpināt.

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:27, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: ''Vidējas raudzes'' komanda bez Vaitsaida un Vinslovu centrā bija 1 uzvaras attālumā līdz konfas finālam. Te tiešām ir come on!

Ja mēs runājam par Rietumiem, tad 2 domu nav - Heat nebūtu playofos. Bet Austrumos viss ir iespējams.
ko tu dali konferencēs - es runāju par visu līgu kopā! un ja viņi arī būtu bijuši austrumu konferences finālā, tad tāpat cavs būtu pārbraukuši viņiem pār. Es saprotu, ka esi Heat fans, bet reālistiski skatoties PO otrā kārta ir maksimums ko viņi var sasniegt!

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:37, pirms 8 gadiem
kaaja rakstīja: ko tu dali konferencēs - es runāju par visu līgu kopā! un ja viņi arī būtu bijuši austrumu konferences finālā, tad tāpat cavs būtu pārbraukuši viņiem pār. Es saprotu, ka esi Heat fans, bet reālistiski skatoties PO otrā kārta ir maksimums ko viņi var sasniegt!
Ja mēs runājam par PO izredzēm, tad kādā sakarā mums būtu jārunā par visu līgu?! Mums ir jāskatās uz doto konfu, un Austrumu PO pēdējos spotos var ielekt visādas viduvējības. Taču Heat šajā aspektā bija stipri virs vidējā.

Un esi švaki sapratis - esmu Raps fans, tātad tieši Heat ir viena no galvanejām komandām, kuras es ceru, ka zaudēs. Bet paredzu, ka starp PO lejasgala komandām Heat visdrīzāk būs. Tu pat šķiet vēl optimistiskāks - es paredzu diezgan drošu izlidošanu jau pirmajā kārtā.

     [+] [-]

, 2016-07-07 11:42, pirms 8 gadiem
Mixes rakstīja: Atslābsti Memfisa ar savu ''veselīgo'' un ''lielisko'' uzbrukuma sastāvu tika playofos krietni spēcīgākā konfā, varbūt tev derētu piesekot ciešāk Labāk pasēdi savās mitrajās bikšelēs un pagaidi playofus, tad varēsim turpināt.
Turpini vien priecāties par savu neloģiskumu! Stiprāka konkurence, bet mazāk uzvaru. Daudz uzbrukuma opciju, bet slikts uzbrukums!
Memfisai nav zvaigzņu komandā- tāpēc nez uz ko vairāk nevar cerēt, bet komanda stabila!
1 2 3 75 komentāri