Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" pret Raselu iegūst kādreizējo drafta pirmo numuru Viginsu

Ints Megnis
Ints Megnis

"Warriors" pret Raselu iegūst kādreizējo drafta pirmo numuru Viginsu
Endrjū Viginss. Foto: zumapress.com/Scanpix

Nepilnām divām stundām paliekot līdz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju pāreju perioda beigām, ceturtdien savstarpēju darījumu veikušas Rietumu konferences šī brīža pastarītes - Goldensteitas "Warriors" uz Minesotas "Timberwolves" aizmainījusi D'Andželo Raselu, kamēr pretējā virzienā dosies Endrjū Viginss.

Vēl šī darījuma ietvaros pašreizējā līgas vicečempione, bet šobrīd pastarīte, "Warriors" iegūs 2021. gada NBA drafta pirmās kārtas izvēli un 2022. gada drafta otrās kārtas izvēles iespēju, kamēr uz "Timberwolves" aizsūtīti Džeikobs Evanss un Omari Spelmans.

Rasels šajā sezonā vidēji mačā izcēlies ar 23,6 punktiem, kas ir viņa līdzšinējās karjeras augstākais rezultāts. "Warriors" rindās viņš nokļuva jūlijā, kad Kevina Duranta maiņas ietvaros tika aizmainīts no Bruklinas "Nets".

Viginsu 2014. gada draftā ar pirmo numuru izvēlējās Klīvlendas "Cavaliers", bet tā paša gada augustā Kevina Lava maiņas ietvaros viņš nokļuva Minesotā, kuras rindās šosezon met vidēji 22,4 punktus un savāc 5,2 atlēkušās bumbas.

Tikmēr Spelmans šosezon izcēlies ar vidēji 7,6 punktiem, kamēr Evansa rēķinā ir 4,7 punkti. Viginsam ir līgums uz vēl trim gadiem par 94 miljoniem dolāru.

"Timberwolves" komanda 50 spēlēs guvusi 15 uzvaras, bet "Warriors" ar 12 panākumiem 52 mačos ir pēdējā pozīcijā visā līgā.

NBA pāreju periods noslēgsies plkst. 22:00 pēc Latvijas laika. Karstākajām pārejām tiešsaistes režīmā iespējams sekot līdzi ŠEIT.

     [+] [-]

, 2020-02-06 20:58, pirms 4 gadiem
Porzinģa drafta biedri vienā komandā!

     [+] [-]

, 2020-02-06 21:03, pirms 4 gadiem
Kp vienā komandā ar villiju.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-06 21:21, pirms 4 gadiem
Kārtējais tipiskais iso egoists Wiggins ir. Nesaku ka iso viņš slikts ir bet egoists spēles ziņā tocna!

     [+] [-]

, 2020-02-07 09:27, pirms 4 gadiem
Vispār esmu pārsteigts, ka Wariors paņēma Viginsu. Saprotu, ka kāds ir jāliek pa 3. nummuru normāls Igija vietā. It kā jau Vigins tur iederās, bet ne jau par tādu algu! Viņi laikam tic, ka var dabūt ārā no viņa kaut ko vairāk. Pamainīs vidi un sistēmu un aizies. Bet nu risks diezgan liels.

     [+] [-]

, 2020-02-07 13:26, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Vispār esmu pārsteigts, ka Wariors paņēma Viginsu. Saprotu, ka kāds ir jāliek pa 3. nummuru normāls Igija vietā. It kā jau Vigins tur iederās, bet ne jau par tādu algu! Viņi laikam tic, ka var dabūt ārā no viņa kaut ko vairāk. Pamainīs vidi un sistēmu un aizies. Bet nu risks diezgan liels.
Viņš ir labs,manuprāt nepelnīti bija KAT ēnā,cik spēlēs skatijos,tas ir īstais egoists.
Wigins var iederēties pie Karija un Tompsona,bet tad jau redzēs kā būs..