Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA karstie telefoni: "Wizards" par Bertānu prasa dārgu cenu un neaizmaina (tiešraide galā)

Rolands Eliņš

Šodien 22:00 pēc Latvijas laika aizvērās NBA maiņu darījumu logs, un, kā jau ierasti, tieši šovakar bija vislielākā NBA klubu aktivitāte, izmantojot pēdējo lielo iespēju mainīt uzņemto virzienu pirms izslēgšanas spēlēm un drafta izlozes. Šoreiz maiņas darījumu sakarā bija jāuzmana divi latviešu vārdi – Ziemeļamerikas apskatnieku baumās tiak runāts par klubu interesi gan par Rodionu Kurucu, gan Dāvi Bertānu, un portāls Sportacentrs.com tradicionāli piedāvāja teksta tiešraidē sekot notikumiem NBA tirgū. Visi latvieši palika savos klubos, bet notika pāris lieli darījumi.

22:06 Bostonas mediji vēsta, ka "Celtics" nevienu darījumu tā arī neveica, attiecīgi iespēja, ka Bertāns pēdējā brīdī tomēr būtu aizmainīts, ir praktiski izslēgta. Tāpat beigās nevienu darījumu neveica arī "Thunder" vienība.

22:00 NBA maiņu darījumu termiņš ir beidzies. Vēl gan var uzpeldēt jaunumi par veiktajām maiņām, kas paspētas pieteikt līgas ofisos pirms termiņa beigām.

21:56 "Wizards" piedalās maiņas darījumā, taču Bertānu tajā neiesaista. "Wizards" kopā ar "Clippers" un "Knicks" veikusi pamatīgu apmaiņu - Markuss Moriss no Ņujorkas un Aizeja Tomass no Vašingtonas nonākuši "Clippers" rindās, "Knicks" saņems Mo Hārklesu un pirmās kārtas izvēli šīs vasaras draftā, bet "Wizards" tika pie Džeroma Robinsona, 22 gadus veca aizsarga, kurš savā otrajā NBA sezonā ticis pie 2.9 punktiem un 1.1 rezultatīvas piespēles vidēji spēlē.

21:41 Arī NBA apskatnieks Kīts Smits vēsta, ka par spīti dažu NBA klubu neatlaidībai "Wizards" maiņas darījumu pēdējā stundā neatkāpjas no savām prasībām par divām drafta izvēlēm pirmajā kārtā par Bertānu. Pagaidām neviens klubs tādu cenu negrasās maksāt.

21:25 Darījumu veikusi "Wizards"... , taču ne ar Bertānu. Uz Denveru aizmainīts Džordans Makrejs, pretim iegūstot Šabazu Napjēru, 28 gadus vecu aizsargu, kurš šosezon NBA nav spēlējis, bet pirms pāris dienām bija iesaistīts lielajā četru komandu darījumā. Savukārt Memfisas un Maiami darījumā ar Andrē Igudalu kā trešā komanda iesaistījusies Minesota - tā atdos centru Žoržui Diengu, pretim no "Heat" saņemot Džeimsu Džonsonu.

21:17 Savukārt Vodžnarovskis vēsta, ka "Cavaliers" un "Pistons" gandrīz vienojušās par Andrē Dramonda aizmainīšanu. Dienas sākumā tika vēstīts, ka Dramonda aizmainīšanas iespēja ir sarukusi, taču tagad tiek ziņots, ka Detroita pretim iegūs Džonu Hensonu un Brendonu Naitu, divus spēlētājus ar visai mazu spēles laiku šosezon.

21:15 "The Athletic" vēsta, ka "Knicks" un "Clippers" gandrīz jau vienojušās par Markusa Morisa aizmainīšanu. Moriss nonāks Losandželosā, bet "Knicks" pretim saņems Mo Hārklesu un mazāk vērtīgus spēlētājus/drafta izvēles. Par konkrētiem darījuma nosacījumiem gan vēl tiek runāts.

20:46 "The Ringer" apskatnieks Kevins O`Konors ziņo, ka "Wizards" par Dāvi Bertānu prasa divas drafta pirmās kārtas izvēles, kas ir visai dārga cena. Taču par Bertānu interese ir visai liela - O`Konors norāda, ka par Bertānu interesējas vairākas "play-off" zonā esošas komandas, ieskaitot "Celtics". "Wizards" gan neesot mainījusi savu nostāju, ka labprāt vasarā pagarinātu līgumu ar latviešu uzbrucēju, taču, ja kāds klubs tomēr būs gatavs maksāt "Wizards" prasīto cenu, jāatzīst, ka ieguvums Vašingtonai var sanākt lielāks un lētāks.

Taču šāda iespēja nav liela, un NBC "Sport" ziņo no saviem avotiem Bertāna pārstāvju vidū, ka Bertāna nometnē neesot šaubu par viņa aizmainīšanu. Bertāna pārstāvji esot saņēmuši solījumu no "Wizards" ĢM, ka Bertāns maiņas darījumā netiks iesaistīts.

20:39 Portlendai aizmainījusi Skalu Labisjēru uz Atlantu, kamēr "The Athletic" ziņo par "Knicks" un "Clippers" sarunām, kuru rezultātā Markuss Moriss varētu pārcelties uz Losandželosu. "Knicks" pretim varētu saņemt pāris jaunos spēlētājus.

20:16 Vēl viens nokārtots darījums, par ko ziņo Vodžnarovskis - Hjūstona pret Džordanu Bellu no Memfisas ieguvusi brazīlieti Brunu Kaboslu. Abas komandas arī apmainījušās otrās kārtas izvēlēm draftā. Bijušais "Warriors" uzbrucējs Bells šosezon NBA vēl nemaz nav spēlējis, kamēr 24 gadus vecais Kaboslu NBA apritē ir jau kopš 2014. gada, bet pagaidām aizvadījis tikai 91 spēli. Šosezon viņam 22 mači un 2.8 punkti minimālā spēles laikā.

20:05 Ja pieņemam, ka Igudalas darījums tomēr tika sarunāts jau vakar, tad tagad kārta pirmajam lielajam šodienas darījumam - ESPN ziņo, ka "Warriors" piekritusi darījumam ar "Timberwolves". Uz Minesotu pārcelsies rezultatīvais saspēles vadītājs D`Andželo Rasels, kā arī Omari Spelmans (šosezon 7.6 punkti vidēji spēlē) un Džeikobs Evanss (4.7 punkti), bet "Warriors" iegūs 2014. gada drafta pirmo numuru Endrjū Viginsu, kā arī 2021. gada drafta pirmās kārtas izvēli un 2022. gada drafta otrās kārtas izvēli. Viginsam ir līgums uz vēl trim gadiem par 94 miljoniem dolāru, savukārt 2021. gada 1. kārtas izvēle ir aizsargāta līdz trešajam numuram.

19:47 Tikmēr darījumu veic arī "Clippers", šoreiz mazāka mēroga - uz Atlantu tiek aizsūtīts rezervists Deriks Voltons, kurš šosezon piedalījies 23 spēlēs un guvis 2.2 punktus. Savukārt "Yahoo" vēsta, ka "Rockets" centieni iegūt pastiprinājumu centra pozīcijā, no Klīvlendas iemainot Tristantu Tompsonu, palikuši bez rezultātiem.

19:16 Gallināri paliek Oklahomsitijā, "Grizzlies" un "Heat" darījumu realizēs divatā (vēl gan ir laiks paspēt pierunāt "Thunder" iesaistīties darījumā). Detaļas par Igudalas darījumu piedāvā Vodžnarovskis:

19:07 "Knicks" apskatnieks Frenks Aisola vēsta, ka Ņujorkas komanda meklē iespējas, kā darījumā no "Lakers" iegūt Kailu Kuzmu, tāpat "Knicks" interešu lokā joprojām ir D`Andželo Rasels no "Warriors" komandas.

18:49 "The Athletic" vēsta, ka Igudalas maiņas darījumā iekļauti arī Džā Krauders un Solomons Hils, kuri abi no Memfisas pārcelsies uz "Heat". Krauders šosezon Memfisas sastāvā bija devies sākumsastāvā 45 spēlēs un guvis 9.9 punktus, viņš arī pazīstams kā labs aizsardzības speciālists. Arī Hils bija pietiekami svarīga sastāvdaļa "Grizzlies" komandā, vidēji spēlējot gandrīz 20 minūtes un gūstot 5.7 punktus. Viņiem abiem šis ir līguma pēdējais gads, un Hila alga ir 13 miljoni, bet Kraudera - septiņi miljoni dolāru. Savukārt pretējā virzienā dosies Dions Veiterss, kurš šosezon piedalījies tikai trīs spēlēs, atgriežoties laukumā janvāra beigās. Veiterss vidēji spēlē savā NBA karjerā guvis 13.2 punktus. Tiesa, ESPN vēsta, ka abas komandas joprojām mēģina pierunāt darījumā iesaistīties "Thunder" un galīgais darījums būs skaidrs tikai pirms termiņa beigām.

18:13 NBC ziņo, ka Sakramento "Kings" ir nolēmu neuzklausīt piedāvājumus par Bogdanu Bogdanoviču, un viņš šodien netiks aizmainīts. Savukārt ESPN ziņotajā par "Knicks" plānotajām izmaiņām kluba vadībā jāpiemin, ka kopā ar Rouzu funkcionāra amatu Ņujorkā ieņems arī Viljamss Veslijs jeb "World Wide Wes", kurš NBA sabiedrībā ir ļoti labi zināma persona ar plašiem kontaktiem gan klubu ĢM, gan līgas superzvaigžņu vidū. Tiesa, ne viņam, ne Rouzam nav pieredzes NBA kluba vadīšanā.

17:45 Vērts arī atgādināt, ko tieši tad nozīmē NBA darījumu termiņš šovakar 22:00. Komandām līdz šim laikam ir jāveic apstiprinājuma zvans NBA pārstāvjiem vai arī jāpiesaka savs apstiprinājuma zvans un jāieliek tas rindā līdz 22:00. Tas nozīmē, ka ziņas par notikušajiem darījumiem var parādīties arī pēc 22:00, kamēr darījumu pilnās detaļas top skaidras vēl vēlāk.

17:35 Pirmā pazīme, ka šis varētu būt salīdzinoši kluss vakars - "Yahoo" ziņo, ka pieaug iespēja, ka Andrē Dramonds tomēr netiks aizmainīts un paliks Detroitā. Savukārt ESPN ar Eidrienu Vodžnarovski priekšgalā vēsta, ka "Knicks" basketbola operāciju prezidenta amatam tuvojas Leons Rouzs, NBA aģents.

Dāvim Bertānam šovasar beigsies līgums ar „Wizards” un viņš kļūs par ierobežotu brīvo aģentu ar iespēju noslēgt līgumu ar citu komandu. Šosezon viņš ar NBA mērogiem pieticīgu septiņu miljonu līgumu ir guvis 15 punktus vidēji spēlē, realizējot 144 tālmetienus, turklāt darot to komandā, kas šobrīd neizskatās uzņēmusi ceļu uz „play-off”. Tas viss uz papīra padara Bertānu par ļoti ticamu kandidātu aizmainīšanai abpusēji izdevīgākā darījumā, un NBA apskatnieki jau iepriekš ziņojuši par vairāku elites līmeņa komandu interesi par Bertānu. Vašingtonas kluba bosi publiski pauduši, ka vēlas Bertānu noturēt sastāvā ilgtermiņā, kamēr Bertāns pats medijiem norādīja, ka par maiņu termiņa beigām nemaz nedomā. „Wizards” nostāja gan tikpat labi var izrādīties cenas uzsišana (sak, jūs jau gribat pirkt, nevis mēs gribam pārdot), un Bertāns šobrīd patiešām varētu NBA tirgū pieprasīt dārgu cenu.

Iepriekš baumots arī par Rodiona Kuruca vietu Bruklinas „Nets” sastāvā. Šosezon viņa spēles laiks ir krietni mazāks, un „Nets” uzbrucēju loks ir plašāks, turklāt nākamās sezonas sakarā jārēķinās arī ar Kevina Durenta spēlēšanu Kuruca pozīcijā. Kurucam šobrīd ir debitanta līgums, bet viņš jau pierādījis, ka var spēlēt krietnu lomu „play-off” līmeņa komandā. Par Kurucu konkrētu baumu ir mazāk, taču NBA apskatnieki min viņu kā vienu no iespējamajiem maiņas darījumu dalībniekiem.

Dažas nozīmīgas maiņas jau notikušas vai vismaz sasniegušas konkrētu stadiju. Andrē Igudala vienojies par pārcelšanos no „Grizzlies” uz „Heat”, taču abas komandas vēl cenšas darījumā iesaistīt „Thunder”, kā rezultātā uz „Heat” pārceltos arī Danilo Gallināri. „Rockets” centra Klints Kapela 12 spēlētāju un četru komandu darījumā ir nonācis Atlantā, kas aizvadītajā naktī vienojās ar „Kings” par Diveina Dedmona iegūšanu, kamēr pretējā virzienā devās Džabari Pārkers un Alekss Leņs. „Warriors” sastāvs tikmēr vēl vairāk paplucināts, atdodot Aleksu Burksu un Glenu Robinsonu Filadelfijai, kas pretim dos trīs drafta izvēles.

Kādus lielos darījumus vēl gaidīt? To katrs pats var pārbaudīt sarakstā ar spēlētājiem, kuri vasarā kļūs par brīvajiem aģentiem un šobrīd pārstāv komandas, kas netēmē uz „play-off” vai arī nav droši par līguma pagarināšanu. NBA apskatnieki piesauc tādus spēlētājus kā Kevins Lavs, Drū Holidejs, Andrē Dramonds, Evans Furnjē, tāpat ar piesardzību jāskatās „Thunder” virzienā – ja tiek atdots Gallināri, tikpat labi viņam var sekot arī Kriss Pols vai Stīvens Adamss. Papildinājumus garajā galā meklē Bostona, iepriekš šajā sakarā tika piesaukts arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā „Mavericks”, savukārt kopā ar Bertānu pie kārotākajiem spēlētājiem tiek piesaukti arī Deriks Rouzs Detroitā un Kellijs Ubrejs Fīniksā.

1 2 48 komentāri
Slēpts komentārs: varenais_eksperts

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 18:17, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Knicks interesējoties par Porziņģi. Jaunais GM esot gatavs dot pretīm Smitu, Portisu un 1.kārtas izvēli.
Knicks gan laiku netērē Mēs iesim pakaļ Udžirī,bet pāris dienas vēlāk pieņem spēlētāju aģentu,kā prezidentu xD

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 18:27, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Knicks gan laiku netērē Mēs iesim pakaļ Udžirī,bet pāris dienas vēlāk pieņem spēlētāju aģentu,kā prezidentu xD
Baumo, ka Rouzam jau gadus 10 ir jūtama ietekme Knicks sistēmā. Ja tā, tad jau nekas būtiski nemainās.

  -4 [+] [-]

, 2020-02-06 18:32, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Knicks interesējoties par Porziņģi. Jaunais GM esot gatavs dot pretīm Smitu, Portisu un 1.kārtas izvēli.
Pret Denisu Junioru un Bobiju jāprasa ne tikai Porziņģi, bet arī Dončiču un Hārdaveju.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 18:46, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka šogad būs klusa pēdējā diena

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 18:47, pirms 4 gadiem
Ļoti ceru ka Kurucs atradīs sev jaunas mājas

  +3 [+] [-]

, 2020-02-06 19:18, pirms 4 gadiem
Skaļākie triecieni Groza Bumbā būs no 21.50 līdz 21.59 ...
😎👍😁

  +3 [+] [-]

, 2020-02-06 19:30, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Skaļākie triecieni Groza Bumbā būs no 21.50 līdz 21.59 ...
😎👍😁
Pēc 22:00 vēl jau nāks ziņas iekšā kā jau katru gadu.

     [+] [-]

, 2020-02-06 19:39, pirms 4 gadiem
Memfisa "piemetusi" klāt Atlantai 2 veterānus Hillu un Krouderu, pretīm saņemot Vinslovu,Veitersu un Džonsonu.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 20:09, pirms 4 gadiem
Timberwolves un Warriors ir beidzot veikušas maiņu, Wiggins samainīts pret Dlo Russelu

     [+] [-]

, 2020-02-06 20:14, pirms 4 gadiem
Wow sasodīti lēti atdeva DLo..Reāli apmainīja 1:1,jo Viginsam jādod klāt ir picks,lai aizmainītu
Tiešām NYK nevarēja normālu paku sataisīt?

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 20:16, pirms 4 gadiem
Cerams ka Rockets nedarbus nevienu garo...lai meklē laimi brīvajos aģentos😁Atlantai cepuri nost.dabuja Kapellu un drafta pīķus arī praktiski atguvuši.wiginsu GSW nu nekādi neredzu.lai arī Rassell būs noderīgaks par wiginsu bet kamēr tur būs KAT Play off vēl ilgi neredzēt.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 20:18, pirms 4 gadiem
Tagad tā pamodājot kādu hrena pēc viņi treidoja prom Kovingtonu??
Domāju izmantotu iegūto no Kovingtona treida,lai mestu klāt priekš Dlo treida,bet te reāli neko nedeva pretī,kā vien savu picku...

     [+] [-]

, 2020-02-06 20:36, pirms 4 gadiem
Hjūstona beidzot dabūjusi spēlētāju virs 2 m- no Memfisas Kaboklo

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 20:36, pirms 4 gadiem
GSW vs MIN - šī jau mēnešiem prognozēta maiņa, GSW iegūst kārotos pikus.

interesanti cik ilgi būs un kas notiks ar Wiginsu.

MIN ar Rasselu jaunas cerības, bet ilgtermiņā +/- apm tas pats

  -1 [+] [-]

, 2020-02-06 20:40, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: GSW vs MIN - šī jau mēnešiem prognozēta maiņa, GSW iegūst kārotos pikus.

interesanti cik ilgi būs un kas notiks ar Wiginsu.

MIN ar Rasselu jaunas cerības, bet ilgtermiņā +/- apm tas pats
Nu Vigins normālā komandā ,normālā sistēmā varbūt tomēr atraisīsies?

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 20:42, pirms 4 gadiem
Washington's demand for Davis Bertans is two first-round picks, per league sources. Bertans will be an unrestricted free agent and the Wizards would like to re-sign him if they keep him. The Celtics one of multiple playoff teams with interest in acquiring Bertans.
— Kevin O'Connor (@KevinOConnorNBA) February 6, 2020

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 20:47, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Nu Vigins normālā komandā ,normālā sistēmā varbūt tomēr atraisīsies?
Nu tāpat īsti neizprotami lēta apmaiņa GSW sakarā..

  +3 [+] [-]

, 2020-02-06 20:52, pirms 4 gadiem
Visvairāk iecepī Knicks centieni izdarīt kaut ko, kas, viņuprāt, ir gudrs gājiens. Kaut kādi mistiski jaunie spēlētāji, tad tos jaunos maina prom un ņem vietā random veterānus, tad atkal meklē jaunos. Nu tak izdomātu vienreiz kaut vai uz pieciem gadiem vienu virzienu. Nē, būvēsim jaunu komandu, kā maz uzvaru, tā nākamajā gadā atkal komandā veterāni, kas tikai kačā sev statistiku.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 20:57, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Visvairāk iecepī Knicks centieni izdarīt kaut ko, kas, viņuprāt, ir gudrs gājiens. Kaut kādi mistiski jaunie spēlētāji, tad tos jaunos maina prom un ņem vietā random veterānus, tad atkal meklē jaunos. Nu tak izdomātu vienreiz kaut vai uz pieciem gadiem vienu virzienu. Nē, būvēsim jaunu komandu, kā maz uzvaru, tā nākamajā gadā atkal komandā veterāni, kas tikai kačā sev statistiku.
Krieviem figurē tāds populārs teiciens- Imitacija burnoij dejatelnosti (Vētrainas darbības imitācija). Ar to arī Knicks nodarbojas. Meklēt kaut kādu jēgu ir veltīgi.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 21:03, pirms 4 gadiem
P.S. Pēdējie jaunumi - Knicks grib pārdot LAC Morrisu, to pašu, kura dēļ Dāvi aizmainīja no Spurs

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 21:11, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: P.S. Pēdējie jaunumi - Knicks grib pārdot LAC Morrisu, to pašu, kura dēļ Dāvi aizmainīja no Spurs
Tas jau saja raksta bija 25min atrak pirms tevis rakstita lol

Kas vel seit nav ir runas par Bukeru uz Minesotu

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 21:24, pirms 4 gadiem
budamank rakstīja: Tas jau saja raksta bija 25min atrak pirms tevis rakstita lol

Kas vel seit nav ir runas par Bukeru uz Minesotu
Tikko nosledza darījumu. Morris uz LAC

     [+] [-]

, 2020-02-06 21:28, pirms 4 gadiem
Detroita tač reāli duraki..Cavs atdod divus invalīdus un 2 round picku par Dramondu xD

  -1 [+] [-]

, 2020-02-06 21:31, pirms 4 gadiem
Es smiešos ja Dalasa neizmantos Lee expiring kontraktu/GSW 2 rounda picku un gandrīz 10 mil TPE kurš ir jāizmanto līdz sezonas beigām

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 21:32, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Detroita tač reāli duraki..Cavs atdod divus invalīdus un 2 round picku par Dramondu xD
Jau kuro reizi palasot Tavus komentárus, tá vien liekas, ka NBA tikai duraki strádá, un Tu esi gudráks par visiem.

     [+] [-]

, 2020-02-06 21:35, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jau kuro reizi palasot Tavus komentárus, tá vien liekas, ka NBA tikai duraki strádá, un Tu esi gudráks par visiem.
Nu tad palasi ko twiterī runā,un neviens nesaprot ko Detroita dara..Nobijās no tā,ka viņš itkā paņems savu PO option un paliks komandā,lai gan pirms mēneša teica,ka būs brīvais aģents

     [+] [-]

, 2020-02-06 21:38, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Es smiešos ja Dalasa neizmantos Lee expiring kontraktu/GSW 2 rounda picku un gandrīz 10 mil TPE kurš ir jāizmanto līdz sezonas beigām
Ceru uz Lovu

     [+] [-]

, 2020-02-06 21:38, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nu tad palasi ko twiterī runā,un neviens nesaprot ko Detroita dara..Nobijās no tā,ka viņš itkā paņems savu PO option un paliks komandā,lai gan pirms mēneša teica,ka būs brīvais aģents
Es ne par šo maiņu, bet vispār.

     [+] [-]

, 2020-02-06 21:39, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Detroita tač reāli duraki..Cavs atdod divus invalīdus un 2 round picku par Dramondu xD
Ieej youtube un ieraksti KrispyFlakes, čalis ir Pistons fans un ir diezgan neapmierināts ar to treidu

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 21:44, pirms 4 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Ceru uz Lovu
Ko DAL darīs ar Lavu? KP pozīcija laukumā. Aizsardzībā nespēlē.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-06 21:55, pirms 4 gadiem
Tomass no wizardiem uz kliperiem.

  +4 [+] [-]

, 2020-02-06 21:58, pirms 4 gadiem
Autors varētu nerakstīt dezinformāciju. Napier šosezon IR spēlējis un pie tam vēl ļoti labi.

  +3 [+] [-]

, 2020-02-06 22:01, pirms 4 gadiem
Dalasā kā parasti neko nedara

  +2 [+] [-]

, 2020-02-06 22:05, pirms 4 gadiem
Ko gsw dariis ar Viginsu??
Ne vinam mainas veertiiba jeedziiga, ne kas cits..
1 2 48 komentāri