Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" centra uzbrucējam Lūnijam finālsērija beigusies traumas dēļ

Rolands Eliņš

"Warriors" centra uzbrucējam Lūnijam finālsērija beigusies traumas dēļ
Kevons Lūnijs cīņā ar Marku Gazolu. Foto: EPA/Scanpix

NBA finālsērijā, visticamāk, vairs nevarēs piedalīties Goldensteitas “Warriors” centra spēlētājs Kevons Lūnijs, kuram ir atslēgas kaula lūzums. Savukārt Kleja Tompsona dalība sērijas trešajā spēlē novērtēta kā uz jautājuma zīmes.

Kevons Lūnijs traumu guva finālsērijas otrajā spēlē un izlaida otro puslaiku. Arī pirmajā puslaikā bija novērojams, ka Lūnijs pārvietojas ar sāpēm, taču konkrēts brīdis, kad viņš guva traumu, nav skaidrs. “Warriors” paziņojusi, ka Lūnijs ir izkritis no sastāva uz nenoteiktu laiku, kamēr ESPN ziņo, ka finālsērija viņam ir beigusies.

23 gadus vecā Lūnija iztrūkums sastāvā vēl jo vairāk pastiprinās Demarkusa Kazinsa nozīmi. Kazinss piedalījās abās finālsērijas spēlēs un otrajā mačā parādīja daudz labāku sniegumu, palīdzot komandai gūt uzvaru.

Lūnijs izslēgšanas spēlēs “Warriors” sastāvā bija vidēji laukumā pavadījis 20.3 minūtes un guvis 7.2 punktus, kā arī savācis 4.6 atlēkušās bumbas. Sērijas pirmajā mačā pret Toronto viņš guva deviņus punktus, bet pirms tam sērijas noslēdzošajā spēlē pret Portlendu izcēlās ar “double-double”.

“Warriors” nometne toties piedāvā pozitīvākas ziņas par rezultatīvā aizsarga Kleja Tompsona situāciju. Tompsona medicīniskās pārbaudes vakar aizkavējās, jo Toronto lidostā aizkavējas “Warriors” lidmašīna, taču nopietnāka trauma viņam nav konstatēta, un “Warriors” cer, ka nākamo divu dienu laikā viņš paspēs sagatavoties sērijas trešajam mačam. Pagaidām gan viņa statuss oficiāli noteikts kā uz jautājuma zīmes.

“Warriors” šosezon cīnījusies ar daudziem savainojumiem un tagad izslēgšanas spēlēs jau ilgāku laiku iztiek bez Kevina Durenta, taču arī viņa sakarā ir optimisms, ka finālsērijā viņš tomēr atgriezīsies. Savukārt pieredzējušais Andrē Igudala savas spēles aizvada ar kājas savainojumu.

Ar to visu “Warriors” gan tāpat uzvarēja sērijas otrajā spēlē un atņēma “Raptors” mājas spēļu priekšrocības.

Izmantotie resursi:
Warriors' Looney likely out for Finals with...

     [+] [-]

, 2019-06-04 09:38, pirms 5 gadiem
Galvenais, ka Klejs var spēlēt. Lūnija trauma nav tas trakākais, ņemot vērā ka Bugijs labi spēlē un Boguts aizvada kvalitatīvas minūtes.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 09:53, pirms 5 gadiem
Tāds LAL scenārijs, kad gāja pēc 4. pēc kārtas... Traumas, mikrotraumas, ažiotāža... Nav viegli tiem čempioniem noturēties...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-04 09:58, pirms 5 gadiem
Jebkurai citai komandai tā būtu nāve jau.

     [+] [-]

, 2019-06-04 10:02, pirms 5 gadiem
Lūnijs savas mīnutes labi atstrādā! Nezinu, kas GSW uznācis, kad praktiski visi ir zem traumām. Ja Klejs un KD nebūs, tad pamatā būs jāsūta Kuks.

     [+] [-]

, 2019-06-04 10:14, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Tāds LAL scenārijs, kad gāja pēc 4. pēc kārtas... Traumas, mikrotraumas, ažiotāža... Nav viegli tiem čempioniem noturēties...
Citiem jau traumu nav, vai ne? Kawai ir pilnīgi vesels, Nurkičs arī negribēja nemaz spēlēt utt.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-04 10:24, pirms 5 gadiem
Ulrihs rakstīja: Citiem jau traumu nav, vai ne? Kawai ir pilnīgi vesels, Nurkičs arī negribēja nemaz spēlēt utt.
Nu, nosauc vēl vismaz 3 spēlētājus, kas slēpjas zem "utt."
Piekritīšu, atņeniet jebkurai citai komandai uzbrukuma pirmo opciju um tā netiktu pat Hjūstonai pāri.
Ja GSW ar visām traumām uzvarēs, tas būs leģendāri!

     [+] [-]

, 2019-06-04 10:42, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Tāds LAL scenārijs, kad gāja pēc 4. pēc kārtas... Traumas, mikrotraumas, ažiotāža... Nav viegli tiem čempioniem noturēties...
Varbūt GSW dominance beigsies tāpat,kā sākas.Pateicoties traumām

     [+] [-]

, 2019-06-04 10:50, pirms 5 gadiem
Lai arī Bugijs tikko no traumas, viņam jāsāk spēlēt, jo viņš teorētiski otrais labākais centrs līgā aiz Embīda. Nezinu kā jums, bet man sajūta, ka mājās Gsw paņems abas spēles, jo skatījos, ka Gsw sāk pielāgoties ciešajam defam, un ļoti labi kustina bumbu.

  -2 [+] [-]

, 2019-06-04 11:05, pirms 5 gadiem
Agri vai vèlu beigsies GSW dominance un sāksies ilgstoša krīze!!

     [+] [-]

, 2019-06-04 11:22, pirms 5 gadiem
Ja godīgi nav pamata, jo Curry vienīti var ievest komandu playoffos. Curry ir Gsw lielākais aktīvs, kurš vienmēr pievilks kādus labus spēlētājus. Arī ja Tomsons un Grīns aizies, lai arī mazticams, čempiontitulus varbūt neizcīnīs, bet playoffos vienmēr būs iekšā.

Blondais6 rakstīja: Agri vai vèlu beigsies GSW dominance un sāksies ilgstoša krīze!!

  -1 [+] [-]

, 2019-06-04 11:44, pirms 5 gadiem
Piekrītu, ka GSW vēl kādu laiku kulties pa play-offiem, bet tituls šogad varētu būt pēdējais.

     [+] [-]

, 2019-06-04 12:41, pirms 5 gadiem
kols00 rakstīja: Nu, nosauc vēl vismaz 3 spēlētājus, kas slēpjas zem "utt."
Piekritīšu, atņeniet jebkurai citai komandai uzbrukuma pirmo opciju um tā netiktu pat Hjūstonai pāri.
Ja GSW ar visām traumām uzvarēs, tas būs leģendāri!
Kas tur par leģendārismu? Smieklīgi! Savākuši tādu sastāvu no zvaigznēm kuras var aizvietot citas zvaigznes un pofig viss!😣

     [+] [-]

, 2019-06-04 13:38, pirms 5 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Piekrītu, ka GSW vēl kādu laiku kulties pa play-offiem, bet tituls šogad varētu būt pēdējais.
Ja KD un Kazins aizies un baumo, ka Livingstons beigs karjeru, tad uz nākamo sezonu jānotur Tomsons un pārējie paliks. Iguodalam gan nāk vecums, bet uz PO jau sagatavoties var. Un tad jau arī kāds labs veterāns, kas gribēs titulu atnāks uz GSW. Un komanda būs konkurētspējīga tik un tā. Tiesa tik dominējoša diezin vai būs regulārāja, bet PO viņi būs favorīti.

     [+] [-]

, 2019-06-04 13:41, pirms 5 gadiem
Alpaville rakstīja: Kas tur par leģendārismu? Smieklīgi! Savākuši tādu sastāvu no zvaigznēm kuras var aizvietot citas zvaigznes un pofig viss!😣
Kurš liedza Stefu Tomsonu un Grīnu draftēt ātrāk?

  +1 [+] [-]

, 2019-06-04 14:28, pirms 5 gadiem
Alpaville rakstīja: Kas tur par leģendārismu? Smieklīgi! Savākuši tādu sastāvu no zvaigznēm kuras var aizvietot citas zvaigznes un pofig viss!😣
Savas lielākās zvaigznes vairumu viņi ir draftējuši un izaudzinājuši paši un ne ar tiem austākajiem draft pikiem.
Tie kas ir pievienojušies vai iemainīti - labs GM darbs un reputācija.