Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Galināri: "Kā brīvais aģents nedzīšos pēc naudas, bet pēc NBA titula"

Andrejs Siliņš

Galināri: "Kā brīvais aģents nedzīšos pēc naudas, bet pēc NBA titula"
Danilo Galināri. Foto: Reuters / Scanpix

Itāliešu basketbolists Danilo Galināri izteicies, ka nākamvasar, kad beigsies viņa pašreizējais līgums ar Oklahomsitijas "Thunder", viņš dos priekšroku nevis labākiem līguma finansiālajiem nosacījumiem, bet gan tādai komandai, kas var reāli cīnīties par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitulu.

30 gadus vecais Galināri šobrīd atrodas Itālijas izlases treniņnometnē, gatavojoties startam Pasaules kausa izcīņā. Tajā itāliešiem grupu turnīrā būs jāspēlē pret Filipīnām, Angolu un Serbiju. Galināri būs viens no trim spēlētājiem Itālijas izlasē, kas pārstāv NBA klubus. Uzbrucējam ir spēkā līgums ar Oklahomsitijas "Thunder" vēl uz nākamo sezonu par vairāk nekā 22,6 miljoniem dolāru.

Karjeras laikā Galināri būs nopelnījis teju 160 miljonus, tāpēc naudas sapelnīts gana, lai nākamvasar, kad spēlētājs kļūs par brīvo aģentu, viņš varētu dot priekšroku sportiskajiem mērķiem kluba izvēlē. "Gribu spēlēt komandā, kas var cīnīties par iekļūšanu NBA finālā. Nedzīšos pēc naudas, bet gan pēc iespējas cīnīties par titulu. NBA man mācījis būt savtīgākam spēlētājam laukumā, bet man pārāk labi šajā ziņā nav veicies," sacīja Galināri.

Pagājusī sezona "Clippers" rindās bija individuāli rezultatīvākā Galināri karjerā - vidēji mačā 208 centimetrus garais uzbrucējs guva 19,8 punktus, kā arī izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu un atdeva 2,6 rezultatīvas piespēles. Desmit pavadītajās sezonās (viena izlaista savainojuma dēļ) Galināri NBA nospēlējis 549 regulārā turnīra spēles, vidēji gūstot 15,9 punktus, kā arī izcīnot 4,9 bumbas un atdodot 2,0 piespēles.

Pirms nepilna mēneša Galināri tika iekļauts maiņas darījumā, kā rezultātā Itālijas groza bumbas zvaigzne no "Clippers" nonāca "Thunder" vienībā. Tāpat Galināri spēlējis Ņujorkas "Knicks" un Denveras "Nuggets" komandās.

Izmantotie resursi:
https://www.ilfoglio.it/

  -3 [+] [-]

, 2019-08-03 16:27, pirms 5 gadiem
tas liecina, ka nav elites basketbolists un labi, ka to apzinās. elites džekus izķer tieši titula pretendenti dalot max līgumus.

     [+] [-]

, 2019-08-03 19:52, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: tas liecina, ka nav elites basketbolists un labi, ka to apzinās. elites džekus izķer tieši titula pretendenti dalot max līgumus.
Ne gluži, ir superzvaigznes, kuras izķer pašas komandas un tieši tā pat ir labi lomas spēlētāji, bez kuriem tos titulus arī nevar izcīnīt..

     [+] [-]

, 2019-08-04 15:40, pirms 5 gadiem
Gudrs solis,viņš var būt ļoti labs 6th man komandā. Igija 6th man solis bija vēk līdz šim nenovērtēts.