Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards pateicībā faniem ievieto reklāmu Orlando avīzē

Andrejs Siliņš

Hovards pateicībā faniem ievieto reklāmu Orlando avīzē
Dvaits Hovards tagad jokus plēš Losandželosā, bet Orlando iedzīvotājiem pateicas par aizvadītajām astoņām sezonām
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" centrs Dvaits Hovards iegādājies reklāmas laukumu "Orlando Sentinel" laikraksta drukātajā versijā. Reklāmas laukumā Hovards pateicas līdzjutējiem par pavadīto laiku šajā Floridas pilsētā.

Hovarda gaišo tēlu aizvadītajā sezonā krietni sabojāja neskaitāmās peripētijas ap iespējamo maiņas darījumu. Proti, Hovards paziņoja, ka nevēlas pagarināt līgumu ar "Magic" un karjeru grib turpināt citviet. Pēc sezonas no darba tika atbrīvots komandas galvenais treneris Stens van Gandijs un ģenerālmenedžeris Otiss Smits, un valdošais noskaņojums sabiedrībā bija - Hovards panācis abu speciālistu atbrīvošanu.

Tagad, kad maiņa notikusi, un Hovards turpmāk pārstāvēs Losandželosas "Lakers", spēlētājs (vai viņa pārstāvji) cenšas atstāt pozitīvas atmiņas par sevi Orlando. Proti, basketbolists iegādājies reklāmas laukumu vietējā laikrakstā "Orlando Sentinel".

Tajā bez dažādām bildēm kopā ar līdzjutējiem ir arī teksts: "Spēlēt basketbolu NBA ir svētība un tikt pie ispējas spēlēt Orlando līdzjutējiem astoņus gadus bija privilēģija un gods. Vārdos nevar aprakstīt manu mīlestību pret Orlando. Ar jūsu atbalstu esam paveikuši lieliskas lietas šajā pilsētā, sākot ar plakātu izlikšanu un beidzot ar jauniešu ietekmēšanu. Lai gan mana karjera "Magic" ir beigusies, mīlestība pret pilsētu un cilvēkiem, kas to padara skaistu, nebeigsies nekad."

Dvaita Hovarda reklāma "Orlando Sentinel"

211 centimetrus garais un 120 kilogramus smagais Hovards kopš draftēšanas 2004. gadā (1. numurs) visu līdzšinējo karjeru pavadījis "Magic" rindās. Vēl pirms debijas NBA Hovards saņēma balvu kā labākais ASV vidusskolu spēlētājs, bet NBA centrs kļuvis par seškārtēju Visu zvaigžņu spēļu dalībnieku (2007-2012), "Slam Dunk" čempionu (2008), pieckārtēju sezonas simboliskā piecinieka spēlētāju (2008-2012) un trīskārtēju labāko aizsardzības spēlētāju (2009-2011).

Izmantotie resursi:
Orlando news, information, weather, hurricane...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-09-02 16:36, pirms 12 gadiem
VEF fans rakstīja: Gribētos zināt, kas būs, kad spēle būs Orlando, viņu izsvilps vai normāli sagaidīs?
sagaidīs stāvot kājās ar ovācijām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-02 22:07, pirms 12 gadiem
Ātrāk gribas redzēt "LA" darbībā!

  -2 [+] [-]

, 2012-09-03 00:10, pirms 12 gadiem
Warriors75 rakstīja: Sagaidīs ar applausiem,ovācijām Orlando.
Bet Džeimsu izsvilps Klīvlendā vienmēr.
Klīvlendai drīzāk vajadzēja pateikties Džeimsam par lieliskām 7 sezonām

     [+] [-]

, 2012-09-03 00:37, pirms 12 gadiem
nu man patīk sazvērestības teorijas,bet tas nemaz neizskatās nereāli, es te tā iedomājos,ja nu Howards pēc gada Lakers izdomā atgriezties Orlando,tāda iespēja pastāv un tad nu skaties,ja vēl atbrīvojas no turka,naudas algām jauniem spēlētājiem daudz,pluss vēl vesels lērums ar drafta iespējām,menedžera sapnis

  +2 [+] [-]

, 2012-09-03 12:47, pirms 12 gadiem
howards neatstāja komandu tukšā, atšķirībā no James

  -1 [+] [-]

, 2012-09-03 13:30, pirms 12 gadiem
Džeimss nenoraidīja komandu,pilsētu,bet gan fanus.
Fani paši vainīgi pieķērās,sasapņojās ka paliks līdz karjeras beigām.
Lebrons ar to maiņu pierādīja ka vienatnē nespēj uzvarēt.
Par Hovardu apm līdzīgs stāsts,bet ar citām šķautnēm.
Nebrīnos ja pēc gada Dvaits atgriežas atpakaļ,ja Magic būs savākusi vēl pāris džekus.
Te kāda sazvērestības teorija slēpjas,vai tik nepaņēma Kobem dabūt 6titulu.