Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" noslēdz līgumu ar Smita brāli

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Knicks" noslēdz līgumu ar Smita brāli
Dž.R.Smits varēs spēlēt kopā ar savu brāli
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" jaunajā sezonā pārstāvēs divi Smiti, jo klubs trešdien vienojās ar brīvo aģentu Krisu Smitu. Aizsargs ir "Knicks" sastāvā esošā Dž. R. Smita brālis.

Smits jaunākais "Knicks" kluba vadību par savu lietderību pārliecināja Vasaras līgas mačos Lasvegasā. Spēlētāja aģents Marks Kornstains neatklāja līguma nosacījumus, taču atzīmēja, ka nav izslēgts, ka aizsargam var nākties spēlēt Attīstības līgā.

Tikmēr uz "Trail Blazers" galvenā trenera amatu ir divi kandidāti – pagājušā sezonā komandu vadījušais Keilebs Kanaless un "Mavericks" asistents Terijs Stots. 34 gadus vecais Kanaless (bijušais Portlendas kluba video koordinators) par trenera vietas izpildītāju kļuva martā, kad Portlendas klubs masu tīrīšanas rezultātā šķīrās no Neita Makmilana.

54 gadus vecajam Stotam četrās sezonās, trenējot "Hawks" un "Bucks", ir 114-168 bilance. Stots par Rika Kārlaila asistentu kļuva pagājušājā sezonā, kad pēc "Mavs" čempionu sezonas iepriekšējais asistents Dveins Kesijs tika "Raptors" galvenā trenera postenī.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2012-08-02 11:46, pirms 12 gadiem
Vairāk par Portlendas treneri uzrakstīts, nekā pabrāli

Kurā pozīcijā šis spēlē, kādi parametri, kāda šim statistika???????

Laikam šitik tikai bija RealGM.com