Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bucks" pa lēto iegūst Metjūzu, "Heat" tiek skaidrībā par Batlera maiņu

Emils Ozerinskis

"Bucks" pa lēto iegūst Metjūzu, "Heat" tiek skaidrībā par Batlera maiņu
Veslijs Metjūzs. Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī turpinājās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) brīvo aģentu pārrunas ar klubiem. Maiami "Heat" izdevās vienoties par nepieciešamajām maiņām, lai pabeigtu Džimija Batlera piesaisti. Savukārt Milvoki "Bucks" savu perimetru pastiprināja ar Vesliju Metjūzu.

Džimijs Batlers jau brīvās aģentūras pirmajā naktī nosliecās par labu pāriešanai uz Maiami "Heat", taču Floridas komandai nebija brīvā vieta zem algu cepures, tādēļ Petam Railijam bija jāatrod risinājums maiņas darījumu ceļā. Sākotnējās sarunas ar Dalasas "Mavericks" izjuka, kā rezultātā nācās meklēt citus variantus, kas noveda pie četru komandu darījuma.

Batlers saņems četru gadu līgumu par 142 miljoniem dolāru. Uz Filadelfijas "76ers" dosies Džošs Ričardsons. Jaunajā maiņas darījumā iesaistījās Portlendas "Trail Blazers" pieņemot centra spēlētāju Hasanu Vaitsaidu, kurš var efektīvi bloķēt metienus un cīnīties par bumbām. Uz Losandželosas "Clippers" pāries uzbrucējs Mo Hārkless. Tāpat Losandželosa par Hārklesa līguma pieņemšanu tiks pie aizsargātas 2023. gada pirmās kārtas drafta izvēles. Savukārt uz Floridas vienību tiks aizmainīts centra spēlētājs Maijers Lenards.

Brīvo aģentu tirgū pie sastāva dziļuma papildinājuma tikusi Milvoki "Bucks" komanda, kurai par minimālo līgumu izdevies piesaistīt pieredzējušo aizsargu Vesliju Metjūzu. 32 gadus vecais basketbolists palīdzēs aizpildīt robu, kurš radies pēc Malkoma Brogdona pāriešanas uz Metjūza iepriekšējo komandu Indianas "Pacers".

Piecos NBA finālos pēc kārtas spēlējusī Goldensteitas "Warriors" vienojusies par jaunu līgumu ar komandas būtiskā rotācijā nonākušu centra spēlētāju. Pie trīs gadu līguma par 15 miljoniem ticis garā gala spēlētājs Kevons Lūnijs, kurš finālsērijas laikā traumēja atslēgas kaulu.

Hjūstonas Rockets sastāvā turpinās spēlēt aizsargs Ostins Riverss, kurš vienojies par divu gadu līgumu. Riversam pirms otrās sezonas būs spēlētāja opcija un basketbolists nākamajā vasarā, ja vēlēsies, varēs atkal nonākt brīvo aģentu tirgū.

Haotiski spēlētājus turpina parakstīt Ņujorkas "Knicks", kura šajā starpsezonā izgāzās un pie spēlētājiem ar skaļajiem vārdiem netika. Ņujorkas komanda piešķīrusi divu gadu līgumu par 16 miljoniem saspēles vadītājam Elfridam Pejtonam.

Spēka uzbrucējs Frenks Kaminskis vienojies par pāriešanu uz Fīniksas "Suns" par 10 miljonu līgumu uz divām sezonām.

Portlendas "Trail Blazers" rindām pievienosies pieredzējušais Entonijs Tolivers, kurš garajā galā ar savām snaipera īpašībām paplašinās komandas uzbrukumu. Toliveram tiks divu gadu līgums par 2,6 miljoniem.

Oklahomsitijas "Thunder" rindām pievienosies aizsargs Alekss Bērks, bet garajā galā vienībai izdevies vienoties par Nerlena Noela noturēšanu komandas sastāvā.

Vašingtonas "Wizards" vienībai uz vienu sezonu pievienosies augumā mazais saspēles vadītājs Aizeja Tomass, kuram būs iespēja aizpildīt spēles laika minūtes kamēr no savainojuma turpinās Džona Vola atlabšana.

Rotācijas spēlētājs Kails Okvins nolēmis pievienoties Filadelfijas "76ers" sastāvam. Savukārt pie divu gadu līguma par 10 miljoniem ticis Račouns Holmss, kurš turpmāk pārstāvēs Sakramento "Kings".

Lielākais vārds brīvo aģentu tirgū palicis Kavai Lenards, kurš atšķirībā no citiem liela kalibra spēlētājiem ar savu izvēli nesteidzas. Uz Lenarda lēmumu turpina gaidīt aktuālā NBA čempione Toronto "Raptors" kā arī abas Losandželosas komandas.

  +2 [+] [-]

, 2019-07-02 10:04, pirms 5 gadiem
Es tomēr sliecos , ka Toronto paliks Lenards

  +1 [+] [-]

, 2019-07-02 11:42, pirms 5 gadiem
Dalasa aizdomīgi klusa šajā transfēru tirgū, bet nu neviens jau arī noteikti negrib ņemt Lee un Hardaway uzpūstos līgumus

  +4 [+] [-]

, 2019-07-02 11:55, pirms 5 gadiem
Ņujorka turpina solīto pastiprināšanos

     [+] [-]

, 2019-07-02 12:18, pirms 5 gadiem
san4ito rakstīja: Dalasa aizdomīgi klusa šajā transfēru tirgū, bet nu neviens jau arī noteikti negrib ņemt Lee un Hardaway uzpūstos līgumus
Kuraa vietaa Dalasa klusa? Parakastiija KP, Powell, Kleber, Barea, Seth Curry. No Heat dabuuja Olynyk un D.Jones.

  +5 [+] [-]

, 2019-07-02 12:22, pirms 5 gadiem
hantele rakstīja: Kuraa vietaa Dalasa klusa? Parakastiija KP, Powell, Kleber, Barea, Seth Curry. No Heat dabuuja Olynyk un D.Jones.
neko nedabuja no heat.

     [+] [-]

, 2019-07-02 12:29, pirms 5 gadiem
Kāds sakars pie NYK dīla lieku reizi piekabināt "haotiski"? Kas tur tik briesmīgi haotisks Peitona gadījumā, normāls kontrakts, uz 2 gadiem paņemts kā visi, nekas pārmaksāts, nav jau viņš tik slikts.
Un tur jau vēl stipri jāšaubās, vai Bruklina būs ieguvēji.

     [+] [-]

, 2019-07-02 12:45, pirms 5 gadiem
Bucks būs nākamā gada finālā, un visdrīzākais, ka arī to paņems. LJ ar AD nevarēs paņemt Bucks.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-02 12:45, pirms 5 gadiem
san4ito rakstīja: Dalasa aizdomīgi klusa šajā transfēru tirgū, bet nu neviens jau arī noteikti negrib ņemt Lee un Hardaway uzpūstos līgumus
Ja Dallasa tev šķiet klusa, tad ko lai saka par Lakers?

  +1 [+] [-]

, 2019-07-02 12:56, pirms 5 gadiem
hantele rakstīja: Kuraa vietaa Dalasa klusa? Parakastiija KP, Powell, Kleber, Barea, Seth Curry. No Heat dabuuja Olynyk un D.Jones.
Klusa tādā ziņā, ka nedabūja vēl kādu zvaigznes kalibra spēlētāju

     [+] [-]

, 2019-07-02 13:28, pirms 5 gadiem
san4ito rakstīja: Klusa tādā ziņā, ka nedabūja vēl kādu zvaigznes kalibra spēlētāju
Dalasa vienmēr tiek apbižota FA sakarā.Vienmēr dabuj viņus tikai karjeras otrā pusē,bet ar to tāpat pietiek.

     [+] [-]

, 2019-07-02 13:57, pirms 5 gadiem
Vecas ziņas, bet brīnišķīgi pasniegtas
https://www.youtube.com/watch?v=EWZ...

     [+] [-]

, 2019-07-02 14:04, pirms 5 gadiem
Nu ko Metjūzs nav vairs pieejams. Visas cerības uz Grīnu kā 3&D čali.

     [+] [-]

, 2019-07-02 15:10, pirms 5 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Nu ko Metjūzs nav vairs pieejams. Visas cerības uz Grīnu kā 3&D čali.
Es labprāt vēlētos redzēt Grīnu DAL sastāva.

     [+] [-]

, 2019-07-02 15:26, pirms 5 gadiem
Es laborāt Kawhi BULLS!!!