Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" domā, kā uzlabot sastāvu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Lakers" domā, kā uzlabot sastāvu
Kobe Braients
Foto: AP/Scanpix

Losandželosas ''Lakers'' pēdējā laikā demonstrētais neizteiksmīgais sniegums kalpojis par pamatu baumām par iespējamām izmaiņām sastāvā. NBA čempionu vadības pārstāvji neslēpj - ja spēle neuzlabosies, kādam saulainā Kalifornija būs jāpamet.

Kopš Ziemassvētkiem aizvadīto divu sezonu čempionvienība demonstrējusi ļoti vāju sniegumu - zaudēts visiem principiālākajiem pretiniekiem, turklāt zaudēts pārliecinoši - pret ''Heat'' (-16), ''Spurs'' (-15), ''Mavericks'' (-9) un ''Celtics'' (-13). Savā laukumā ''Lakers'' vīri šosezon zaudējuši jau septiņas reizes (tikpat, cik pa visu pērno sezonu kopā...) un no pirmajā vietā esošās Sanantonio ''Spurs'' atpaliek par sešarpus uzvarām. Visi iepriekš minētie faktori ļāvuši vaļu spekulācijām par Losandželosas kluba interesi kādā maiņas darījumā, un to nenoliedz arī ''Lakers'' ģenerālmenedžeris Mičs Kapčaks.

''Iespējams, jāskatās maiņas virzienā. Nesaku, ka esmu veicis konkrētus zvanus un interesējies, taču neslēpšu, ka, manuprāt, mēs pagaidām neprotam realizēt savu talantu laukumā,'' teic Kapčaks, kura izteikumus daudzi NBA eksperti tulko kā motivācijas instrumentu spēlētāju produktivitātes uzlabošanai.

''Saprotams, mēs neesam apmierināti ar savu pēdējā laika sniegumu, taču uzskatu, ka mums ir pieredzējusi komanda, kas savu īsto spēku parādīs izslēgšanas mačos,'' vienībai tic tās galvenais treneris Fils Džeksons.

Maģiskais Džonsons: ""Mēs izskatāmies veci..."

Bijusī Losandželosas ''Lakers'' zvaigzne Maģiskais Džonsons piekrīt komandas ģenerālmenedžera Kapčaka ierosinājumam par spēlētāju apmaiņu ar kādu citu komandu. ''Diemžēl mēs izskatāmies veci un spēlējam veci. Uzskatāmi var redzēt, ka dažkārt ''Lakers'' problēmas sagādā komandas ar labām ātruma un spēka īpašībām,'' tā viens no kluba īpašniekiem. ''Kaut kas ir jāmaina, jo aizvadītajos mačos pret ''Heat'' un ''Celtics'' komanda izskatījās nekāda. Ja vienība nevar savākties uz svarīgākajām regulārās sezonas spēlēm, tad kaut kas acīmredzami nav kārtībā.''

Šorīt Kalifornijas klubs smagā spēlē pieveica Hjūstonas ''Rockets'', bet nākamā spēle paredzēta pret spēcīgo ''Spurs'' komandu. Tad arī būs iespējams novērtēt, vai Kapčaka centieni motivēt spēlētājus bijuši veiksmīgi. Pēc mača ar ''Spurs'' Losandželosas komandu sagaida septiņas spēles izbraukumā.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -3 [+] [-]

, 2011-02-02 10:13, pirms 13 gadiem
nu ja kaadu mainit tad tikai fisheru artestu vai barnsu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-02-02 12:13, pirms 13 gadiem
chr1sT rakstīja: Sastaavs ir labi nokomplekteets. + Salary Cap neatlauj principaa nekaadas mainajs LAL veikt. Visa probleema ir speeleetaaju psihologiskajaa sagatavotiibaa pirms katras speeles. Buus motivaacija, buus uzvaras.
Tu tikko pateici, ka Fils nemāk noskaņot savus spēlētājus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-02-02 12:48, pirms 13 gadiem
Jā būtu interesanti pavērot , ko citas komandas būtu gatavas dot pret Kobi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-02 13:03, pirms 13 gadiem
Artestu lai maina prom. Neiederaas cempionu starting 5. Manuprat, visvairak regresejusais speletajs sosezon

  -2 [+] [-]

, 2011-02-02 14:30, pirms 13 gadiem
chr1sT rakstīja: Ne jau viss ir atkariigs no Fila. Paseko vairaak liidz Lakers un tad spriedelee
Es sekoju pietiekami, lai zinātu, ka Fils ir labākais treneris līgā šobrīd, un viņš zin ko dara. Ne pirmā reize kad čempionu gadā Lakers notiek kas tāds kā zaudējumu sērija. Nu, davai spriedelē gudreli, man Tevi uz lāpstiņām nolikt būs tīrā bauda.

     [+] [-]

, 2011-02-02 14:39, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: Artestu lai maina prom. Neiederaas cempionu starting 5. Manuprat, visvairak regresejusais speletajs sosezon
Un kā lai Tu saglabā savu lomu komandā, ja pievienots tiek viens no līgas labākajiem melnā darba darītājiem Matt Barnes un Bainums ir atgriezies, un Odoms spēlē atkal kā SF.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-02 16:51, pirms 13 gadiem
basketbols rakstīja: Un kā lai Tu saglabā savu lomu komandā, ja pievienots tiek viens no līgas labākajiem melnā darba darītājiem Matt Barnes un Bainums ir atgriezies, un Odoms spēlē atkal kā SF.
Barnss loti daudz spelee Tev....
Tas nav attaisnojums , ja FG ir vienkarsi drausmiigs

     [+] [-]

, 2011-02-02 16:53, pirms 13 gadiem
Tranquillo rakstīja: Barnss loti daudz spelee Tev....
Tas nav attaisnojums , ja FG ir vienkarsi drausmiigs
FG ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-02-02 18:46, pirms 13 gadiem
basketbols rakstīja: FG ?
Tu stulbeni, FG ir FIELD GOALS, tas bija domāts kā FIELD GOAL PERCENTAGE, ko NBA.COM kā FG%, lielais ekspert. Artestam FG% ir 0,404%, kas ir 4. sliktākais viņa karjerā! āksts.

     [+] [-]

, 2011-02-03 16:04, pirms 13 gadiem
Ja Grib uzlabot komandas spēli kopumā tad ir jādabūn jauns saspēles vadītājs!

     [+] [-]

, 2011-02-03 17:10, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: lai maina Kobi prom uz Nets!
augstākās raudzes idiots.

     [+] [-]

, 2011-02-03 18:33, pirms 13 gadiem
KobeMVP rakstīja: Tu stulbeni, FG ir FIELD GOALS, tas bija domāts kā FIELD GOAL PERCENTAGE, ko NBA.COM kā FG%, lielais ekspert. Artestam FG% ir 0,404%, kas ir 4. sliktākais viņa karjerā! āksts.
pričom vispār FG ? Nevar vērtēt spēlētāju pēc fg. Tas takš ir amatiera līmenis. Nejau statistika spēlētāju parāda, bet pati spēle un elementi kas reizēm statistikā nav redzami. Varonis

     [+] [-]

, 2011-02-06 20:21, pirms 13 gadiem
Kobem vajag sapurinaat komandu ar kaadu 81 pt speeli!