Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Veterāns Millers pievienojas "Nuggets"

Veterāns Millers pievienojas "Nuggets"
Maiks Millers
Foto: AP/Scanpix

35 gadus vecais basketbolists Maiks Millers neilgi pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu treniņnometņu sākuma panācis vienas sezonas vienošanos ar Denveras "Nuggets".

Pagājušo sezonu Millers pavadīja Klīvlendas "Cavaliers", vidēji laukumā pavadot 13,5 minūtes un gūstot 2,1 punktu. Šovasar Millers kopā ar Brendanu Heivudu tika aizmainīti uz Portlendas "Trail Blazers", lai pagājušās sezonas labākā Austrumu konferences komanda ietaupītu naudas līdzekļus.

Milleram tā arī neizdosies debitēt "Blazers" komandā, jo abas puses vienojās par līguma izpirkšanu. Ilgi bez kluba basketbolists nebija - Millers pievienojies Denveras "Nuggets", kas naktī uz sestdienu pēc Latvijas aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pret Losandželosas "Lakers".

2000. gadā draftētais Millers karjeras laikā ir paspējis uzspēlēt arī Orlando "Magic", Memfisas "Grizzlies", Minesotas "Timberwolves", Vašingtonas "Wizards" un Maiami "Heat", ar kuru tika izcīnīti divi čempiontituli. Vidēji karjerā Millers gūst 11,3 punktus, izcīna 4,4 atlēkušās bumbas un atdod 2,7 rezultatīvas piespēles. Jāpiemin, ka 2006. gadā Millers izpelnījās labākā rezervista jeb sestā spēlētāja balvu.

Izmantotie resursi:
NBA on Yahoo! Sports - News, Scores, Standings,...

  +2 [+] [-]

, 2015-10-02 09:50, pirms 9 gadiem
Tikmer stulbais Thompsons atsaka Caviem quali ligumu.Chalis normali sadomajies par sevi.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-02 15:17, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tikmer stulbais Thompsons atsaka Caviem quali ligumu.Chalis normali sadomajies par sevi.
Piekrītu, ar Lebronu spēlējot jebkurš role player spēlē augstā līmenī, bet tas nenozīmē max contractu. Lai gan Love arī tika pie lielāka līguma nekā bija pelnījis, līdz ar to Thompsons raud.