Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bruklinas "Nets" ar trim superzvaignēm? Iespējams...

Andrejs Siliņš

Bruklinas "Nets" ar trim superzvaignēm? Iespējams...
Dvaits Hovards atkal paudis vēlmi doties prom no saulainās Floridas...
Foto: AP/Scanpix

Pagarinājis līgumu ar Orlando "Magic" uz nākamo sezonu, Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) superzvaigzne Dvaits Hovards atkal pieprasījis kluba vadībai maiņas darījumu, kā rezultātā centrs varētu nonākt Bruklinas "Nets" komandā jau pirms nākamās sezonas sākuma.

Aizvadītajā sezonā Hovarda vēlme pamest Orlando tika atspoguļota gari un plaši, taču viss beidzās ar to, ka spēlētājs netika aizmainīts un piekrita ar klubu pagarināt līgumu uz nākamo sezonu. Tagad gan Hovards apgalvojot, ka "Magic" ar šantāžas palīdzību piespiedis spēlētājam pagarināt līgumu un pat sūdzējies Spēlētāju asociācijā (NBPA) par šādu "Magic" rīcību. Tiesa, gan NBPA neplānojot uzsākt nekādas darbības pret klubu.

"Magic" starpsezonā atlaida treneri van Gandiju, ar kuru Hovards nespēja sadzīvot, kā arī ģenerālmenedžeri Otisu Smitu, taču Hovardam, acīmredzot, ar to nav bijis gana, lai vēlētos palikt Floridā. Piektdien Hovards ticies ar nesen iecelto ģenerālmenedžeri Robu Heningu un pavēstījis par vēlmi tikt aizmainītam uz Bruklinas "Nets".

Starp citu, iepriekšējais ģenerālmenedžeris Smits jau bija solījis Hovardam darījumu, kas ļautu centram doties uz Bruklinu, taču tika atlaists pirms to izdarīja.

Par nākamo sezonu Hovards saņems vairāk nekā 19,5 miljonus dolāru.

"Nets" šajā situācijā var nošaut pat trīs zaķus ar vienu šāvienu. Hovarda atnākšana varētu ļaut klubam noturēt komandā saspēles vadītāju Deronu Viljamsu. Aizsargs pirmdien tiksies ar "Nets" un "Mavericks" pārstāvjiem, lai izvēlētos, ar kuru no klubiem parakstīt līgumu. Cits saspēles vadītājs, viens no labākajiem līgas vēsturē, Džeisons Kids nolēmis doties līdzi Viljamsam. Beigās "Nets" var iegūt trīs superzvaigznes uzreiz - Viljamsu, Hovardu un Kidu. Tiesa, "Nets" pārstāvjiem esot šaubas, vai Hovards pieņemtu līguma nosacījumus, ko klubs būs gatavs piedāvāt.

Izmantotie resursi:
ESPN

 +16 [+] [-]

, 2012-07-01 09:07, pirms 12 gadiem
Mūsdienās saukt Kidu par superzvaigzni...

 +13 [+] [-]

, 2012-07-01 09:14, pirms 12 gadiem
Sorry autor, bet Kids vairs nav NBA superzvaigzne, bet gan NBA vērtība!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-01 10:19, pirms 12 gadiem
Saucat kā gribat, NBA Leģenda, viens no labākajiem saspēles vadītājiem, var pat teikt,ka NBA viņam ir superzvaigznes statuss, bet spēlēt,diemžēl kā superzvaigzne viņš vairs nespēlē.

Kkā tomēr liekas,ka šī būs Bruklinas vasara, lai jau tiek arī viņiem

  +6 [+] [-]

, 2012-07-01 10:30, pirms 12 gadiem
Howards - nākamais princis! Vēlos tikt aizmainīts, nav man palīgu utt.

     [+] [-]

, 2012-07-01 10:36, pirms 12 gadiem
Kids - superzvaigzne

     [+] [-]

, 2012-07-01 10:40, pirms 12 gadiem
Es tik nesaprotu kāpēc Howards pagaināja līgumu ar orlando,bet tagad kauc lai maina prom.Būtu mācijies no Derona kā jātur mute ciet.Cerams DW aizies uz Dallasu un tad Howardam būs lielas problēmas atrast komandu kura ir chempionu kalibra
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-01 12:42, pirms 12 gadiem
raiversons rakstīja: Howards - nākamais princis! Vēlos tikt aizmainīts, nav man palīgu utt.
vinjs palika ORLANDO ar norunu, ka tiks pastiprinaats sastavs, lai komanda var pretendet uz titulu! tak paskaties kads vinjiem sastavs!!! Komandas 2. labakais speletajs ( Nelsons) jau ir izvelejies nepagarinat liigumu uz nakamo sezonu! Kaa Magic var konkuret ar Heat, OKC, LAL, CHI un vel vairakam komandam?

     [+] [-]

, 2012-07-01 13:09, pirms 12 gadiem
Ceru, ka naakamajaa sezonaa redzeesim vinjus speeleejam vienaa komandaa - Dalasaa...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-01 13:48, pirms 12 gadiem
no Hovarda gan neko nevar saprast. tad viņš grib spēlēt tur, tad tomēr vēlas palikt Orlando, tad negrib spēlēt tur, jo nepatīk pilsēta, klimats utt.
nebrīnītos, ja viņš paliks tur pat Orlando ar vēl vājāku sastāvu.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-01 14:20, pirms 12 gadiem
hovijs jau čīkst kā maza, kaprīza meitene. ta viņam to vajadzēja, tiek izpildīts, tad atkal kaut ko citu. arī izpilda. nē, bet tomēr kaut kas nav labi.. pēc šitiem gājieniem viņš liekas vienā plauktā ar jamesu un viņa realitātes šovu ''lēmums'', dirika izsmiešanu pagājuša gada fināla laikā un citiem viņa bravurīgajiem izgājieniem. varēja dw pievienoties dalasai, gribētu redzēt ho tad hovards izdomās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-01 15:23, pirms 12 gadiem
LeBraun rakstīja: vinjs palika ORLANDO ar norunu, ka tiks pastiprinaats sastavs, lai komanda var pretendet uz titulu! tak paskaties kads vinjiem sastavs!!! Komandas 2. labakais speletajs ( Nelsons) jau ir izvelejies nepagarinat liigumu uz nakamo sezonu! Kaa Magic var konkuret ar Heat, OKC, LAL, CHI un vel vairakam komandam?
Ļoti uzmundrinoši pārējiem komandas spēlētājiem, kad viens iedomājas sevi par pasaules nabu un pasaka, ka viņam vajag labākus palīgus! Ok, ir Howards labs, bet nav viņš nekāds nenormālākais spēlētājs - ja būtu, tad nečinkstētu par it kā švakajiem komandas biedriem. Basketbols ir komandu sporta veids un ar tādiem tekstiem pats vien iznīcināja komandu, kas pirms tam bija gana spējīga un zolīda.
Nelsona vietā es arī nepagarinātu līgumu - nafig spēlēt kopā ar tādu princi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-01 21:24, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Iemācies sakarīgāk rakstīt, lai kāds cits izņemot tevi arī saprot. Un ja tu nosauci Stoktonu par visu laiku labāko PG, tad tu esi auns. Bet nu auns jau arī raksta tādā stilā kā tu, tā kā nebrīnos.
Stoktons varbūt nav pats labākais, bet ļoti tuvu tam, es pat teiktu top3. protams, par Maģisko varētu teiktu, ka ir labākais kāds jebkad ir bijis, bet Stoktons kā "pure" PG, jo saspēles vadītāja pamatuzdevums ir veidot spēli, ir ļoti tuvu. to arī parāda tas, ka viņš ir all time piespēļu līderis NBA.

     [+] [-]

, 2012-07-02 15:49, pirms 12 gadiem
Varbūt ne pa tēmu, bet tomēr - kā noritējusi DW12 muguras operācija un kā noris rehabilitācijas periods?