Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: Lenards varētu noslēgt ar "Raptors" īstermiņa līgumu

Andrejs Siliņš

Medijs: Lenards varētu noslēgt ar "Raptors" īstermiņa līgumu
Kavai Lenards. Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu sporta maksas medijs truehoop.com, atsaucoties uz situācijai tuvu stāvošiem avotiem, vēstī, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas dalībnieces Toronto "Raptors" līderis Kavai Lenards reāli apsverot iespēju parakstīt jaunu līgumu ar klubu, taču īstermiņa.

Lenards pagājušajā vasarā Sanantonio "Spurs" klubam izteica vēlmi tikt aizmainītam, taču Teksasas klubs vienojās par darījumu nevis ar kādu Lenarda ieteikto klubu, bet gan ar vienīgo līgas klubu no Kanādas - Toronto "Raptors". Neraugoties uz to, ka spelētājs nonāca vietā, kur sākotnēji nevēlējās būt, sezona izvērtās lieliska gan spēlētājam, gan komandai - "Raptors" pirmoreiz iekļuvusi NBA finālā, kur turklāt jau izcīnīts panākums pirmajā mačā.

Lai gan joprojām tiek uzskatīts, ka Lenards starpsezonā, visticamāk, gribēs pamest Toronto, truehoop.com, atsaucoties uz tuvu stāvošiem avotiem, ziņo, ka spēlētājs reāli apsverot palikšanu Kanādas metropolē, noslēdzot īstermiņa līgumu. Pašreizējais līgums Lenardam ir spēkā vēl uz sezonu par vairāk nekā 21,3 miljoniem dolāru, tomēr jānotiek brīnumam, lai basketbolists neizmantotu tajā iestrādāto iespēju vienpusēji pārtraukt līgumu, lai tiktu pie ievērojami ienesīgāka kontrakta.

Aizejot no Sanantonio, Lenards zaudēja iespēju tikt pie iespējami lielākā līguma, proti, 221 miljona piecos gados. Tagad "Raptors" ir iespēja piedāvāt lielāko līgumu - gandrīz 190 miljonus dolāru piecos gados. Citas komandas nedrīkst piedāvāt vairāk par 140 miljoniem četros gados. truehoop.com ziņo, ka Lenards varētu piekrist kompromisa variantam ar Toronto, paliekot komandā, taču ar īstermiņa līgumu - visdrīzāk, tas būtu līgums pēc sistēmas 1+1 jeb uz vienu sezonu ar spēlētāja opciju to turpināt vai pārtraukt uz vēl vienu sezonu.

Līdzīgus līgumus pēdējos gados slēdzis Kevins Durents un Goldensteitas "Warriors" (šosezon 30 miljoni, paliekot uz nākamo sezonu - 31,5 miljoni) vai vairākkārt arī Lebrons Džeimss un Klīvlendas "Cavaliers" pirms Džeimss pagājušovasar pievienojās "Lakers".

     [+] [-]

, 2019-06-01 18:54, pirms 5 gadiem
Neticu, trauma un šitie īsie līgumi var smagi atmaksāties, ja ir kārtīga trauma. Paskatās, kā Cousins nepaveicās - cits gadījums, bet doma tā pati.

     [+] [-]

, 2019-06-01 19:29, pirms 5 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Neticu, trauma un šitie īsie līgumi var smagi atmaksāties, ja ir kārtīga trauma. Paskatās, kā Cousins nepaveicās - cits gadījums, bet doma tā pati.
Nu domāju tas ir ar domu - davai vēl vienu gadu paspēlēšu pie jums pirms visa komanda pajūk pa vīlītēm.

Gribēs, paliks vēl. Bet tagad būs visas iespējas bez epopejām noteikt savu likteni.

Ar citu komandu, protams, nav jēga slēgt īstermiņā

  +1 [+] [-]

, 2019-06-01 21:57, pirms 5 gadiem
Lai iet uz Mavs👍