Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" ar galveno treneri Popoviču, visticamāk, parakstīs trīs gadu līgumu

Agris Suveizda

"Spurs" ar galveno treneri Popoviču, visticamāk, parakstīs trīs gadu līgumu
Gregs Popovičs. Foto: AFP/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas komanda Sanantonio "Spurs" visdrīzāk ar 70 gadus veco Gregu Popoviču parakstīs jaunu līgumu uz trim sezonā, vēstī ESPN.

Popovičs nedēļas sākumā medijiem paziņoja, ka sarunas par jauno līgumu ir uzsāktas un lika manīt, ka rudenī atkal būs pie "Spurs" stūres. ESPN ziņo, ka, tiklīdz Popovičs oficiāli pateiks, ka paliek amatā, ar viņu tiks parakstīts līgums uz trim gadiem. Tiesa gan, Popovičs, neskatoties uz līgumu, joprojām pieturēsies pie taktikas situāciju no jauna izvērtēt un pieņemt lēmumu par turpināšanu vai karjeras beigām pēc katras nākamas sezonas. "Spurs" vadībai pret šādu Popoviča vēlmi nav pretenziju.

Kā raksta ESPN, arī jaunā līguma ietvaros Popovičs saglabās lielāko algu starp visiem Nacionālās basketbola asociācijas treneriem. Pašlaik serbu izcelsmes amerikāņa alga ir ap 11 miljoniem ASV dolāru sezonā. Joprojām nav skaidrs, cik ilgi vēl Popovičs plāno strādāt NBA, un pastāv uzskats, ka viņš karjeru varētu beigt pēc 2020. gada olimpiskajām spēlēm, kur būs ASV galvenais treneris.

Deviņdesmito gadu sākumā bijis "Spurs" un Goldensteitas "Warriors" asistents, Popovičs "Spurs" galvenā trenera amatā aizvadīja jau 23. sezonu. Ja debijas sezonā Popoviča vadībā "Spurs" neiekļuva izslēgšanas spēlēs, tad šajā pavasarī komanda to paveica jau 22. reizi pēc kārtas, atkārtojot līgas rekordu. Sanantonio vienība ar 48 uzvarām un 34 zaudējumiem Rietumu konferencē ieņēma septīto vietu un pirmajā kārtā septiņos mačos tomēr atzina Denveras "Nuggets" pārākumu. Popovičs piecas reizes ir kļuvis par NBA čempionu un trīs reizes ir atzīts par sezonas labāko treneri.

Izmantotie resursi:
Sources—Popovich expected to sign 3-year deal

  +2 [+] [-]

, 2019-05-01 17:25, pirms 5 gadiem
Tas ir treneris, kurš no katra spēlētāja un komandas kopumā prot izspiest 110%.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-01 18:22, pirms 5 gadiem
Nezinu. Strēlniekam pie Popoviča negribējās.

     [+] [-]

, 2019-05-01 18:26, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Nezinu. Strēlniekam pie Popoviča negribējās.
Tāpēc,ka viņš zināja,ka tas nebūs garš kontrakts.Visi komandas guardi bija lazaretē,un pēc mēneša pirmie atgrieztos.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-01 19:18, pirms 5 gadiem
viņš vnk grib to uzvaru rekordu ..bet tā pat viņš ir un būs treneris ar lielo T
Leģenda