Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents izlaidīs vismaz četras nedēļas, atgriešanās neskaidra

Krišs Upenieks

Durents izlaidīs vismaz četras nedēļas, atgriešanās neskaidra
Kevins Durents
Foto: AP/Scanpix

Vienam no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Goldensteitas ''Warriors'' līderiem Kevinam Durentam savainojuma dēļ būs jāizlaiž vismaz četras nedēļas, bet šobrīd nav skaidrības, vai pēc mēneša Kevins jau varēs atgriezties laukumā.

Sportacentrs.com šorīt jau ziņoja, ka spēlē pret Vašingtonas ''Wizards'' pirmās minūtes izskaņā Marcins Gortats pārkāpa noteikumus pret Zazu Pačuliju, un Goldensteitas "Warriors" centrs krītot ielidoja Kevina Durenta kājās. Pusminūti vēlāk Durents vērsās pie galvenā trenera Stīva Kera, norādot, ka jāpieprasa minūtes pārtraukums. Pauzē Durents devās taisnā ceļā uz ģērbtuvēm un laukumā vairs neatgriezās.

Šodien basketbolistam veiktas padziļinātas medicīniskās pārbaudes, kurās Durentam konstatēts mediālo ceļgala saišu sastiepums un stilba kaula sasitums. Tas nozīmē, ka Kevins izlaidīs vismaz četras nedēļas, pēc kurām basketbolistam atkal tiks veiktas pārbaudes.

Šobrīd netiek izslēgta varbūtība, ka Durents nevarēs spēlēt līdz pat regulārās sezonas beigām un, iespējams, pat izslēgšanas spēļu sākumā, taču "Warriors" saglabā cerības uz viņa laicīgu atgriešanos. Līdz regulārās sezonas beigām palicis pusotrs mēnesis.

Kevins šosezon vidēji mačā atzīmējies ar 25.8 punktiem, 8.4 atlēkušajām bumbām, 4.9 rezultatīvām piespēlēm un 1.7 blokiem. ''Warriors'' Rietumu konferences turnīra tabulā ar 50 uzvarām un desmit zaudējumiem visai droši ierindojas pirmajā vietā.

Izmantotie resursi:
Kevin Durant out indefinitely with MCL sprain,...

  +3 [+] [-]

, 2017-03-01 19:12, pirms 7 gadiem
Lai KD veicas un atgriežas un play-off pilnīgi vesels.

Bet būs interesanti paskatīsies kā GSW ies bez KD.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-03-01 21:07, pirms 7 gadiem
cik "žēl"

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 21:57, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: Lai KD veicas un atgriežas un play-off pilnīgi vesels.

Bet būs interesanti paskatīsies kā GSW ies bez KD.
Kas tur ko redzēt? Pagājušās sezonas trumpis - benķis ir pazudis, lai iegūtu KD. Sastāva ziņā, ja nav KD, viennozīmīgi ir palikuši sliktāki. Tad kādi vēl jautājumi. Jau tā izgāzās finālā pa pilnu programmu, tad bez KD nemaz netiks līdz finālam.