Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bērziņš un Blūms pieticīgi komandu zaudējumos

Jānis Celmiņš

Bērziņš un Blūms pieticīgi komandu zaudējumos
Jānis Blūms
Foto: acb.com

Zaudējumus Spānijas ACB basketbola līgas spēlēs šodien piedzīvojuši Kaspara Bērziņa un Jāņa Blūma pārstāvētie klubi. Arī individuālais sniegums latviešiem bijis ļoti pieticīgs.

Jāņa Blūma pārstāvētā Bilbao "Basket" vienība savā laukumā ar 70:96 piekāpās titulētajam Madrides "Real" klubam. Blūms laukumā pavadīja nepilnas 15 minūtes, kuru laikā grozam garām raidīja divas tālmetienus, atdeva divas rezultatīvas piespēles un pa reizei pārkāpa noteikumus, kā arī izprovocēja pretinieka piezīmi.

Zaudējumu piedzīvojusi arī cita latvieša Kaspara Bērziņa pārstāvētā ''Fuenlabrada'' komanda, kas izbraukumā piekāpās "Xacobeo Blu Sens" vienībai – 66:86. Bērziņš spēlēja nedaudz vairāk par 12 minūtēm, realizēja savu vienīgo tālmetienu, kā arī grozam garām radīja gan divus divpunktniekus, gan abus soda metienus. Tāpat Kaspara kontā arī viena izcīnīta bumba zem groza un divi bloķēti pretinieku metieni.

"Fuenlabrada" komanda ACB līgas turnīra tabulā šobrīd ieņem trešo, bet "Bilbao Basket" 16. vietu 18 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
acb.com

  -2 [+] [-]

, 2009-10-31 23:40, pirms 14 gadiem
Pieticīgi ?

  +2 [+] [-]

, 2009-10-31 23:41, pirms 14 gadiem
Pieticīgi tas vēl būtu maigi teikts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja