Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Žvīguram astoņi punkti, Timma un Strēlnieks palīdz "Olympiacos" uzvarēt Maskavā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Žvīguram astoņi punkti, Timma un Strēlnieks palīdz "Olympiacos" uzvarēt Maskavā
Ivars Rihards Žvīgurs. Foto: bcpienozvaigzdes.lt

Lietuvā uzvarēja Ivars Žvīgurs, bet zaudējumu piedzīvoja Dāvis Lejasmeiers. Tikmēr Maskavā notikušajā Gomeļska kausā trešo vietu izcīnīja Pirejas "Olympiacos" ar diviem Latvijas izlases līderiem ierindā.

Lietuvas čempionātā pie uzvaras izbraukumā tika Pasvāles "Pieno žvaigždes", kas beigās atspēlējās un ar 81:79 pieveica "Šiauliai". Ivars Žvīgurs uzvarētāju rindās spēlēja 22 minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus. Viņš realizēja tikai vienu no sešiem divpunktu metieniem, kamēr tālmetienos veicās labāk – divi no pieciem. Tāpat viņa kontā divas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, kā arī viena pārtverta bumba un viena kļūda.

Prienu "Skycop" viesos cieta sakāvi pret Viļņas "Lietuvos rytas" – 66:95. Uzvarētājs jau bija izšķirts pirmajā puslaikā, laukuma saimniekiem iegūstot 22 punktu pārsvaru. Dāvis Lejasmeiers zaudētāju rindās spēlēja 14:24 minūtes, iemetot piecus punktus – precīzs vienīgais divpunktu un vienīgais tālmetiens. Tāpat viņš atdeva divas rezultatīvas piespēles un vienreiz kļūdījās. "Lietuvos rytas" komandā strādā Uvis Helmanis.

Gomeļska kausa izcīņā Maskavā trešo vietu ieguva Pirejas "Olympiacos", kas pagarinājumā ar 91:89 pieveica Kazaņas "Unics". Pirms pamatlaika beidzamajām desmit minūtēm Krievijas klubam bija piecu punktu pārsvars, taču neizdevās to noturēt. Jānis Strēlnieks pretinieku grozā iemeta sešus punktus, bet Jānis Timma panākumu kaldināja ar četriem punktiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-30 20:58, pirms 6 gadiem
SC vareja tādu sīkumu pieminēt, kas tad bija 2 stiprākās komandas Maskavas kausā, tomer Oly nav vājš klubs maigi sakot.

     [+] [-]

, 2018-09-30 21:20, pirms 6 gadiem
Vārds vietā.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-30 21:46, pirms 6 gadiem
CSKA Moscow was named 2018 Gomelsky Cup winner after prevailing over Anadolu Efes 87-83 in the final. https://www.eurohoops.net/en/eurole... Droši vien finālspēle vēl nebija beigusies, kad SC ielika rakstu.