Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Katsikaris: "Blūms ir spēlētājs, kam var uzticēties galotnēs"

Katsikaris: "Blūms ir spēlētājs, kam var uzticēties galotnēs"
Jānis Blūms (vidū) ar partneriem
Foto: EFE

Spānijas basketbola kluba "Bilbao Basket" galvenais treneris Fotis Katsikaris izteicies, ka viņa vadītās komandas spēlētājs Jānis Blūms ir īpaši vērtīgs spēļu izskaņās.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jāņa Blūma precīzais trīspunktnieks dažas sekundes līdz spēles beigām atnesa Bilbao klubam uzvaru izbraukumā pār Alikantes "Meridiano" (76:74). Tā bija Bilbao septītā uzvara pēc kārtas Spānijas ACB līgā un daudz ko līdzējusi trenera maiņa janvāra vidū. Pašreizējais Bilbao galvenais treneris Fotis Katsikaris intervijā ACB līgas mājaslapā paslavējis savus spēlētājus, to skaitā izteicis savas domas par Blūmu.

Katsikaris norādījis, ka Blūms ir atradis savu lomu komandā un veiksmīgi to pilda. "Viņš ir snaiperis ar lielu pārliecību. Tas ir liels pluss un viņš ir viens no tiem, kas uzņemsies atbildību pēdējās sekundēs," sacījis grieķu treneris. Runājot par Bilbao mērķiem, Katsikaris nosaucis iekļūšanu ACB līgas "play-off", kas būtu liels sasniegums. Savukārt ULEB Eiropas kausā vajadzētu aizspēlēties līdz finālam.

Jau rītdien Bilbao aizvadīs Eiropas kausa ceturtdaļfināla atbildes spēli, kad savā laukumā uzņems "CEZ Nymburk". Pirms nedēļas Čehijā tika gūta uzvaru ar 12 punktu pārsvaru un "Final Four" turnīram kvalificēsies tā komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Izmantotie resursi:
acb.com

  +4 [+] [-]

, 2010-03-30 14:32, pirms 14 gadiem
par Bilbao un Janku!!
laikas ka Kacukiris uzticaaks Janim!

     [+] [-]

, 2010-03-30 14:32, pirms 14 gadiem
VNK prieks par blūmu nākošajai sezonai nebūs grūti atrast sev vēl labāku klubu, protams, ja šis klubs labi nokapāsies, tad nevajadzēs nekur iet.

  +4 [+] [-]

, 2010-03-30 14:33, pirms 14 gadiem
Bagijs ar cer uz Janku uzticēties...

  +4 [+] [-]

, 2010-03-30 14:37, pirms 14 gadiem
Prieks ka Lv speletajiem uztic galotnes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-30 17:38, pirms 14 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: nevajag pārspīlēt.. Tavā vietā pārskatītu statistiku un tad tu redzētu, ka neko īpašu Blūms nemaz nav paveicis.. No sākuma derētu tagadējajā klubā kļūt par pamatsastāva spēlētāju..
ir kads Latvijas sportists, kuram esi aimirsis uztirst ? ja parskatitu statistiku, ko ?

par temu- taja top5 video, maigi izsakoties, komanda neleca gaisa aiz prieka pec Blūma trinisa, wtf ?

     [+] [-]

, 2010-03-30 19:53, pirms 14 gadiem
gadas rakstīja: ir kads Latvijas sportists, kuram esi aimirsis uztirst ? ja parskatitu statistiku, ko ?

par temu- taja top5 video, maigi izsakoties, komanda neleca gaisa aiz prieka pec Blūma trinisa, wtf ?
nemiiz,sajaa pasaules slavenajaa portaalaa jau arii kobes un lebroni komentee,tapeec nebriinies,ka taadus blumus nodirs liidz ar zemi,jo kas vinjs taads ja kobem pajautaatu???