Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Muižnieks uzvar ar +53 un iekļūst Ukrainas kausa "Četru Finālā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Muižnieks uzvar ar +53 un iekļūst Ukrainas kausa "Četru Finālā"
Kārlis Muižnieks preses konferencē 2015. gada 28. janvārī
Foto: khimik.com.ua

Kārļa Muižnieka trenētais Južnijas basketbola klubs "Himik" trešdien, 28. janvārī, mājas spēlē uzvarēja "MBC Mykolaiv" vienību ar rezultātu 86:33. Divu spēļu summā "ķīmiķi" bija pārāki ar 171:84 un iekļuva Ukrainas kausa "Četru Finālā".

Pirmajā spēlē 24. janvārī “Himik” viesos svinēja uzvaru ar 85:51, turklāt pirmo puslaiku uzvarēja ar 52:10.

Atbildes cīņa risinājās pēc līdzīga scenārija. Južnijas basketbolisti visās ceturtdaļās sameta vismaz 20 punktus, kamēr viesi otrajā un ceturtdaļā desmitminūtē spēja gūt tikai pa četriem punktiem. Rezultāts bija likumsakarīgs – 86:33 (20:11, 21:4, 22:14, 23:4).

Artjoms Pustovijs uzvarētāju labā guva 16 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Maksims Korņijenko pievienoja 12 punktus, deviņas bumbas un piecas piespēles, bet Sergeja Popova rēķinā 11 punkti.

Pārējos pāros sacenšas Čerkasi un Dņipropetrovska, Kijevas “Budivelnik” un Zaporižjes “Ferro”, kā arī BK “Kyiv” un “Avangard”. Pusfinālu izloze notiks 7. februārī. “Četru Fināls” risināsies 6.-7. martā Kijevas Sporta pilī.

Ukrainas čempionāta spēles atsāksies 6. februārī. “Himik” pēc diviem apļiem ieņem pirmo vietu ar bilanci 20-0.

Izmantotie resursi:
БК ХИМИК
Суперліга. Асоціація баскетбольних клубів...

     [+] [-]

, 2015-01-29 13:39, pirms 9 gadiem
četru fināls labi skan, bet pierastāk būtu Final four

     [+] [-]

, 2015-01-29 14:46, pirms 9 gadiem
Ja visi mūsu Basketbola lielie ir dabujuši vismaz tuvu vēlemajam darbam, tad par Karli ir loti skumji,ka vinam ir tur jamocas.. Vins ir pavisam cita limena treneris! Loti ceru,ka vai nu sogad bus tiessam 0 zaudejumi un tad augstāks līmenis.

     [+] [-]

, 2015-01-29 15:47, pirms 9 gadiem
Kārlis ,protams, pelna naudu, bet domāju, ka viņs ir vienā līmeni ar Bagiju varbūt pat augstāk, Bagijam labāki sakari (manuprāt ) tapēc tiek tuvu labu klubu prezidentiem. Nevienā brīdi nenoniecinot Bagiju jo ļoti patīk kā viņš trenē .
Kārlim ir jābut visamz VTB vai ULEB trenerim !!! Iespējams, ka jāpamaina taktika viņam, ka kāpt augstāk.

     [+] [-]

, 2015-01-29 16:04, pirms 9 gadiem
backetboy rakstīja: Kārlis ,protams, pelna naudu, bet domāju, ka viņs ir vienā līmeni ar Bagiju varbūt pat augstāk, Bagijam labāki sakari (manuprāt ) tapēc tiek tuvu labu klubu prezidentiem. Nevienā brīdi nenoniecinot Bagiju jo ļoti patīk kā viņš trenē .
Kārlim ir jābut visamz VTB vai ULEB trenerim !!! Iespējams, ka jāpamaina taktika viņam, ka kāpt augstāk.
Bagijam ir Eiropas vadošais aģents kurš austrumeiropā ir tiešām top3. Kārlim tapēc nav tik lielas priekšrocības. Bet ja tomēr izdosies visu uzvarēt Ukrainā perfekti, tad nakamā sezona noteikti būs labi piedavājumi un ja tomēr cerams, ka Ukrainā viss tas murgs beigtos tad varētu turpināt. Jo Južnijas klubs veljoprojām ir ļoti bagats, lai arī protams viss ir gājis daudz uz leju,