Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksikam un "Sun Devils" otrais zaudējums pēc kārtas

Edijs Cīrulis
Edijs Cīrulis

Kuksikam un "Sun Devils" otrais zaudējums pēc kārtas
Rihards Kuksiks
Foto: AP/Scanpix

Šonakt NCAA čempionātā ar zaudējumu nācās samierināties latvieša Riharda Kuksika pārstāvētajai Arizonas štata "Sun Devils", kas savā laukumā ar 70:78 piekāpās Pac-10 konferences līderei Kalifornijas "Golden Bears". Kuksiks šajā spēlē guva 7 punktus.

Spēles pirmās minūtes pagāja līdzīgā cīņā, taču pie rezultāta 29:26 par labu viesiem, "Golden Bears" veica 10:2 izrāvienu, panākot pat plus vienpadsmit 39:28. Tomēr pirms puslaika pārtraukuma "Sun Devils" nedaudz izdevās samazināt rezultāta starpību atrodoties iedzinēju lomā vairs tikai ar septiņu punktu starpību 33:40. Otrajā puslaikā Kalifornijai punktu pa punktam izdevās panākt jaunu pārsvaru 54:38, bet to noturēt neizdevās. Laukuma saimnieki pamazām pietuvojās līdz minimālam pretinieku komandas pārsvaram 67:66. Pārņemt vadību "Sun Devils" gan neizdevās un nācās ciest zaudējumu ar 70:78.
s
Rihards Kuksiks spēli kā ierasts uzsāka savas komandas sākuma sastāvā pavadot laukumā 28 minūtes, kuru laikā guva 7 punktus (2pt 2/5, 3pt 1/3), izcīnija 2 bumba zem groziem, 2 reizes rezultatīvi piespēlēja un 1 reizi pārtvēra pretinieku piespēli, kā arī vienu reizi kļūdijās un izpelnijās divas parsonīgās piezīmes.

"Sun Devils" ar 14 uzvarām un 7 zaudējumiem savā Pac-10 konferencē nokritusies uz piekto vietu. Pirmo vietu ieņem Kalifornijas "Golden Bears", kurai ir tikpat uzvaras, taču par vienu zaudējumu mazāk.

Nākamo spēli "Sun Devils" aizvadīs 30. janvārī, kad savā laukumā uzņems Stenfordas "Cardinal" vienību.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +2 [+] [-]

, 2010-01-29 07:39, pirms 14 gadiem
Maz metis kuksiks, laikam tapèc ari zagis komandai

  +4 [+] [-]

, 2010-01-29 11:21, pirms 14 gadiem
Marta trakumā viņi netiks tas jau tagad ir par 90 % zināms. Viņiem būtu jāuzvar visas atlikušās spēles un tad būtu uz robežas tikt vai netikt, bet nu tas nav reāli, ka viņi visas alikušās uzvarēs. Kuksiks un drafts? ha ha, nu lai palike tur pat un nokapā vēl 4. sezonu, tiek Marta trakumā un tad varbūt. Pēc šitās sezonas jau nu toč viņu nedraftēs. Viņš jau neko tādu nav para'dijis un komanda netiek Marta trakumā.....tur nav variantu kā tikt uz draftu.