Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strautiņam desmit punkti un uzvara pār Itālijas vicelīderi

Strautiņam desmit punkti un uzvara pār Itālijas vicelīderi
Artūrs Strautiņš uzbrukumā. Foto: Alma Trieste

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš atzīmējās ar desmit punktiem Itālijas „Lega A” basketbola turnīrā, palīdzot savai komandai „Pallacanestro Trieste” apspēlēt otrajā vietā esošo „Reyer” ar 83:75

Latvieša komanda izcīnīja trešo panākumu pēc kārtas un ceturto - pēdējos piecos mačos Itālijas līgā. Uzvaras pamati tika ielikti otrajā ceturtdaļā, kad „Pallacanestro Trieste” ieguva 11 punktu pārsvaru, bet pēc 20 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 43:31. Pēc pārtraukuma „Reyer” atspēlēja sešu punktu deficītu, taču noslēdzošās desmit minūtēs „Pallacanestro Trieste” aizvadīja labāk, un svinēja uzvaru ar 83:75.

Artūrs Strautiņš maču uzsāka sākumsastāvā, iemeta desmit punktus (2p. 1/4, 3p. 2/4, s.m. 2/2), izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, ka arī izdarīja divas piespēles. Šī bija 11. cīņa latvietim šosezon, iepriekšējās desmit spēlēs Strautiņš atzīmējies ar vidēji 10,7 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un 0,8 piespēlēm vienā mačā, laukumā pavadot 24:36 minūtes. „Pallacanestro Trieste” izcīnīja septīto uzvaru 11 mačos, pakāpjoties uz sesto vietu līgā.

Ceturto pēc kārtas uzvaru Vācijas bundeslīgā izcīnīja Ainara Bagatska vadītā „Brose” (9-2 #2), kas ne bez problēmām apspēlēja lejasgala komandu „Gottingen” ar 78:77. Lai gan mača lielāko daļu Bambergas vienība bija vadībā, tomēr galotne sanāca saspringta. Vēl 18 sekundes pirms sirēnas „Brose” bija iedzinējos ar 76:77, taču septiņas sekundes pirms spēles beigām viesi tomēr izrāva uzvaru. Ar deviņiem panākumiem 11 mačos „Brose” ieņem otro vietu bundeslīgā, no līdervienības Minhenes „Bayern” Bagatska vadītā komanda atpaliek par četriem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.easycredit-bbl.de
SCOREBOARD