Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timma sākumsastāvā, "Khimki" zaudē Saratovā; Laksa iemet 20 Polijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Timma sākumsastāvā, "Khimki" zaudē Saratovā; Laksa iemet 20 Polijā
Jānis Timma. Foto: BC Khimki

VTB Vienotajā līgā ceturto zaudējumu aizvadītajās sešās cīņās piedzīvojusi Jāņa Timmas un Daira Bertāna Maskavas apgabala "Khimki", kas izbraukumā izlaida 14 punktu pārsvaru, ar 82:85 pārsteidzoši zaudējot Saratovas "Avtodor" vienībai.

No latviešu spēlētājiem laukumā šodien devās tikai Timma, kurš sev dotajās 28 minūtēs un 24 sekundēs atzīmējās ar astoņiem punktiem (1/2 - 2p., 2/6 - 3p.), kā arī divām rezultatīvām piespēlēm, vienu kļūdu, vienu atlēkušo bumbu, trīs noteikumu pārkāpumiem, divām pretiniekiem izprovocētām piezīmēm un +/- rādītāju -2.

"Khimki" lielāko daļu no spēles atradās priekšgalā, lielāko pārsvaru iekrājot trešās ceturtdaļas sākumā, kad pēc 9:0 izrāviena viesi nokļuva vadībā ar 55:41. "Avtodor" priekšgalā nokļuva tikai pašā cīņas izskaņā, kad Saratovas klubam izdevās gūt pēdējos sešus punktus. "Khimki" vienību pievīla teju katastrofālā precizitāte metienos no perimetra - realizēti tikai astoņi no 36 tālmetieniem. Turklāt maskaviešu līderis Aleksejs Šveds iemeta vienu no 12 trejačiem...

"Avtodor" otro panākumu četrās spēlēs ar 23 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Neits Meisons. "Khimki" sastāvā labākais ar 24 punktiem bija cits amerikānis Džordans Mikijs.

Nākamo spēli "Khimki" aizvadīs ULEB Eirolīgā, kur vēl neuzvarējusī Maskavas apgabala komanda 30. oktobrī uzņems Belgradas "Crvena Zvezda".

Polijas basketbola līgā astoto uzvaru aizvadītajās 11 spēlēs izcīnījusi Mārtiņa Laksas Ļubļinas "Pszczółka Start", mājās atspēlējot 14 punktu deficītu un ar 79:76 pieveicot Vroclavas "Śląsk". Latvietis kļuva par komandas rezultatīvāko basketbolistu, 27:22 minūtēs gūstot 20 punktus (3/5 - 2p., 3/5 - 3p., 5/5 - s.m.), iegūstot piecas atlēkušās bumbas, iedodot trīs rezultatīvas piespēles, trīs reizes pārkāpjot noteikumus, vienu reizi pārtverot bumbu un iekrājot +/- rādītāju +8.

Kazahstānas Nacionālās līgas sezonu ar pārliecinošu uzvaru iesākusi latviešu basketbolistu Mārtiņa Meiera un Ojāra Siliņa pārstāvētā "Astana", kas savā laukumā ar 87:66 pārspēja Aktau "Caspiy". Meiers laukumā bija 14:25 minūtes, gūstot deviņus punktus (3/5 - 2p., 3/5 - s.m.), savācot trīs atlēkušās bumbas, pretiniekiem izprovocējot sešus noteikumu pārkāpumus, pats nopelnot divas piezīmes, kā arī +/- koeficientu +7. Savukārt Siliņs palika ārpus "Astana" pieteikuma. Rītdien abas komandas savā starpā tiksies atkārtoti.

Izmantotie resursi:
https://www.vtb-league.com/en/live/...
https://plk.pl/mecz/108720/pszczolk...
https://nbf.kz/en/match/?id=7051#op...

  +6 [+] [-]

, 2020-10-26 19:02, pirms 4 gadiem
Nebriiniishos, ka Kurtinaisha un liidz ar vinju arii abu muusu baalelinju dienas shajaa klubaa ir skaitiitas. Izskataas, ka Jaanis vispaar speelee bez intereses un emocijaam. Peedeejaa kljuuda ljoti beediiga un izshkjiroshaa sanaaca.

  +3 [+] [-]

, 2020-10-26 19:08, pirms 4 gadiem
Sveds tik met un met un met un met, pilnigi bezjega. ja kaut reizi butu piespelejis Mikijam vai Timmam/Monro, (kautgan Timma uzbrukuma sosezon ari ir pilniba pazudis) + sodien nenosedza pedejo 3p metienu, kurs izradijas izskiross butu ari beigas nezaudejusi. Jau 2 speli paris dienu laika PEC KARTAS norok Sveds tiri vienbalsigi. Nereali ka tads speletajs sanem 1+mil pa 10 menesu darbu.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-26 19:09, pirms 4 gadiem
VTB paslaik ari nav tik svarigi, busim reali, galvenais lai komanda tiek top 8 un tad jau caur PO drosvien tiks pie ikgadeja finala pret CSKA, bet nakama Eiroligas spele bus izskirosa Kurtenaitim. Ja uzvares, paliks, zaudes - visu gaisu. Eiroliga vairs zaudet nevar atlauties.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-26 19:17, pirms 4 gadiem
T.G.H. rakstīja: VTB paslaik ari nav tik svarigi, busim reali, galvenais lai komanda tiek top 8 un tad jau caur PO drosvien tiks pie ikgadeja finala pret CSKA, bet nakama Eiroligas spele bus izskirosa Kurtenaitim. Ja uzvares, paliks, zaudes - visu gaisu. Eiroliga vairs zaudet nevar atlauties.
Par VTB varu piekrist, pie nosacījuma, ja nepaliek 4.vietā, jo tad CSKA jau pusfinālā. Par Eirolīgu domāju, ka vismaz 3-4 kārtas Kurtinaitim dos, jo komanda pilnā sastāvā ir nospēlējusi tikai vienu spēli, kuru faktiski jau bija vinnējuši.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-26 19:23, pirms 4 gadiem
Mord rakstīja: Par VTB varu piekrist, pie nosacījuma, ja nepaliek 4.vietā, jo tad CSKA jau pusfinālā. Par Eirolīgu domāju, ka vismaz 3-4 kārtas Kurtinaitim dos, jo komanda pilnā sastāvā ir nospēlējusi tikai vienu spēli, kuru faktiski jau bija vinnējuši.
Paslaik pat vel nemaz nav zinams vai CSKA pasi tiks dizi augstak tabula par Himkiem, viniem ar diezko rozaini neiet ar tiem rezultatiem. Kurtenaitis pats intervijas 4 menesu atpakal VV teica, ka kluba spnsoriem neinterese sastava problemas. Ja nebus rezultatu un kausa, visu gaisu, tapec ja zaudes majas Zvezdai, tad domaju kurtenaitim pamas ar rocinu. Nebus jau pirma reize kad klubs vinu atlaiz.

  +4 [+] [-]

, 2020-10-26 19:23, pirms 4 gadiem
Izskatās ka kurtinaitis drīz lidos. cik ilgi viņu cietīs ar tādu sastāvu un budžetu. Un domāju ka timminieks ar drīz lidos. Ar savu vāveri galīgi zaudējis spēli, un ņemot vērā viņa algu, tas nebūs ilgi. Šveds tur ir neaizskarams, tas fakts... Švaki Rim švaki

     [+] [-]

, 2020-10-26 19:35, pirms 4 gadiem
cik tagad info ,tad nav arī krievijā tagad tik vienkārši izmest no kluba un lauzt vienpusēji līgumu
Ar treneri- varbūt var
Bet nu ar dārgajiem spēlētājiem, t.sk. Bertānu un Timmu, himki šosezon reāli iegrābušies
Timmas alga kā viss Vef sezonas budžets
Šveda alga kā visu Lat+Est līgas komandu budžeti kopā

     [+] [-]

, 2020-10-26 19:47, pirms 4 gadiem
Bertāns par eirolīgu var aizmirst

     [+] [-]

, 2020-10-26 19:48, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: cik tagad info ,tad nav arī krievijā tagad tik vienkārši izmest no kluba un lauzt vienpusēji līgumu
Ar treneri- varbūt var
Bet nu ar dārgajiem spēlētājiem, t.sk. Bertānu un Timmu, himki šosezon reāli iegrābušies
Timmas alga kā viss Vef sezonas budžets
Šveda alga kā visu Lat+Est līgas komandu budžeti kopā
Nu ar Berču jau Kurtinaitis saplēsies, domāju, tā ilgi nebūs himkos. Ja jau Odionovs pat jau izkonkurē viņu

     [+] [-]

, 2020-10-26 20:48, pirms 4 gadiem
Aņkai jāsaņemas. Uz nākamo izbraukumu Jančukam līdzi jāpievāra burciņa Ukraiņu boršča un jāsacepj Kijevas kotletes. Pirms spēles kārtīgi saēdīsies
un būs jauda strādāt.

  +3 [+] [-]

, 2020-10-26 22:44, pirms 3 gadiem
Interesanti ko var gribēt, ja kopā ar savu vāveri tusē reguālāri pa rašas TV šoviem ( Urgants, Comedy club, u, t.t..). Un izskatās kā pirmgadnieks pajols tajās kompānijās
markkomartins rakstīja: Izskatās ka kurtinaitis drīz lidos. cik ilgi viņu cietīs ar tādu sastāvu un budžetu. Un domāju ka timminieks ar drīz lidos. Ar savu vāveri galīgi zaudējis spēli, un ņemot vērā viņa algu, tas nebūs ilgi. Šveds tur ir neaizskarams, tas fakts... Švaki Rim švaki

  +1 [+] [-]

, 2020-10-27 00:18, pirms 3 gadiem
Timma joprojām medusmēneša iespaidos + instagram un cira dzeltenā prese...

     [+] [-]

, 2020-10-27 02:05, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Sveds tik met un met un met un met, pilnigi bezjega. ja kaut reizi butu piespelejis Mikijam vai Timmam/Monro, (kautgan Timma uzbrukuma sosezon ari ir pilniba pazudis) + sodien nenosedza pedejo 3p metienu, kurs izradijas izskiross butu ari beigas nezaudejusi. Jau 2 speli paris dienu laika PEC KARTAS norok Sveds tiri vienbalsigi. Nereali ka tads speletajs sanem 1+mil pa 10 menesu darbu.
Mums jau arī bija tāds šveds - komandas īpašnieka dēliņš.

     [+] [-]

, 2020-10-27 03:15, pirms 3 gadiem
norcha 172 rakstīja: Mums jau arī bija tāds šveds - komandas īpašnieka dēliņš.
Tu tiesam salidzinaji R J Zonni ar Svedu

     [+] [-]

, 2020-10-27 06:49, pirms 3 gadiem
Galīgi nerūp Himki vai VTB, bet Timmas sniegums Latvijas izlases kontekstā gan ir drausmīgs. Puisim tomēr jāizvelk galva no tās paka.as, kurā viņš to pēdējos pāris gadus ir pazaudējis. Bertāns diemžēl varētu sportiskā līmeņa ziņā būt "over the hill", bet vēl jau dažiem gadiem vajadzētu būt iekšā.