Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Siliņam 10 punkti un uzvara pret Vorlda Pīsa "Cantu"

Andrejs Siliņš

Siliņam 10 punkti un uzvara pret Vorlda Pīsa "Cantu"
Ojārs Siliņš un Meta Vorlds Pīss
Foto: Alessandro Catellani

Svētdien ar uzvaru Igaunijas čempionāta pusfināla sēriju atklāja latviešu basketbolista Armanda Šķēles pārstāvētā Tallinas "Kalev/Cramo", kas mājās ar 78:56 apspēlēja "Tyco Rapla" vienību. Ojārs Siliņš un "Reggio Emilia" izcīnīja uzvaru Itālijas čempionātā, bet Jāņa Kaufmaņa "Actel Forca Lleida" Spānijas otrās līgas regulāro turnīru noslēdza ar panākumu viesos.

Itālija

Itālijas čempionāta A sērijas spēlē "Grissin Bon Reggio Emilia" izcīnīja uzvaru pār Meta Vorlda Pīsa pārstāvēto "Acqua Vitasnella Cantu" - 86:74. Uzvarētāju rindās Ojārs Siliņš iesaistījās spēlē no rezervistu soliņa, uzreiz pārtvēra bumbu un ietrieca to no augšas, bet otrajā puslaikā iemeta divus trejačus un divus soda metienus, kopumā gūstot desmit punktus (2p. 1/1, 3p. 2/5, s.m. 2/2). Tāpat 20 nospēlētajās minūtēs latviešu uzbrucējam divas atlēkušās bumbas, divas pārtvertas bumbas, divas izprovocētas piezīmes, trīs personiskās piezīmes un viena kļūda.

Zaudētājiem 2010.gada NBA čempions "Lakers" sastāvā Meta Vorlds Pīss iemeta 16 punktus un kārtējo reizi izcēlās ar tehnisko piezīmi. Redžo komanda izcīnīja 20. uzvaru sezonā, saglabājot trešo pozīciju, savukārt Kantu vienība pēc zaudējuma atkal izkrita "play-off" zonas uz devīto vietu.

Nākamnedēļ "Reggio" izbraukumā jātiekas ar pastarīti "Pasta Reggia Caserta".

Spānija-2

Spānijas otrās līgas čempionāta 28. kārtas mačā Jāņa Kaufmaņa pārstāvētā "Actel Forca Lleida" viesos ar 73:52 pārspēja "Palma Air Europa". Kaufmanis 17 ar pusi minūtēs iemeta astoņus punktus (2p. 3/4, 3p. 0/1, s.m. 2/2), izcīnīja divas bumbas, atdeva rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, izprovocēja divas piezīmes, arī pats saņēma divas, kā arī pieļāva sešas kļūdas.

"Actel Forca Lleida" ar 16 uzvarām ieņēma sesto pozīciju regulārajā sezonā un izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā tiksies tieši ar to pašu "Palma Air Europa". Pirmais mačs jau trešdienas vakarā.

Igaunija

Vakar ar negaidītu panākumu pār Tartu "TU/Rock" pusfinālus atklāja Rakveres "Tarvas", kurā kapteinis ir latviešu uzbrucējs Juris Umbraško. Šodien otra pusfināla pāra pirmajā spēlē sensācija izpalika - čempione "Kalev/Cramo" pārliecinoši tika galā ar "Tyco Rapla" (78:56).

Armands Šķēle uzvarētāju sastāvā laukumā bija 15 minūtes un 52 sekundes, guva septiņus punktus (2p. 2/5, 3p. 1/2), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva rezultatīvu piespēli, pārtvēra trīs bumbas un saņēma trīs piezīmes.

Šovakar spēles aizvadīs arī latvieši Spānijā un Itālijā.

     [+] [-]

, 2015-04-27 06:24, pirms 9 gadiem
amizanti jau skan - Vorlda Pīsa komandā.
Akuzatīvā būtu - Worldu Pīsu