Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Artūrs Žagars laukumā varētu atgriezties aprīļa otrajā pusē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Artūrs Žagars laukumā varētu atgriezties aprīļa otrajā pusē
Artūrs Žagars. Foto: BC Wolves

Latviešu aizsargs Artūrs Žagars Lietuvas basketbola klubam ''Wolves'' komentējis savu esošo statusu rehabilitācijā no gūtā ceļgala savainojuma. Viņš pauda, ka vēloties pēc iespējas ātrāk atgriezties laukumā, taču, visticamāk, tas notiks aprīļa otrajā pusē.

Artūrs Žagars pēc veiksmīgā Pasaules kausa noslēdza trīs gadu līgumu ar Stambulas ''Fenerbahce'', kas viņu pirmajā sezonā izīrēja Lietuvas klubam ''Wolves''. Tā rindās viņš iedzīvojās ceļgala sānu saites savainojumā, un sākotnēji pat tika prognozēts, ka šī sezona viņam varētu būt beigusies.

Rehabilitācija pēc gūtās traumas virzījusies pozitīvi, kas ļāvis domāt par Žagara atgriešanos ierindā jau šīs sezonas laikā. Rehabilitāciju noslēgt viņš devās ''Wolves'' rindās, kas vēl vairāk lika domāt par viņa potenciālo došanos laukumā tuvākajos mēnešos. Pats aizsargs klubam atklājis, ka iespējamā atgriešanās varētu notikt jau drīz - aprīļa vidū vai beigās.

''Pavisam noteikti vēlos atgriezties pēc iespējas ātrāk, taču esmu pateicīgs par cilvēkiem man apkārt, kuri mani piebremzē. Ir grūti pateikt precīzu atgriešanās laiku, taču, ja viss virzīsies kā tam ir jāvirzās, tad aprīļa vidū vai beigās. Viss gan ir atkarīgs, kā mana kāja jutīsies un reaģēs - līdz šim viss bijis labi,'' teica aizsargs.

Lietuvas čempionātā Žagars šosezon nospēlējis četras spēles, kurās vidēji 22 minūtēs guvis 12 punktus, atdevis piecas piespēles un izcīnījis trīs bumbas zem groziem. Ar 15 uzvarām 23 spēlēs ''Wolves'' pagaidām ieņem trešo vietu Lietuvas līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/C4-XPdl...