Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

U20 izlases uzbrucējs Kohs atgriežas Spānijā un paraksta līgumu ar ACB klubu

Agris Suveizda

U20 izlases uzbrucējs Kohs atgriežas Spānijā un paraksta līgumu ar ACB klubu
Verners Kohs
Foto: FIBA.com

Spānijas spēcīgākās basketbola līgas klubs "Monbus Obradoiro" savā mājaslapā paziņoja par sadarbības noslēgšanu ar Latvijas U20 izlases uzbrucēju Verneru Kohu. Līgumu iespējams pagarināt līdz pat 2022. gada vasarai. Jūnijā ar Galisijas klubu, kas iepriekšējā sezonā ar bilanci 11-21 ieņēma 13. vietu, līgumu parakstīja arī Mārtiņš Laksa.

"Verners ir spēlētājs, kuram ir gan labs augums [kluba mājaslapā norādīti 203 centimetri, bet LBS datos minēti 206 centimetri - A.S.], gan metiens, un viņš vēl ir jauns un spēs pilnveidot pārējās īpašības, kas nepieciešamas augsta līmeņa basketbolā," kluba mājaslapā citēts ģenerāldirektors Hosē Luiss Mateo. "Domājam, ka šajā sezonā viņš dosies īrē, kuras sakarā pašlaik izskatām vairākas iespējas."

VEF skolas audzēknis Kohs uz Spāniju devās jau pirms diviem gadiem, kad noslēdza četru gadu līgumu ar citu ACB klubu "Zaragoza". Pagājušā gada aprīlī Kohs debitēja ACB līgā, tomēr lielākoties spēlēja fārmklubā Spānijas 3. līgā un pirms gada pārcēlās uz Prāgas "Get Better Academy". Čehijas pēc spēka otrajā līgā Kohs vidēji spēlē guva 13,0 punktus un izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas.

Kohs šovasar piedalījās Eiropas U20 basketbola čempionātā, kas Latvijai gan izvērtās ļoti neveiksmīgs – spēlējot bez virknes potenciālo izlases kodola basketbolistu, Arņa Vecvagara vadītā komanda zaudēja visos septiņos mačos un pirmoreiz vēsturē izkrita uz B divīziju. Kohs piedalījās sešās cīņās, vidēji laukumā bija 19 minūtes, guva 11,0 punktus un izcīnīja 3,0 atlēkušās bumbas. Atgādinām, ka Kohs arī pieteicās NBA draftam, bet vēlāk savu kandidatūru atsauca.

Izmantotie resursi:
El Monbus Obradoiro ficha a Verners Kohs -...

  -2 [+] [-]

, 2017-07-25 17:56, pirms 7 gadiem
Un ari par šo Lauva jau pirms laika ziņoja! Veiksmi!! līdz ar to mums jau 6 speletaji ACB nakamgad- Timma, Kurucs,Kohs,Laksa, Pasecniks,Smits!

  +3 [+] [-]

, 2017-07-25 17:58, pirms 7 gadiem
nu cerams ka tur šitam mozgas iepravīs , līdzīgi kā Pašečņikam, kurš jau praktiski bija norakstīts priekš TOP līmeņa, kad uz turieni pārvācās !
Jāpieliek sportiskā nekaunība un agresivitātē, jo besī ka vienmēr uz laukuma tāds flegmātsks tas Kohs izskatās ...

     [+] [-]

, 2017-07-25 18:01, pirms 7 gadiem
hokejaentuziasts rakstīja: Un ari par šo Lauva jau pirms laika ziņoja! Veiksmi!! līdz ar to mums jau 6 speletaji ACB nakamgad- Timma, Kurucs,Kohs,Laksa, Pasecniks,Smits!
Neticu, ka Kohs tiks izīrēts citam ACB klubam šosezon

  +1 [+] [-]

, 2017-07-25 18:17, pirms 7 gadiem
Laba pāreja, tik gribas zināt, kur iesāks Kohs sezonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-07-25 19:13, pirms 7 gadiem
nu tur ir stipri sliktāka situācija, kā Pašečnikam, pašečnikam jau bija labs prasmju komplekts, kuru viņš dēļ fiziskā nespēja pilnvērtīgi izmantot, bet te ir vēl daudz daudz un daudz jāstrādā, lai būtu kas vairāk, kā garais spēlājs, kurš visu spēli atstāv aiz 3 punktu līnijas gaidot bumbu.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-25 19:14, pirms 7 gadiem
tomēr, jāsaka, ka jebkurā gadījumā šī ir pozitīva ziņa, iespējams, būs tur tie cilvēki, ka ņemsies ar viņu individuāli, strādās pie uzbrukuma, pie laba fiziskā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-25 21:11, pirms 7 gadiem
rufus7 rakstīja: es domaju kohs vares pec 3 gadiem par setnieku piestradat pie deputatu galvenas mitnes
nē nav tiesa kas zin varbūt NBA spēles