Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vecvagara "Barsy" pagarina uzvaru sēriju līdz deviņiem mačiem

Vecvagara "Barsy" pagarina uzvaru sēriju līdz deviņiem mačiem
Arnis Vecvagars dod norādījumus komandai. Foto: www.nbf.kz

Latviešu basketbola speciālista Arņa Vecvagara trenētā „Barsy” no Atirau izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas Kazahstānas čempionātā, pārspējot fārmklubu „AGU Barsy” ar 87:52.

Kārtējā Kazahstānas līgas mačā Vecvagara vadītā komanda spēlēja pret savu otro sastāvu, kas ieņem sesto vietu līgā no septiņām ar 4 panākumiem 30 spēlēs. Latviešu trenera „Barsy” izcīnījusi astoņas uzvaras pēdējos astoņos mačos Kazahstānā, kas ļāvis pakāpties uz trešo vietu turnīra tabulā. Devīto panākumu Atirau galvenā komanda izcīnīja bez lielām problēmām – 87:52. Ar 20 punktiem uzvarētāju rindās atzīmējās Vladimirs Ivanovs, bet vēl 19 – Rustams Utegens.

„Barsy” vienības kontā ir 19 panākumi 29 mačos, kas ļauj pārliecinoši ieņem trešo vietu. No otrās pozīcijas Vecvagara komandu šķir viena uzvara.

Kazahstānas komanda piedalījās arī Balkānu līgā, kur komandas sekmes nebija tik labas - viena uzvara 12 mačos un pēdējā, septītā vieta regulārajā turnīrā. Vienīgo uzvaru šajā čempionātā „Barsy” izcīnījusi tieši Vecvagara vadībā.

Izmantotie resursi:
Добро пожаловать на сайт НФБ РК - www.nbf.kz

  -1 [+] [-]

, 2019-03-25 19:35, pirms 5 gadiem
Uzvarēt savu farmu tas jau nav nopietni.Viņam priekš izlases vajadzētu kādu nopietnāku komandu trenēt.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-25 21:00, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Uzvarēt savu farmu tas jau nav nopietni.Viņam priekš izlases vajadzētu kādu nopietnāku komandu trenēt.
Lasīt proti? Viņš neuzvarēja 9 spēles pēc kārtas pret savu farmu, bet pret dažādām komandām. Vecvagars ir labs treneris. Vienmēr priecājos par latviešu panākumiem ārzemēs.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-25 21:39, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Lasīt proti? Viņš neuzvarēja 9 spēles pēc kārtas pret savu farmu, bet pret dažādām komandām. Vecvagars ir labs treneris. Vienmēr priecājos par latviešu panākumiem ārzemēs.
lasīt māku bet domāts bija šī spēle un Kazahstānas līmenis bez Astana ir zems ko pierāda Balkānu līga 1 uzvara 12 spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-25 21:45, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: lasīt māku bet domāts bija šī spēle un Kazahstānas līmenis bez Astana ir zems ko pierāda Balkānu līga 1 uzvara 12 spēlēs.
Otins ir Vecvagara karsēja....Barsy pat LBL2 nebūtu pirmajā vietā....Tas ir viss, kas jāzin par līmeni tur

     [+] [-]

, 2019-03-26 12:39, pirms 5 gadiem
Varbūt Vecvagars var izglābt Lakers?