Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Mūsu leģionāri veiksmīgi cīnās ārzemēs

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Mūsu leģionāri veiksmīgi cīnās ārzemēs
Raitis Grafs turpina veiksmīgi spēlēt Lietuvā
Foto: bcsiauliai.lt

Šodien spēles Eiropas basketbola čempionātos (Lietuvā, Ukrainā un Bulgārijā) aizvadīja plašais Latvijas basketbolistu leģions. Spēlētājus sekmes, protams, atšķiras, tāpēc par visu konkrētāk - šajā leģionāru apskatā.

''Dņipro-Azot'' – ''Donetsk'' (89:96)

Edmunds Gabrāns, spēli pret ''Donetsk'' uzsāka ''Dņipro-Azot'' sākumsastāvā un, spēlējot 29 minūtes, pamanījās guva sešus punktus (divpunktnieki – 0/2, tālmetieni – 2/4), savāca trīs bumbas zem groziem, vienreiz rezultatīvi asistēja partnerim, izpelnījās trīs personīgās piezīmes un pa reizei kļūdījās un pārķēra pretinieka piespēli, galu galā sakrājot sešus efektivitātes punktus.

Juris Umbraško, maču uzsākot pamatsastāvā un laukumā pavadot 39 minūtes, pamanījās gūt 22 punktus (divpunktnieki – 3/3, tālmetieni – 4/10, 4/4), savākt septiņas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēt, izpelnīties divas piezīmes, izprovocēt pretiniekus četrreiz pārkāpt noteikumus, kā arī pieļaut divas kļūdas un divreiz ''apzagt'' pretinieku. Ar šādu sniegumu Juris nopelnīja 25 efektivitātes punktu, kas bija labākais rādītājs savas komandas rindās.

''Hoverla'' – ''Mykolaiv'' (79:71)

Mārtiņš Skirmants spēli iesāka sava (''Hoverla'') kluba pamatsastāvā un laukumā pavadītajās 16 minūtēs atzīmējās ar desmit punktiem (divpunktnieki – 5/7), trim bumbām zem groziem, vienu rezultatīvu piespēli, trim personīgajām piezīmēm un vienu pārķertu bumbu un 11 efektivitātes punktiem.

Edgars Jeromanovsmaču pret ''Hoverla'' iesāka ''Mykolaiv'' vienības pamata pieciniekā un 36 minūšu laikā iespēja gūt 12 punktus (divpunktnieki – 5/9, tālmetieni – 0/2, soda metieni – 2/2), kas bija labākais rādītājs komandā. Edgaram arī piecas bumbas zem groziem, trīs rezultatīvas piespēles, trīs piezīmes, četras kļūdas, viena nozagta bumba un 11 efektivitātes punkti.

Arī Raimonds Vaikulis laukumā izgāja ''Mykolaiv'' komandas sākumsastāvā. Spēlējot 34 minūtes, Raimonds palīdzēja savam klubam ar 11 punktiem (divpunktnieki – 2/3, tālmetieni – 2/4, soda metieni – 1/2) un četrām atlēkušajām bumbām. Vaikuļa rēķinā arī divas personīgās piezīmes un divas kļūdas, un kopsummā – deviņi efektivitātes punkti.

''Šiauļiai'' – ''Žalgiris'' (55:79)

Raitis Grafs mačā pret ''Žalgiri'' iesaistījās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja nepilnas 20 minūtes (19:41), kuru laikā guva astoņus punktus (divpunktnieki – 2/4, soda metieni – 4/4), izcīnīja astoņas bumbas zem groziem (trīs no tām – uzbrukumā), pa reizei pārķēra bumbu, asistēja partnerim un bloķēja pretinieka metienu, kā arī izpelnījās trīs piezīmes, izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus, pieļāva divas kļūdas, kopsummā ar 14 efektivitātes punktiem kļūstot par produktīvāko spēlētāju savas komandas sastāvā.

''Cherno More'' - ''Levski'' (84:95)

Pāvels Veselovs Bulgārijas čempionāta mačā pret ''Levski'' vienību iesāka no rezervistu soliņa un laukumā pabija 20 minūtes, gūstot deviņus punktus (divpunktnieki – 2/5, tālmetieni – 1/2, soda metieni – 2/2), izcīnot piecas atlēkušās bumbas, pārķerot divas piespēles, pieļaujot četras kļūdas un izpelnoties četras personīgās piezīmes. Gala iznākumā Pāvela rēķinā deviņi efektivitātes punkti.

Izmantotie resursi:
sl.ukrbasket.net
lkl.lt
levskibasket.com

  +5 [+] [-]

, 2009-10-24 20:44, pirms 15 gadiem
nu malachi

 +13 [+] [-]

, 2009-10-24 20:46, pirms 15 gadiem
Grafam jādod vairāk spēlēt, produktīvi aizvada mačus!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-10-25 01:29, pirms 15 gadiem
kopš atnāca uz bijušo ASK Grafa sniegums tikai uzlabojies neatkarīgi no kluba - ceram uz iekļūšanu izlasē

     [+] [-]

, 2009-10-26 19:18, pirms 15 gadiem
Jaa Graafs malacis. palicis daudz efektiivaaks!