Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam 13 punkti, "Rytas" atzīst "Rūdupis" pārākumu; Bertānam 12 punkti Adrijas līgā

Blūmam 13 punkti, "Rytas" atzīst "Rūdupis" pārākumu; Bertānam 12 punkti Adrijas līgā
Dāvis Bertāns un Jānis Blūms
Foto: basketnews.lt

Šovakar Lietuvas basketbola čempionāta spēlē Jāņa Blūma "Lietuvos Rytas" negaidīti piekāpās Prienas "Rūdupis" vienībai ar rezultātu 76:82. Blūms šodien izcēlās ar 13 punktiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr Dāvja Bertāna pārstāvētā Belgradas "Partizan" vienība Adrijas Basketbola līgas spēlē viesos ar rezultātu 66:58 apspēlēja Novo Mesto "Krka" vienību. Bertāns šodien realizēja četrus no septiņiem trīspunktu metienam, kas kopumā deva 12 punktus.

Lietuva

Jāņa Blūma pārstāvētā "Lietuvos Rytas" šodien izbraukumā tikās ar Prienas "Rūdupis", kas Lietuvā pirms šīs spēles bija izcīnījusi deviņas uzvaras deviņās spēlēs. Pirmajās divās ceturtdaļās "Rūdupis" uzvarēja ar 24:16 un 25:19, tādējādi pārtraukumā "Lietuvos Rytas" devās ar -14. Trešajā ceturtdaļā viesi uzvarēja ar 22:9 un rezultāta starpību samazināja jau līdz -1, tomēr pēdējā ceturtdaļā un visā mačā uzvaru svinēja "Rūdupis" – 82:76.

Jānis Blūms spēli sāka starta pieciniekā un uz laukuma pavadīja 18:49 minūtes, kuru laikā savāca 13 punktus (2p 0/2, 3p 3/5, 1p 4/4), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu aizsardzībā, izdarīja četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja četras personiskās piezīmes, izprovocēja divus pārkāpumu un nopelnīja otro labāko lietderības koeficientu komandā 12.

Interesanti, ka uzvarētāju sastāvā trešais rezultatīvākais spēlētājs šodien bija bijušais VEF spēlētājs Sims Sanders Vene, kura kontā šodien 13 punkti un sešas atlēkušās bumbas. Prienas "Rūdupis" Lietuvas basketbola čempionāta kopvērtējumā ar desmit uzvarām desmit spēlēs ieņem pirmo vietu, kamēr "Lietuvos Rytas" ar četrām uzvarām sešos mačos ieņem vien ceturto vietu.

Adrijas līga

Šodien vienā no divām Adrijas līgas spēlēm Dāvja Bertāna pārstāvētā Belgradas "Partizan" ar rezultātu 66:58 pieveica Novo Mesto "Krka". "Partizan" vienībai šis bija desmitais panākums šīs sezonas piecpadsmit mačos, kamēr "Krka" tikpat spēlēs piedzīvojusi piecas uzvaras un desmit zaudējumus.

Dāvis Bertāns devās pamata pieciniekā, spēlēja 26 minūtes un 27 sekundi, guva 12 punktus (2p 0/1, 3p 4/7, 1p 0/2), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja vienu personisko piezīmi, izprovocēja divus pārkāpumu un nopelnīja ceturto labāko lietderības koeficientu komandā 10.

Izmantotie resursi:
lkl.lt
ABA League

  +1 [+] [-]

, 2012-12-22 20:19, pirms 11 gadiem
Ceru Dāvi ieraudzīt SAS jau nākamsezon, palicis stabilāks un SAS paaudžu maiņa par skādi nenāktu.

  -4 [+] [-]

, 2012-12-22 20:21, pirms 11 gadiem
TMs rakstīja: Ceru Dāvi ieraudzīt SAS jau nākamsezon, palicis stabilāks un SAS paaudžu maiņa par skādi nenāktu.
SAS jau ir praktiski atjauninājuši sastāvu, palikuši vecie - Pārkers Dankans un Džinobili. Paskaties dzimšanas gadus. Turklāt tur netrūkst ceturto nr.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-22 20:40, pirms 11 gadiem
Krokodils rakstīja: SAS jau ir praktiski atjauninājuši sastāvu, palikuši vecie - Pārkers Dankans un Džinobili. Paskaties dzimšanas gadus. Turklāt tur netrūkst ceturto nr.
Bertāns ir SF
Un Spurs sastāvā pagaidām nav tāda tipa SF (virs 205cm, ar metienu no distances). Ir Džeksons kuram beigsies līgums un Kawhi kurš vairāk ir SF/SG

     [+] [-]

, 2012-12-23 00:14, pirms 11 gadiem
Domāju, ka Dāvis varētu aizvietot Matt Bonner, kurš arī nekāds jaunais vecis nav