Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Valencia" bez Kuksika iekļūst pusfinālā, tālāk pret "Barcelona"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Valencia" bez Kuksika iekļūst pusfinālā, tālāk pret "Barcelona"
"Valencia" pret "Lagun Aro"
Foto: EEE/Scanpix

Cīņu par Spānijas čempionāta medaļām turpina Latvijas basketbola uzbrucēja Riharda Kuksika pārstāvētā "Valencia", kas otrdienas vakarā iekļuva līgas pusfinālā, kurā tiksies ar vareno "Barcelona".

"Valencia" izšķirošajā trešajā ceturtdaļfināla mačā "Lagun Aro" savā laukumā uzveica ar 75:67, mača lūzumu panākot trešajā ceturtdaļā, kas tika uzvarēta ar 20:7. "Valencia" rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Austrālijas uzbrucējs Breds Ņūlijs.

"Valencia" sērijā uzvarēja ar 2-1, vienīgo zaudējumu piedzīvojot viesos pagarinājumā ar 82:86. Pirms tam sērija savā laukumā sākta ar 82:60 uzvaru.

Valensijas komanda pusfinālā sacentīsies ar "Barcelona", kas ar 2-0 tika galā ar "Lucentum", abos mačos svinot uzvaras ar vairāk nekā 20 punktu pārsvaru. Otro pusfināla pāri veidos "Real" un "Caja Laboral". Pusfināla sērijas ritēs līdz kādas komandas trim uzvarām.

Kuksiks, kurš Valensijā aizvada pirmo sezonu profesionālajā basketbolā, "play off" cīņās laukumā nav devies.

Izmantotie resursi:
ACB.COM

  -1 [+] [-]

, 2012-05-23 00:09, pirms 12 gadiem
finala tot netikt.