Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Migliniekam zaudējums Mariupolē

Migliniekam zaudējums Mariupolē
Igors Miglinieks
Foto: bc.donetsk.ua

Ukrainas basketbola klubs Doņeckas "BC Donetsk", ko trenē Latvijas speciālists Igors Miglinieks, sestdien piedzīvojis zaudējumu izbraukuma spēlē, ar 60:69 piekāpjoties Mariupoles "Azovmash".

Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā (33:32), bet pēc trešās ceturtdaļas desmit punktu pārsvars bija mājiniekiem "Azovmash" basketbolistiem (55:45). Ceturtās ceturtdaļas sākumā "Azovmash" sasniedza pat 15 punktu pārsvaru (59:45), bet pēc 9:0 doņeckiešu izrāviena spēle atkal izlīdzinājās. Mača galotnē gan veiksmīgi bija "Azovmash", kas guva uzvaru ar 69:60.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām bija Serhijs Liščuks, bet 19 punktus pievienoja Halids El-Amins. Igora Miglinieka vadītās Doņeckas sastāvā savu rezultatīvāko spēli kopš pārnākšanas no Rīgas "Barona" aizvadīja amerikāņu spēka uzbrucējs Demetriuss Aleksanders, kurš guva 24 punktus, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs komandā.

Ukrainas Superlīgas turnīra tabulā Doņecka ieņem trešo vietu. Nākamā spēle 28. februārī pret Južnijas "Himik".

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua