Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šķēle: "Par jauno sezonu zināsim tuvāko dienu vai nedēļu laikā"

Šķēle: "Par jauno sezonu zināsim tuvāko dienu vai nedēļu laikā"
Armands Šķēle
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas basketbola aizsargs Armands Šķēle atklāja, ka joprojām ir jauna kluba meklējumos un ar Tallinas "Kalev/Cramo" līgums nav parakstīts. Lēmums par nākamo sezonu tiks pieņemts dažu dienu vai nedēļu laikā.

Vakar "OlyBet" kausa izcīņas finālā Rakverē Tallinas "Kalev/Cramo" ar latviešu aizsargu Armandu Šķēli ierindā ar 63:73 piekāpās principiālajiem sāncenšiem Tartu "Rock". Latvijas sportists pēc mača gan norādīja, ka lielu vērību šim zaudējumam nevajadzētu pievērst, jo tas ir tikai starts jaunajai sezonai.

"Tas ir tikai pats sezonas sākums. Visa komanda kopā ir aizvadījusi tikai dažas treniņus, ir daži nelieli savainojumi. Mums priekšā ir gara sezona, jāstrādā pie daudzām lietām," sacīja Šķēle.

Latviešu aizsargs gan nenoliedza, ka mačiem pret Tartu komandu vienmēr ir ļoti īpaša pieskaņa: "Pret "Rock" vienmēr ir grūti, jo šīm spēlēm tomēr ir cits raksturs. Vienmēr ir kā finālā. Tagad gan šis zaudējums neko nenozīmē – veiksmi viņiem nākamajos mēnešos, redzēsim, kas tad notiks."

Joprojām aktuāls ir jautājums par to, kur Šķēle spēlēs gaidāmajā sezonā. Kā zināms, līgums ar "Kalev/Cramo" nav parakstīts. "Vēl neesmu izlēmis par savu nākotni. Zināsim tuvāko dienu vai nedēļu laikā," apstiprināja Šķēle, kurš arī piebilda, ka runa ir par citu komandu piedāvājumiem. "Vienmēr ir kaut kādi varianti, bet lēmums man vēl ir jāpieņem," sacīja Latvijas aizsargs. Šķēle arī neizslēdza variantu par palikšanu Tallinā: "Man patīk šī komanda, esmu te spēlējis arī iepriekš un visus šeit pazīstu." Šķēle savulaik Tallinas vienībā nospēlēja nepilnas trīs sezonas no 2011. līdz 2013. gadam.

Izmantotie resursi:
DELFI - Värsked uudised Eestist ja välismaalt

  +2 [+] [-]

, 2014-09-21 13:00, pirms 10 gadiem
Grūti spriest kur un kādā līmeni šajā vecumā Armands varētu spēlēt! Tomēr kautcik sakarīgu līgumu arī vajag!

Bet lai veicas!! vienmēr ir paticis kā spēlētājs!!!
Savulaik uz visām BARONS spēlēm gāju kad Armands tur spēlēja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-21 13:54, pirms 10 gadiem
uz Ventiniem!

  -1 [+] [-]

, 2014-09-21 14:18, pirms 10 gadiem
VEF tiešām būtu labs papildinājums, kamēr Bērziņš, Šķēle juniors, Timma ir ārā no ierindas. Skaidrs, ka Latvijā nespēlēs, bet tad galvenais, lai izdodas kaut cik sakarīgā līmenī vel darboties. Kādreiz bija mans favorīts izlasē, noteikti visu laiku skatāmākais Latvijas spēlētājs.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-21 15:03, pirms 10 gadiem
Ventspils jau paņēma Peineru, bet VEF Rīgai savukārt nepatīk, ka Armands ir kodējs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-09-21 18:29, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Ventspils jau paņēma Peineru, bet VEF Rīgai savukārt nepatīk, ka Armands ir kodējs!
Nu tagad jau nu gan Armands nav nekāds kodējs.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-22 02:57, pirms 10 gadiem
fredijs48 rakstīja: Nu tagad jau nu gan Armands nav nekāds kodējs.
kodējs nav, bet aploksnes alga ir problēma