Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Olimpia" revanšējas Siliņa "Sidigas", "Olympiakos" neierodas uz spēli

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Olimpia" revanšējas Siliņa "Sidigas", "Olympiakos" neierodas uz spēli
Ojārs Siliņš. Foto: Sidigas Avellino

Rezultātu Itālijas basketbola A Sērijas ceturtdaļfināla sērijā izlīdzinājusi regulārās sezonas labākā komanda Milānas "Olimpia", kas savā laukumā ar rezultātu 76:61 uzveica latvieša Ojāra Siliņa pārstāvēto Avelīno "Sidigas Scandone".

Ojārs Siliņš laukumā šovakar pavadīja 20 minūtes, gūstot sešus punktus (0/1 - 2p., 2/5 - 3p.), savācot divas atlēkušās bumbas, bloķējot vienu metienu, kā arī nopelnot sliktāko +/- rādītāju komandā -20.

"Sidigas" maču iesāka labāk, pirmajā ceturtdaļā esot pārāka ar 18:13, savukārt nākamajā desmitminūtē (29:12) jau dominēja "Olimpia", kas puslaiku pārtraukumā devās ar +12 (42:30). Mača turpmākajā gaitā nekas būtiski nemainījās, "Olimpia" maču novedot līdz uzvarai un sērijā līdz trim uzvarām panākot 1-1. Nākamās divas spēles tiks aizvadītas Avelīno.

Grieķija

Tehnisko zaudējumu 0:20 par neierašanos uz paredzēto Grieķijas A1 čempionāta ceturtdaļfināla sērijas pirmo spēli viesos ar Atēnu "Panathinaikos" piedzīvoja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Pirejas "Olympiakos". Tādējādi leģendārais Deivida Blata trenētais klubs, visticamāk, tiks nosūtīts uz Grieķijas A2 līgu un šo sezonu ir noslēdzis.

Par spīti tam, ka sāncenši, protestējot par nozīmēto tiesnešu izvēli regulārās sezonas pēdējā kārtā, neieradās uz spēli "Panathinaikos" arēnā ieradās un aizvadīja treniņu. Interesanti, ka uz "Olympiakos" komandai atvēlētā soliņa mājinieku pārstāvji simboliski uzlika jēlu vistu.

Izmantotie avoti:
https://www.agonasport.com/agonaspo...

     [+] [-]

, 2019-05-21 11:28, pirms 5 gadiem
Tas par jēlu vistu kolorīts izgājiens, tomēr Oly 2 līgā ietaupīs līdzekļus un Eirolīgā varēs spēlēt joprojām!