Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Lasenbergs 28 minūtēs iemet 28 punktus, Rozītim 8+9

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lasenbergs 28 minūtēs iemet 28 punktus, Rozītim 8+9
Edgars Lasenbergs
Foto: basket.ee

Igaunijā ļoti rezultatīvu spēli aizvadījis Edgars Lasenbergs, kurš realizēja sešus tālmetienus un guva 28 punktus "Valgas/Valkas" uzvarā. Savukārt Spānijas otrajā līgā no latviešiem rezultatīvākais bija Dāvis Rozītis, kurš astoņiem punktiem pievienoja deviņas atlēkušās bumbas.

Igaunijas čempionātā "Valga/Valka" izbraukumā ar 89:85 pieveica Pērnavas "Sadam". Vēl četras minūtes pirms beigām viesiem bija desmit punktu pārsvars, taču pēdējā minūtē tas bija jāsargā ar soda metienu palīdzību. Uzvarētāju rindās par galveno varoni kļuva Edgars Lasenbergs, kurš laukumā pavadītajās 28 minūtēs guva 28 punktus. Viņš realizēja sešus no septiņiem soda metieniem un sešus no desmit trejačiem. Tāpat Lasenberga kontā arī septiņas atlēkušās bumbas.

Viņa tuvākais sekotājs ar 17 punktiem bija Toms Leimanis, bet 16 punktus pievienoja Kristaps Miglinieks. Mārim Ziediņam astoņi punkti, desmit bumbas zem groziem un piecas piespēles, savukārt Elvijs Mičulis deviņu minūšu laikā punktus neguva.

Spānijas otrajā līgā "Barcelona" viesos ar 87:73 pārspēja "Carramimbre". Rodions Kurucs laukumā pavadīja 12 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus, trāpot vienu no diviem tālmetieniem un vienu no pieciem divpunktu metieniem. Tāpat viņa kontā arī trīs atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles.

"Oviedo" mājās ar 80:61 pieveica "Levitec". Dāvis Geks, kurš maču sāka starta pieciniekā, 19 minūtēs guva trīs punktus. Viņš trāpīja vienu no trim tālmetieniem, bet precizitāte no spēles bija 25%. Geka kontā arī divas atlēkušās bumbas.

"Rio Ourense Termal" savā laukumā atzina "Iberostar Palma" pārākumu – 63:76. Dāvis Rozītis devās starta pieciniekā un 30 minūtēs guva astoņus punktus, pusi no tiem – ar soda metienu palīdzību. Viņš arī izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, kas bija labākais rādītājs komandā. Verners Kohs desmit minūšu laikā guva trīs punktus, realizējot vienīgo metienu. Viņam arī viena bumba zem groziem.