Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vecvagaram neliels savainojums, uz Madridi nedosies

Andrejs Siliņš

Vecvagaram neliels savainojums, uz Madridi nedosies
Kaspars Vecvagars
Foto: zalgiris.lt

Latviešu aizsargam Kasparam Vecvagaram konstatēts saišu sastiepums labajai rokai, kas gūts pēdējā Lietuvas līgas spēlē, tāpēc basketbolists nedosies Kauņas "Žalgira" izbraukumā uz Madridi, kur piektdien paredzēta ULEB Eirolīgas spēle pret vietējo "Real".

Svētdien notikušajā spēlē Utenā pret vietējo "Juventus" Kaspars laukumā devās uz maiņu un pavadīja tikai minūti un piecas sekundes, spēles statistikā neatzīmējoties. "Žalgiris" izcīnīja diezgan drošu uzvaru (75:56), un pēc spēles latviešu basketbola mīļotāju vidū radās jautājums - kāpēc tik maz laukumā laists mūsu talantīgais saspēles vadītājs?

"Aizsardzībā, cenšoties tikt līdzi blokam, neveiksmīgi sadūros ar garo spēlētāju, un elkonis nedaudz pagriezās uz otru pusi. Uzreiz prasīju maiņu, jo jutu, ka kaut kas nav kārtībā," atbildi uz visiem interesējošo jautājumu portālam Sportacentrs.com sniedza Vecvagars. "Sanāca nospēlēt aizsardzību, uzbrukumu un atkal vienu aizsardzību, kad tas notika."

Pirmdien veiktas pārbaudes savainotajam elkonim, un tajās konstatēts saišu sastiepums. Savainojums nav pārāk nopietns, taču pāris dienu Kaspars nevarēs trenēties. "Nav nekas nopietns. Uz Madridi gan nebraukšu, bet pēc tam jau atsākšu trenēties," tuvāko dienu plānu ieskicē latviešu aizsargs.

Spēle Madridē pret "Real", uzsākot ULEB Eirolīgas otro apli grupu turnīrā, "Žalgirim" paredzēta piektdien.