Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bērziņš: "Aiziešanai no "Nizhny Novgorod" nav viena liela iemesla"

Rolands Eliņš

Bērziņš: "Aiziešanai no "Nizhny Novgorod" nav viena liela iemesla"
Kaspars Bērziņš
Foto: nn-basket.ru

Krievijas basketbola klubs „Nizhny Novgorod” beidzot oficiāli apstiprinājis Kaspara Bērziņa pāreju uz Sanktpēterburgas „Zenit”, kur jau spēlē Jānis Timma. Bērziņš savā atvadu uzrunā nožēloja, ka nav izdevies palikt Ainara Bagatska vadītajā komandā ilgāk.

„Nav viena liela iemesla, kādēļ es atstāju šo komandu, taču domāju, ka tā būs labāk visām iesaistītajām pusēm,” kluba paziņojumā citēts Kaspars Bērziņš, par kuru pārēju „Nizhny Novgorod” vēstīja jau pirms četrām dienām, taču tad savu paziņojumu izdzēsa.

„Man žēl par šādu iznākumu, jo tomēr atbraucu uz šo komandu, lai paliktu uz ilgāku termiņu,” turpināja Bērziņš. „Visvairāk man žēl šķirties no līdzjutējiem, ar kuriem es jau paspēju iepazīties un sadraudzēties. Ļoti labi šeit biju iejuties un izbaudīju lielisko atmosfēru spēļu laikā. Tiesa, ne sekundi nenožēloju to, ka ierados Ņižņinovgorodas komandā, jo šeit visi strādā augstākajā līmenī – gan treneri, gan medicīniskais personāls, gan vadība. Visiem paldies un uz tikšanos.”

Savukārt komandas galvenais treneris Ainars Bagatskis minēja, ka Bērziņa vietu sastāvā tagad aizpildīs vietējie spēlētāji: „Paldies Kasparam par sniegto palīdzību šosezon. Domāju gan, ka arī mēs viņam palīdzējām. Tagad vairāk iespējas radīsies krievu spēlētājiem. Viņu spēles laiks un vieta komandā būs atkarīga tikai no pašiem.”

„Nizhny Novgorod” apstiprinājusi, ka Bērziņš saskaņā ar abu klubu vienošanos sezonu turpinās „Zenit” sastāvā, kur jau spēlē Jānis Timma. Bērziņš norādījis, ka ir priecīgs par apvienošanos ar savu partneri Latvijas izlasē, taču ir pazīstams arī ar citiem spēlētājiem.

„Šeit spēlē Timma, esmu spēlējis arī ar Puškovu, Daudelu,” Sanktpēterburgas kluba mājaslapai norādīja Bērziņš. „Tas ir liels pluss, jo viņi palīdzēs ātrāk iejusties komandā, un šajā ziņā problēmām nevajadzētu būt. Jau izrunājos ar galveno treneri, kurš manus uzdevumus komandā darīja visai skaidrus, proti, pēc iespējas ātrāk iekļauties taktiskajās shēmās un kvalitatīvi izpildīt savu darbu laukumā. Man patīk „Zenit” piekoptais basketbols, citādi nemaz šeit nebūtu. Esmu pārliecināts, ka varēšu palīdzēt komandai.”

„Zenit” nākamā spēle paredzēta rīt ULEB Eirokausā pret Polijas „Zielona Gora”, savukārt 23. janvārī gaidāma VTB līgas spēle pret „Krasny Oktyabr”.

Izmantotie resursi:
Спасибо, Кас! - Официальный сайт баскетбольного...
Каспарс Берзиньш: «Мне подходит стиль игры...

  +1 [+] [-]

, 2016-01-19 16:58, pirms 8 gadiem
Bērziņš varēs spēlēt EK ņemot vērā ka viņš tur jau spēlējis NN sastāvā?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-19 17:22, pirms 8 gadiem
Nav naudas, nav Bērziņa. Tā jau čalim pilna pakaļa ar debitoriem.

     [+] [-]

, 2016-01-19 17:39, pirms 8 gadiem
Sandi, nevares. Zonne ari atteica BKV un VEF tikai tapec, ka sosezon jau speleja LBL.

     [+] [-]

, 2016-01-19 18:09, pirms 8 gadiem
veiksmi Kash!!