Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksikam seši punkti un zaudējums Francijas otrās līgas spēlē

Krišs Upenieks

Kuksikam seši punkti un zaudējums Francijas otrās līgas spēlē
Rihards Kuksiks
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Francijas basketbola pēc spēka otrās līgas čempionātā zaudējumu šovakar savā laukumā piedzīvojusi Latvijas basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētā "Evreux'', kas savā laukumā ar rezultātu 75:80 zaudēja ''Roanne'' komandai.

Pagalam neveiksmīgi pret otrās līgas vicelīderi ''Evreux'' nospēlēja pirmās desmit minūtes, pēc kurām jau bija iedzinējos ar 15:31. Mača turpinājumā mājinieki pakāpeniski deldēja rezultāta starpību, spēja arī izlīdzināt rezultātu (69:69), taču galotnē atzina ''Roanne'' pārākumu ar rezultātu 75:80.

Rihards Kuksiks nedevās savas komandas starta pieciniekā, taču tika pie itin liela spēles laika, laukumā pavadot 18 minūtes. Latvijas basketbolista kontā seši punkti (soda metieni - 3/4, tālmetieni - 1/5), kā arī viena atlēkusī bumba.

"Evreux'' turnīra tabulā ieņem devīto vietu 18 komandu konkurencē ar bilanci 16-17. Regulārajā turnīrā atlikusi viena spēle, un šobrīd komanda ir uz robežas, lai sasniegtu izslēgšanas turnīru. No 2. līgas pirmās vietas ieguvēja uzreiz garantē vietu augstākajā līgā, pēdējās divas vietas krīt vienu zīmeni lemāk, bet par vēl vienu vietu uz spēcīgāko čempionātu astoņas komandas cīnīsies izslēgšanas spēļu turnīrā.