Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Butjankovam līdz double-double pietrūkst nedaudz, Kalvem 1/9 no spēles Rumānijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Butjankovam līdz double-double pietrūkst nedaudz, Kalvem 1/9 no spēles Rumānijā
Artjoms Butjankovs (Nr. 26) ar bumbu spēlē pret Jekaterinburgas "Ural"
Foto: bcural.ru

Latvijas basketbolista Artjoma Butjankova pārstāvētā Krievijas Superīgas vicelīdere Vladivostokas "Spartak Primorye" izbraukumā ar 81:73 pieveica Jekaterinburgas "Ural".

Mača pirmajā puslaikā komandas aizvadīja divas diametrāli pretējas ceturtdaļas - pirmajās desmit minūtēs neapturami uzbrukumā bija "Spartak Primorye" basketbolisti, kas tajās bija pārāki ar 35:20. Turpretim, otrajā ceturksnī viesu uzbrukums tika gandrīz pilnībā apturēts, "Ural" komandai puslaiku pārtraukumā dodoties vien ar -1 (43:44).

Otrajā puslaikā, it īpaši noslēdzošajās desmit minūtēs, veiksmīgāki bija spartakieši, kas svinēja uzvaru ar 81:73. Līdz ar to Vladivostokas komanda ar bilanci 24-7 Krievijas Superlīgā ieņem otro vietu.

Uzvarētāju labā 27:25 minūšu laikā astoņus punktus (4/9 - 2p., 0/1 - 3p., 0/2 - s.m.) guva Artjoms Butjankovs. Latviešu basketbolista rēķinā arī desmit bumbas zem groziem, viena rezultatīva piespēle, trīs kļūdas, kā arī piecas piezīmes.

Tikmēr kārtējā Rumānijas čempionāta spēlē Ernesta Kalves Galacas "Phoenix" izbraukumā cieta fiasko pret pēdējā vietā esošo Jaši "Politechnica" (91:99), kas iepriekšējās 14 cīņās uzvarējusi bija tikai vienreiz. "Phoenix", turpretim, šis bija devītais zaudējums 17 spēlēs, kas komandu ierindo astotajā pozīcijā.

Kalve šovakar laukumā bija 24:59 minūtes, pretinieku grozā raidot četrus punktus (1/4 - 2p., 0/5 - 3p., 2/2 - s.m.), savācot piecas atlēkušās bumbas, divreiz pārkāpjot noteikumus un pieļaujot vienu kļūdu.

     [+] [-]

, 2018-02-19 08:45, pirms 6 gadiem
Artjomam aiz muguras nav Varežao?