Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Par Siliņa piesaisti interesējas Itālijas vicelīdere "Avellino" un problēmu māktā "Torino"

Rolands Eliņš

Par Siliņa piesaisti interesējas Itālijas vicelīdere "Avellino" un problēmu māktā "Torino"
Ojārs Siliņš. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas basketbolists Ojārs Siliņš nokļuvis Itālijas augstākās līgas klubu „Fiat Torino” un "Avellino" uzmanības lokā, vēsta Itālijas mediji.

Ojārs Siliņš sezonas pirmajā pusē noslēdza divu mēnešu līgumu ar Itālijas klubu „Trieste”, atkal spēlējot kopā ar Latvijas basketbolistu Artūru Strautiņu. Taču decembra vidū tika vēstīts, ka Siliņš nolēmis sadarbību pēc līguma beigām neturpināt, un šobrīd viņš atkal ir brīvā aģenta statusā.

Itālijas mediji šodien ziņo, ka par Siliņa piesaistīšanu interesējas A Sērijas klubs „Fiat Torino”, komandas, kas aizvada sportiskajā ziņā neveiksmīgu un skandalozu sezonu.

„Fiat Torino” nesen jau atvadījās no sava galvenā trenera Lerija Brauns, atlaižot viņu vājo rezultātu dēļ, pēc pamatīga strīda ar kluba vadību komandu atstājis pieredzējušais argentīnietis Karloss Delfīno, savukārt FIBA Arbitrāžas tiesa komandai nesen uzlika par pienākumu norēķināties ar savu bijušo spēlētāju Lamāru Patersonu, un līdz brīdim, kad tas tiks izdarīts, piesprieda komandai sodu – liegumu reģistrēt jaunus spēlētājus.

Šovakar portāls "Sportando" vēsta, ka par Siliņu interesējas arī cits Itālijas klubs - "Scandone Avellino ", kas meklē iespējas kā aizstāt savainoto Demetri Nikolsu. Nikolss šosezon A Sērijā vidēji spēlē guvis 14 punktus un pirms traumas gūšanas bija stabils sākumsastāva spēlētājs.

"Avellino" ir A Sērijas vicelīdere, atpaliekot tikai no Daira Bertāna pārstāvētās Milānas komandas, kamēr "Torino" ar četrām uzvarām 15 spēlēs meklējama turnīra priekšpēdējā vietā.

25 gadus vecais Siliņš Itālijā ir ļoti labi pazīstams. Jau minēts par „Trieste” vienību, pagājušajā sezonā viņš spēlēja „Trento” sastāvā, bet iepriekš vairākus gadus pavadīja „Reggio Emilia” rindās.

Izmantotie resursi:
Basket Magazine

  +2 [+] [-]

, 2019-01-18 19:08, pirms 5 gadiem
Siliņš kā tāds ielāpiņš pēdējā laikā.

     [+] [-]

, 2019-01-18 22:15, pirms 5 gadiem
Varbūt Pirmavots var pateikt, cik patiesas baumas par bkv un Ojāru?

     [+] [-]

, 2019-01-19 00:53, pirms 5 gadiem
Avellino būtu cerīgi..