Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Dairis Bertāns nespēlēs divas nedēļas

Dairis Bertāns nespēlēs divas nedēļas
Dairis Bertāns
Foto: ACB

Spānijas ACB līgas kluba "Bilbao Basket" latviešu basketbolists Dairis Bertāns atsvaidzinājis labās kājas augšstilba aizmugurējā muskuļa traumu, kā dēļ nevarēs spēlēt divas nedēļas.

Pagājušās nedēļas nogalē "Bilbao Basket" savā laukumā ar 89:79 pieveica vareno Madrides "Real" komandu, bet Dairis Bertāns nepilnu 11 minūšu laikā guva 16 punktus. Taču šajā mačā Dairis arī atsvaidzināja augšstilba muskuļa savainojumu, kura dēļ jau iepriekš bija spiests izlaist vairākas spēles.

"Pēdējā gājienā uz grozu, kad izprovocēju sodu, atkal sajutu aizmugurējo muskuli," pirmdien Sportacentrs.com pastāstīja Bertāns. "Varbūt bija pārāk gari un spēcīgi soļi... un tagad atkal gaidu magnētiskās rezonanses atbildes. Sajūtas gan ir tādas pašas, kādas bija pirms tam - varētu atkal nākties izlaist pāris nedēļas."

Paša basketbolista izteiktās prognozes ir piepildījušās un komandas rezultatīvākais spēlētājs (12,8 punkti ACB līgā) nevarēs spēlēt pāris nedēļas.

"Bilbao Basket" komanda ar astoņām uzvarām 11 mačos pašlaik ieņem 4. vietu ACB līgas kopvērtējumā, atpaliekot tikai no Malagas "Unicaja" (10-1), Madrides "Real" (9-2) un "FC Barcelona" (9-2).

Izmantotie resursi:
bilbaobasket.biz

     [+] [-]

, 2014-12-17 18:29, pirms 9 gadiem
Veiksmīgi tev atveseļoties Dairi!