Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

papildināts NCAA: Kārlis produktīvs pret spēcīgo Sirakūzu

NCAA: Kārlis produktīvs pret spēcīgo Sirakūzu
Haralds Kārlis
Foto: nj.com

Sestdien un svētdien spēles ASV koledžu basketbola jeb NCAA laukumos aizvadīja vairāku Latvijas basketbolistu pārstāvētās komandas. Ar vienu no spēcīgākajām NCAA komandām Sirakūzas universitāti spēkojās "Seton Hall", kuras sastāvā produktīvu spēli aizvadīja Haralds Kārlis.

"Seton Hall" vienība sestdien savā laukumā 13 ar pusi tūkstošu skatītāju klātbūtnē uzņēma Sirakūzas universitātes "Orange" basketbola komandu, kas šobrīd izlikta kā 6. spēcīgākā visā NCAA. To sirakūzieši pierādīja arī laukumā, apspēlējot mājiniekus ar 76:65. Vienu no labākajām spēlēm šosezon "Seton Hall" rindās aizvadīja Latvijas basketbolists Haralds Kārlis, kurš devās sākumsastāvā, spēlēja 30 minūtes, guva astoņus punktus (2p 1/3, 3p 2/4), savāca pa četrām atlēkušajām bumbām un tikpat rezultatīvām piespēlēm, bloķēja vienu pretinieku metienu, divreiz kļūdījās un saņēma četras piezīmes.

Sestdien piedzīvotais zaudējums "Seton Hall" bija jau septītais pēc kārtas. Visā sezonā "Seton Hall" pašreiz ir 13 uzvaras 26 spēlēs, bet "Big East" konferences spēlēs - tikai divas uzvaras 13 spēlēs un pirmspēdējā vieta tajā. Nākamo maču "Seton Hall" aizvadīs 19. februārī, kad savā laukumā uzņems vēl vienu nopietnu pretinieku - "Marquette" universitāte, kas izlikta kā 18. spēcīgākā visā valstī.

Savukārt svētdien Oto Ošenieks, kurš ir otrs Latvijas basketbolists, kas spēlē kādā no spēcīgākajām NCAA konferencēm ("Big 10"), Minesotas universitātes sastāvā piedzīvoja zaudējumu pret Aiovu - 51:72. Ošenieks spēlēja 20 minūtes, guva trīs punktus (2p 1/5, 3p 0/2, 1p 1/2), savāca četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva trīs kļūdas un saņēma vienu piezīmi. Minesotai pēc 28 spēlēm ir 18 uzvaras, "Big 10" konferences spēlēs sešas uzvaras un septiņi zaudējumi. Nākamā spēle 20. februārī viesos pie Ohaio Štata universitātes.

Tikmēr otrā ASV krastā (Kalifornijā) sestdien izbraukuma spēli aizvadīja Dāvis Rozītis, kura Havaju universitāte atzina "Pacific" pārākumu - 71:80. Rozītis laukumā pavadīja deviņas minūtes, iemetot divus punktus (2p 1/1, 1p 0/2), savācot četras atlēkušās bumbas, bloķējot vienu pretinieku metienu, pieļaujot vienu kļūdu un saņemot vienu piezīmi. Visā sezonā Havaju universitātes "Warriors" basketbola komandai 26 spēlēs ir 15 uzvaras. "Big West" konferences spēlēs tai ir deviņas uzvaras un seši zaudējumi, kas dod 4. vietu. Nākamā spēle 23. februārī pret Ziemeļarizonas komandu.

Savukārt Jūtas štatā viesojās Oskars Reinfelds un Portlenda, kas piekāpās vietējai mormoņu skolai "Brigham Young" ar 72:86. Reinfeldam 20 minūtēs desmit punkti (2p 2/3, 3p 2/5), pa trim atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm, viena kļūda un divas piezīmes. Pēc 28 spēlēm Portlendai ir desmit uzvaras, savas "West Coast" konferences cīņās - trīs uzvaras un desmit zaudējumi. Nākamo spēli portlendieši aizvadīs 21. februārī pret Sandjego universitāti.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2013-02-17 12:39, pirms 11 gadiem
letiņi aug otrpus okeānam!