Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

papildināts Blūmam seši punkti un uzvara, Valteram 13 un zaudējums

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Blūmam seši punkti un uzvara, Valteram 13 un zaudējums
Jānis Blūms
Foto: Aitor Bouzo Ateca, encancha.com

Kārtējās spēles Spānijas ACB līgā aizvadījuši Kristapa Valtera un Jāņa Blūma pārstāvētie klubi. Abām komandām sekmes bijušas dažādas, bet individuāli labāk veicies Valteram

Jāņa Blūma pārstāvētā "Bilbao Basket" komanda savā laukumā pieveica "Cajasol" vienību – 91:77, Jānis uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 25 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus (3p. 2/5), kā arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un izpildīja trīs rezultatīvas piespēles.

Kristapa Valtera "Fuenlabrada" mača galotnē atzina Madrides "Real" pārākumu – 75:76. Valters spēlēja 22 minūtes, guva 13 punktus (2p. 3/4, 3p. 1/7, 1p. 4/4), atdeva trīs rezultatīvas piespēles un izcīnīja tikpat atlēkušo bumbu.

Grieķijā uzvaras

Grieķijas otrās spēcīgākās basketbola līgas turnīrā pie uzvarām tikušas Latvijas basketbolistu Edgara Jeromanova un Māra Ļaksas pārstāvētās komandas, tā nedaudz uzlabojot savu ne visai spožo situāciju turnīra tabulā.

Jeromanova "Peirikos/Archelaos" dramatiskā cīņā svinēja uzvaru 74:72 savā laukumā pret vieniem no līga līderiem "SEF/Arkadikos", lai gan lielāko daļu spēles bija iedzinējos. Latviešu saspēles vadītājs nepilnās 26 minūtēs guva 11 punktus, mērķī raidot vienu no četriem divpunktniekiem un trīs no pieciem tālmetieniem. Vēl viņa rēķinā četras rezultatīvās piespēles, divas bumbas zem groziem un viena pārķerta piespēle.

Ļaksas komandai "Panerithraikos" viesos izdevās izcīnīt nedaudz pārliecinošāku uzvaru, ar 83:76 apspēlējot "AO Amyntas". Latvijas uzbrucējs 11 minūtēs realizēja abus soda metienus un vienu no diviem divpunktniekiem .

"Peirikos/Archelaos" tas bija ceturtais panākums desmit mačos, un komanda turnīra tabulā sala 9. – 12. Vietu. Tūlīt aiz pirmā duča nāk "Panerithraikos" ar trim panākumiem, tiesa, šādu rezultātu uzrādījušas vēl četras komandas.

Izmantotie resursi
Galanis Sports Data
ACB

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-16 16:19, pirms 13 gadiem
Pēc teksta režīma spriežot fuenlabrada varēja izcīnīt skaistu uzvaru un viens no spēles varoņiem būtu tieši Kristap, kurš spēles galotnē iemeta divpunktnieku un pēc tam arī trīnīti. Tomēr pirmspēdējā sekundē real iemeta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-01-16 16:55, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: nu kko jau algas vajadzēja izmaksāt.
Nākošais rindā ir KV,kurš tiks pārdots,ja nevar/es izmaksāt algas
nu lai pārdotu, vajag arī pircēju un KV, kā viens no tīma līderiem, drošvien padārgs, tā ka ja pārdod - tad uz labu klubu.

     [+] [-]

, 2011-01-16 20:57, pirms 13 gadiem
Kāpēc Eurobasket.com ir info, ka Jeromanova klubs zaudēja nevis uzvarēja??