Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Buškevica komandā kārtējās izmaiņas

Buškevica komandā kārtējās izmaiņas
Oskars Toress
Foto: Digitale

Itālijas basketbola klubs Udīnes "Snaidero" no sastāva nolēmis atlaist venecuēliešu uzbrucēju Oskaru Toresu, kurš karjeru turpinās Turcijas klubā Ankaras "Turk Telekom".

"Snaidero" kluba oficiālajā mājaslapā minēts, ka līgums ar Toresu lauzts pēc abpusējas vienošanās. Spēlētājs bez darba nepaliks, jo jau tagad zināms, ka viņš karjeru turpinās Turcijas klubā Ankaras "Turk Telekom". Toress šosezon piedalījās 21 spēlē Udīnes "Snaidero" sastāvā, vidēji spēlē gūstot 12,2 punktus un izcīnot 6,1 atlēkušo bumbu. Interesanti, ka "Snaidero" saspēles vadītājs Sandis Buškevics šīs nedēļas sākuma intervijā portālam eSports.lv tieši minēja Oskaru Toresu, norādot, ka Toress pēc viņa domām ir labāks tieši komandas spēlei. Acīmredzot kluba vadība tā neuzskata un nolēmusi atskaitīt 32 gadus veco venecuēliešu uzbrucēju.

Toress savas karjeras laikā pāris sezonas ir uzspēlējis NBA, bet pēc tam sekmīgi pārstāvējus dažādu Eiropas valstu klubus. Vēl pirms pusotra gada Toress bija Maskavas "CSKA" sastāvā, bet pagājušosezon bija Kristapa Janičenoka komands biedrs Boloņas "Fortitudo" klubā.

Nākamo spēli "Snaidero" aizvadīs svētdien, kad tiksies ar "Angelico Biella". Udīnes klubs pašreiz ir pēdējā vietā Itālijas čempionāta turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
snaiderobasketball.com
basketnet.it

  +4 [+] [-]

, 2009-04-15 21:23, pirms 15 gadiem
Sandim jābrauc projām no šī iestādījuma!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-15 22:35, pirms 15 gadiem
nu nevis atlaist bet gan jau nevareja noturet tada kalibra speletaju!