Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Butjankovam "double-double'' komandas zaudējumā Krievijā

Krišs Upenieks

Butjankovam "double-double'' komandas zaudējumā Krievijā
Artjoms Butjankovs (Nr. 26) ar bumbu
Foto: Russiabasket.com

Latvijas basketbolists Artjoms Butjankovs izcēlies ar ''double-double'' komandas zaudējumā Krievijas Superlīgas spēlē, savukārt Edgars Lasenbergs nodemonstrējis produktīvu sniegumu Igaunijas basketbola līgas spēlē.

Artjoma Butjankova ''Spartak-Primorje'' viesos mazrezultatīvā spēlē ar 61:64 piekāpās ''Revda'' basketbolistiem. Artjoms devās savas komandas starta pieciniekā, nospēlēja 33:01 minūti un ar 11 punktiem (soda metieni - 3/3, divpunktnieki - 4/9, tālmetieni - 0/2) bija otrs rezultatīvākais savas komandas sastāvā.

Butjankovam šajā spēlē arī desmit atlēkušās bumbas un tādējādi noformēts ''double-double''. Artjoms izprovocēja četras pretinieku piezīmes un pats nopelnīja četras personiskās piezīmes. Krievijas Superlīgā ''Spartak-Primorje'' 30 spēlēs izcīnījusi 23 uzvaras un ierindojas otrajā vietā 14 komandu konkurencē.

Igaunijas basketbola čempionātā Latvijas basketbola trenera Kristapa Zeida vadītā ''Valga/Valka'' viesos ar 70:82 zaudēja ''Tartu Ulikool''. Edgars Lasenbergs bija labākais Latvijas un Igaunijas apvienotās komandas sastāvā ar 11 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Mārim Ziediņam desmit punkti un astoņas bumbas zem groziem, Toms Leimanis pievienoja desmit punktus, Kristapam Migliniekam septiņi punkti, savukārt Elvijs Mičulis spēli noslēdza ar divām atlēkušajām bumbām. Igaunijas čempionātā ''Valga/Valka'' ar bilanci ar 10-9 bilanci ir ceturtajā vietā astoņu komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://russiabasket.ru/games/12244...
Ajakava ja tulemused